انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چرا از ویندوز استفاده نکنیم  (دفعات بازدید: 6004 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mojtabarezaei76

• Full Member
  • *
  • ارسال: 179
چرا از ویندوز استفاده نکنیم
« : 06 اسفند 1391، 09:55 ب‌ظ »
با عرض سلام من می خواهم یک  کنفرانس با موضوع به جای استفاده از ویندوز از اوبونتو استفاده کنیم و اول به عنوان مقدمه می خواهم دلایل استفاده نکردن از ویندوز را بنوسم همه هم دانشگاهی اند
ممنون می شم جوابم را بدین
دنیا را دو گونه می توان تغییر داد: با قلم (كاربست اندیشه) و با شمشیر (كاربست زور)

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
پاسخ : چرا از ویندوز استفاده نکنیم
« پاسخ #1 : 06 اسفند 1391، 09:58 ب‌ظ »
1:امنیت
2:قدرت و سرعت
3:پایداری
4:بروزی
5:راحتی
6:حرفه ای بودن
مهمترین برتری ها نسبت به ویندوز
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین فقط ویندوز 7

• Newbie
  • *
  • ارسال: 21
« پاسخ #2 : 06 اسفند 1391، 10:24 ب‌ظ »
سلام من عاشق این جور پستام ;D
نقل‌قول
1- امنیت
ببخشید کلا با نظریه نصبیت آشنایی دارین؟؟؟ امنیت یه چیز نسبی هست ولی چون کاربراش کمترن کمتر مورد توجه هست و این یکی از دلایل امنیت هست
البته این که حتما باید پسورد داشته باشه و یا دسترسی روت بصورت مستقیم نداری این هم باعث امنیت شده و یه چیزی که نقص امنیت میکنه سرویس هایی هست که پورت ها رو باز نگه میداره برای هکر ها که تو اوبونتو فایروالی که با قدرت این کار رو انجام بده وجود نداره :( ولی تو ویندوز هست و مدیریت راحتره تا اینجا که کاربرای معمولی نمیدونن چی به چیه :)
نقل‌قول
2:قدرت و سرعت
موافقم ;)
نقل‌قول
پایداری
اینم نصبیه (در نسخه های مختلف اوبونتو پایداری سیستم عاملا فرق میکنه)ولی نسبت به ویندوز پایدار تره و البته پایداری در نسخه های مختلف هم یکی از ویژکی های اوبونتو هست
نقل‌قول
بروزی
بروز بودن هم نصبیه در ویندوز هم بروز هستی پس شما بروز بودن رو نصبت به چی گرفتی که فرمودی بروز بودن؟؟؟؟؟؟
نقل‌قول
راحتی
فکر نکنم به راحتی کار کردن با ویندوز باشه    اینو از بچه 2 ساله هم سوال کنی (البته اگه حرف بزنه !!!)میتونه اینو تشخیص بده
نقل‌قول
حرفه ای بودن
نه نشد برادر   شما در ویندوز هم میتونی کارای حرفه ای بکنی نیازی نیست بیای خودت رو بکشی داخل اوبونتو که به چند تا مبتدی و کسایی که کامپیوتر رو بعد از 10 سال کار کردن هنوز با دگمه پاور خاموش میکنن بگی من حرفه ایم!!!!!!!!
درسته که نیاز به دانش بیشتری داره ولی حرفه ای بودن رو نمیشه روش حساب کرد (زیاد حرفه ای تر نیست :) )

البته یه نکته رو من میگم برو حتما بهشون بگو :
از همین آلان بهتره برن سراغ یکی از توزیع های گنو/لینوکس !!! چرا؟؟؟ چون ممکنه ایران به کشور های عضو تجارت جهانی در بیاد و اونوقت کپی رایت رو باید رعایت کنیین و رد و بدل کردن ویندوز میشه مصداق بی چون و چرای ویدیو در دهه 60 و اوایل دهه 70 که باید با هزار جور بد بختی میدادی به کسی  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
منتظر نظرات بیشتر هستم

آفلاین mojtabarezaei76

• Full Member
  • *
« پاسخ #3 : 06 اسفند 1391، 10:30 ب‌ظ »
کسی نیست جواب دوستمون رو بده دارم ویندوزی میشم
دنیا را دو گونه می توان تغییر داد: با قلم (كاربست اندیشه) و با شمشیر (كاربست زور)

آفلاین فقط ویندوز 7

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 06 اسفند 1391، 10:40 ب‌ظ »
نه نیازی نیست ویندوزی بشی چون منو اینجا به حساب نمیارن (چون معمولا جوابی ندارن ;D )البته من یکم ترول بازی هم در میارم ولی ترول نیستم
خوب بهتره اما ویندوز چند تا ویژکی داره که هیچ وقت (با وضعیت فعلی کپی رایت)نمیشه ولش کرد یکیش پشتبانی شرکت های سازنده بازی از ویندوزه  دومیش هم برنامه آفیسه یا بهتر بگم خود واژه پرداز وردword که نمیزاره کاربران به سمت گنو/لینوکس بیان
این حرفی بود که خود بزرگان گنو/لینوکس زدن متن کامل هم تو وب بگردی هست ;)

آفلاین mojtabarezaei76

• Full Member
  • *
« پاسخ #5 : 06 اسفند 1391، 10:41 ب‌ظ »
نه نیازی نیست ویندوزی بشی چون منو اینجا به حساب نمیارن (چون معمولا جوابی ندارن ;D )البته من یکم ترول بازی هم در میارم ولی ترول نیستم
خوب بهتره اما ویندوز چند تا ویژکی داره که هیچ وقت (با وضعیت فعلی کپی رایت)نمیشه ولش کرد یکیش پشتبانی شرکت های سازنده بازی از ویندوزه  دومیش هم برنامه آفیسه یا بهتر بگم خود واژه پرداز وردword که نمیزاره کاربران به سمت گنو/لینوکس بیان
این حرفی بود که خود بزرگان گنو/لینوکس زدن متن کامل هم تو وب بگردی هست ;)
تو کنفرانس این را هم می گم
باید شرایط عدالت رعایت بشه

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
« پاسخ #6 : 06 اسفند 1391، 10:42 ب‌ظ »
نقل‌قول
چون کاربراش کمترن کمتر مورد توجه هست و این یکی از دلایل امنیت هست

منبع : ماهنامه شبکه

تعداد کاربران مهم نیست.
گنولینوکس همیشه امن ترین پلت فرم جهان خواهد ماند حتی اگه کاربرانش هزاران برابر بشه.
« آخرین ویرایش: 06 اسفند 1391، 10:45 ب‌ظ توسط mohsen-rashidi »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #7 : 06 اسفند 1391، 10:45 ب‌ظ »
تو بیا بگو گنو چی می‌گه، شنونده‌ها اون‌قدر عقل دارن که با ویندوز تطبیقش بدن و خودشون به این نتیجه برسن که چرا نباید ازش استفاده کنن. اتّفاقاً چون خودشون به این نتیجه می‌رسن، تأثیرش صد بار بیش‌تر از اونه که شما بخوای به زور تو مغزشون بکنی که ویندزد فلان است و بهمان است. من این مقاله رو پیشنهاد می‌کنم و این اسلاید رو هم براش ساختم.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین mojtabarezaei76

• Full Member
  • *
« پاسخ #8 : 06 اسفند 1391، 10:49 ب‌ظ »
تو بیا بگو گنو چی می‌گه، شنونده‌ها اون‌قدر عقل دارن که با ویندوز تطبیقش بدن و خودشون به این نتیجه برسن که چرا نباید ازش استفاده کنن. اتّفاقاً چون خودشون به این نتیجه می‌رسن، تأثیرش صد بار بیش‌تر از اونه که شما بخوای به زور تو مغزشون بکنی که ویندزد فلان است و بهمان است. من این مقاله رو پیشنهاد می‌کنم و این اسلاید رو هم براش ساختم.
بله اینجوری بهتره از اسلاید و مقاله استفاده می کنم
فقط متن ترجمه شده مجوز های آزاد مثل GPL را نمی دونین کجاست فکر کنم یک جا دیدم

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #9 : 06 اسفند 1391، 10:58 ب‌ظ »
البته این که حتما باید پسورد داشته باشه و یا دسترسی روت بصورت مستقیم نداری این هم باعث امنیت شده
البته امنیت گنو/لینوکس مدیون تفکّرات سازندگان یونیکسه و ربطی به پسورد و این‌ها نداره. بحث خیلی پیچیده‌تر از این صحبت‌هاست.

و یه چیزی که نقص امنیت میکنه سرویس هایی هست که پورت ها رو باز نگه میداره برای هکر ها که تو اوبونتو فایروالی که با قدرت این کار رو انجام بده وجود نداره
نشد دیگه. می‌دونی فایروال سخت‌افزاری چیه؟ یه دستگاهه که روش یه گنو/لینوکس و یه فایروال آزاد نصب شده و به عنوان ورودی شبکه قرار می‌گیره. در این زمینه مقایسه‌ی گنو/لینوکس و ویندزد مثل مفایسه‌ی دوچرخه‌ی بچّه‌ها و بشقاب‌پرنده‌است. درسته که بشقاب پرنده مثل دوچرخه اون دو تا چرخ کمکی‌های بغل رو نداره، ولی این باعث نمی‌شه تعادل بشقاب پرنده به هم بخوره. دلیل نداشتنش اینه که اصلاً بهش احتیاجه نداره و تعادلی که دوچرخه‌هه با اون چرخ کمکی‌ها باید به دست می‌آورد رو این به صورت پیش‌فرض داره تو خودش.

بروز بودن هم نصبیه در ویندوز هم بروز هستی پس شما بروز بودن رو نصبت به چی گرفتی که فرمودی بروز بودن؟؟؟؟؟؟
نه دیگه. هرچیزی که تو ویندزد به کار رفته حداقل تکنولوژی‌اش برای ده سال پیشه. از فایل‌سیستم NTFS بگیر تا هسته‌ی NT. ولی گنو/لینوکس لبه‌ی تکنولوژیه و همیشه تکنولوژی‌های نوین ابتدا بر روی گنو/لینوکس پیاده می‌شن.

فکر نکنم به راحتی کار کردن با ویندوز باشه    اینو از بچه 2 ساله هم سوال کنی (البته اگه حرف بزنه !!!)میتونه اینو تشخیص بده
نتایج تحقیقات با این حرف شما کاملاً در تضاده. اگه شما با ویندزد احساس راحتی می‌کنی برای اینه که بهش عادت کردی. همون‌طوری که من الآن که پای ویندزد می‌شینم دلم می‌خواد با تبر بزنم مونیتور رو بیارم پایین این‌قدر که احمقانه‌است.
توی تحقیقی که بین چند صد نفر ادمی که تا حالا با رایانه کار نکرده بودن انجام شد، مقدا زمان لازم برای یادگیری کاربری رایانه برای استفاده‌ی روزمره، روی اوبونتو ۸ ساعت، روی مک ۹ ساعت و روی ویندوز ۱۸ ساعت بوده.
« آخرین ویرایش: 06 اسفند 1391، 11:00 ب‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین HsebliS

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 591
  • یه روز خوب میاد...
« پاسخ #10 : 06 اسفند 1391، 11:11 ب‌ظ »
نقل‌قول
ببخشید کلا با نظریه نصبیت آشنایی دارین؟؟؟
با نصبیت که نه ولی با نسبیت آشنایی داریم ;D

آفلاین HsebliS

• High Sr. Member
  • *
  • یه روز خوب میاد...
« پاسخ #11 : 06 اسفند 1391، 11:17 ب‌ظ »
نقل‌قول
منو اینجا به حساب نمیارن (چون معمولا جوابی ندارن  )
جوابتم که دانیال خان دادن
ضمنا همه اولش میگن ویندوز بهتره ولی بعد از دو ماه کار با گنو/لینوکس به حرفا و گذشته شون میخندن... حتی شما دوست عزیز ;D

آفلاین فقط ویندوز 7

• Newbie
  • *
« پاسخ #12 : 06 اسفند 1391، 11:54 ب‌ظ »
بنده از لینوکسی شدنم نا راضی نیستم چون عادت دارم چیز های جدید رو تجربه کنم

یه نکته اینکه من داشتم جواب محسن رشیدی  رو میدادم وقتی که نظرم رو ازسال کردم با گزینه زیبای انجمن مورد نظر شما وجود ندارد روبرو شدم !!!!!!! و هر چی هم بک زدم که نظرم رو کپی کنم بازم همون گزینه آمد!!!!!! و متاسفانه جواب من حذف شد و ارسال نشد !!!!!!! این از مزایای طراحی سایت با نرم افزار آزاد هستآدم دلش میخواد وقتی یه همچین گزینه ای رو تو مرورگر پیش فرض اوبونتو میبینه مانیتور رو با تبر دو نیم کنه

آفلاین HsebliS

• High Sr. Member
  • *
  • یه روز خوب میاد...
« پاسخ #13 : 07 اسفند 1391، 12:05 ق‌ظ »

یه نکته اینکه من داشتم جواب محسن رشیدی  رو میدادم وقتی که نظرم رو ازسال کردم با گزینه زیبای انجمن مورد نظر شما وجود ندارد روبرو شدم !!!!!!! و هر چی هم بک زدم که نظرم رو کپی کنم بازم همون گزینه آمد!!!!!! و متاسفانه جواب من حذف شد و ارسال نشد !!!!!!! این از مزایای طراحی سایت با نرم افزار آزاد هستآدم دلش میخواد وقتی یه همچین گزینه ای رو تو مرورگر پیش فرض اوبونتو میبینه مانیتور رو با تبر دو نیم کنه
تبر؟ :P
دیوار اتاقم ترک برداشت ;D

آفلاین امیرمسعود مهرابیان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
    • http://ammir.ir
« پاسخ #14 : 07 اسفند 1391، 12:11 ق‌ظ »
بنده از لینوکسی شدنم نا راضی نیستم چون عادت دارم چیز های جدید رو تجربه کنم

تو هنوز زنده ای؟ ;D
Freedom and community are important