سلام من عاشق این جور پستام
1- امنیت
ببخشید کلا با نظریه نصبیت آشنایی دارین؟؟؟ امنیت یه چیز نسبی هست ولی چون کاربراش کمترن کمتر مورد توجه هست و این یکی از دلایل امنیت هست
البته این که حتما باید پسورد داشته باشه و یا دسترسی روت بصورت مستقیم نداری این هم باعث امنیت شده و یه چیزی که نقص امنیت میکنه سرویس هایی هست که پورت ها رو باز نگه میداره برای هکر ها که تو اوبونتو فایروالی که با قدرت این کار رو انجام بده وجود نداره
ولی تو ویندوز هست و مدیریت راحتره تا اینجا که کاربرای معمولی نمیدونن چی به چیه
2:قدرت و سرعت
موافقم
پایداری
اینم نصبیه (در نسخه های مختلف اوبونتو پایداری سیستم عاملا فرق میکنه)ولی نسبت به ویندوز پایدار تره و البته پایداری در نسخه های مختلف هم یکی از ویژکی های اوبونتو هست
بروزی
بروز بودن هم نصبیه در ویندوز هم بروز هستی پس شما بروز بودن رو نصبت به چی گرفتی که فرمودی بروز بودن؟؟؟؟؟؟
راحتی
فکر نکنم به راحتی کار کردن با ویندوز باشه اینو از بچه 2 ساله هم سوال کنی (البته اگه حرف بزنه !!!)میتونه اینو تشخیص بده
حرفه ای بودن
نه نشد برادر شما در ویندوز هم میتونی کارای حرفه ای بکنی نیازی نیست بیای خودت رو بکشی داخل اوبونتو که به چند تا مبتدی و کسایی که کامپیوتر رو بعد از 10 سال کار کردن هنوز با دگمه پاور خاموش میکنن بگی من حرفه ایم!!!!!!!!
درسته که نیاز به دانش بیشتری داره ولی حرفه ای بودن رو نمیشه روش حساب کرد (زیاد حرفه ای تر نیست
)
البته یه نکته رو من میگم برو حتما بهشون بگو :
از همین آلان بهتره برن سراغ یکی از توزیع های گنو/لینوکس !!! چرا؟؟؟ چون ممکنه ایران به کشور های عضو تجارت جهانی در بیاد و اونوقت کپی رایت رو باید رعایت کنیین و رد و بدل کردن ویندوز میشه مصداق بی چون و چرای ویدیو در دهه 60 و اوایل دهه 70 که باید با هزار جور بد بختی میدادی به کسی
منتظر نظرات بیشتر هستم