انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: وصل شدن به اینترنت در اوبونتو و کوبونتو  (دفعات بازدید: 3209 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین elmira

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
من میخوام ویندوز رو بزارم کنار و با لینوکس کار کنم

برای شروع هم ابونتو هم کوبونتو رو روی dvd رایت کردم و به صورت لایو بالا آوردم تا اگه خوشم اومد نصب کنم

ولی نمیدونم چرا نتونستم هیچکدوم رو به اینترنت وصل کنم،مودم رو راحت شناخت و به شبکه وایرلس وصل شد ولی وقتی داخل DSL یوزر پسورد خودمو میزنم و اوکی میکنم هیچ اتفاقی نمیافته در حالی که طبق آموزش جلو رفتم
اسم کانکشن رو فرضا میزارم X ولی این کانکشن بعد ساخته شدن ظاهر نمیشه

مشکل چیه؟

یه سوال دیگه هم دارم،اونم اینه که نصب برنامه ها توی kde راحت تره یا gnome ؟ میخوام نصب برنامه ها گرافیکی باشه و فقط نکست فینیش رو بزنم مثل ویندوز :دی

آفلاین paradox

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 66
پاسخ : وصل شدن به اینترنت در اوبونتو و کوبونتو
« پاسخ #1 : 07 اسفند 1391، 03:40 ب‌ظ »
اول از همه ورودتون به دنیای آزاد رو تبریک می گم .
1 - تو ویندوز با کانکشن به اینترنت وصل می شدید یا همیشه سیستمتون به اینترنت وصل بود ؟ ( pppoe یا bridge )
2 - نصب برنامه ها تو kde و گنوم تفاوتی با هم نداره و اصلا هم نیازی به next و finish زدن نیست . تو اوبونتو یه برنامه هست به نام ubuntu software center واردش میشید و اسم برنامتون رو سرچ می کنید و دکمه اینستال رو می زنید .
برنامه از اینترنت دانلود میشه و رو سیستم شما نصب میشه . به همین راحتی
ما رو واسه زندگی کردن میارن اینجا و این دقیقا همون چیزیه که ازمون می گیرن!!!رستگاری در شائوشانگ

آفلاین elmira

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 07 اسفند 1391، 04:52 ب‌ظ »

ممنون

با کانکشن وصل میشم توی ویندوز
مودم tp-link

آفلاین paradox

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 66
« پاسخ #3 : 07 اسفند 1391، 05:29 ب‌ظ »
اینکه با کانکشن تو ویندوز به اینترنت وصل می شید به معنی اینه که به صورت bridge به اینترنت وصل می شید .
2 تا راه دارید
1 - مودمتون رو به صورت pppoe کانفیگ کنید که مودم تو این حالت نیازی به کانکشن نداره و خودش به اینترنت وصل میشه . ( اتصال 24 ساعته )
2 - یه کانکشن برای مودمتون تو اوبونتو بسازید . ( می دونم که کانکشن رو ساختید ولی یک بار توضیح می دم که اگر تو مراحل ساخت مشکلی بود بتونید رفع کنید )
اگر اوبونتو رو به صورت لایو بیارید بالا میز کاری که می بینید اسمش unity هستش ( البته تو اوبونتو 11.10 به بعد )
روی آیکن دو تا کابلی که بالای صفحه کنار ساعت هستش کلیک راست کنید و گزینه edit connections ‌ رو بزنید .
تو صفحه باز شده به تب dsl برید .
تو قسمت connection name‌ یه اسم برای کانکشنتون انتخاب کنید مثلا ADSL
تو قسمت user و pass هم یوزر و پسورد مربوط به کانکشنتون رو بزنید .
روی save کلیک کنید تا تنظیماتتون ذخیره بشه .
حالا دوباره روی آیکن کابل کلیک کنید و تو گزینه ها دنبال اسم کانکشنتون بگردید و روش کلیک کنید بعد از چند ثانیه پیغام اتصال به اینترنت رو باید ببینید .
تو میز کار kde و یا گنوم هم تنظیمات تقریبا شبیه همین unity‌ هستش .

ما رو واسه زندگی کردن میارن اینجا و این دقیقا همون چیزیه که ازمون می گیرن!!!رستگاری در شائوشانگ

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19733
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #4 : 07 اسفند 1391، 06:39 ب‌ظ »
سلام. به دنیای آزاد خوش اومدی

قبل از هر چیز خوبه بدونی این چیزی که می‌خوای ازش استفاده کنی چیه. لینوکس فقط یه نرم‌افزاره فقط که به زبان C نوشته شده و نمی‌شه اون رو به تنهایی روی یه رایانه نصب کرد. این چیزی که ما داریم ازش استفاده می‌کنیم یه سیستم‌عامله که اسمش هست «گنو» (GNU). لینوکس از ابتدا جزو گنو نبوده و قرار بوده جای فعلی لینوکس رو در این سیستم‌عامل، نرم‌افزار دیگه‌ای پر کنه به اسم «هرد» (HURD)، ولی بنا به دلایلی تصمیم بر این شد که به جای هرد از لینوکس (که تا حدّ زیادی همون کار رو می‌کنه) استفاده بشه، برای همین بعضی‌ها دوست دارن به این سیستم‌عامل بگن «گنو/لینوکس» تا با اون گنوی اصلی اشتباه نشه، چون توسعه‌ی «هرد» بعد از ۲۰ سال وقفه دوباره شروع شده و قراره «گنو» (نه گنو/لینوکس) تا چند سال آینده (فکر کنم حداقل پنج-شیش سال طول می‌کشه) جای گنو/لینوکس رو پر کنه، مخصوصاً این که هرد نسبت به لینوکس مزایای خیلی بیش‌تری (و خب طبیعتاً یه معایبی هم) داره.
پس خوبه که از همین الآن تمرین کنی به اوبونتو و… بگی توزیع‌های سیستم‌عامل گنو/لینوکس.

برای مشکل اینترنت هم توصیه‌ی من به همه اینه که از اتّصال PPPoE استفاده کنن. برای استفاده از این اتّصال بهترین کار اینه که به پشتیبانی شرکت ارائه‌دهنده‌ی خدمات اینترنتی‌ای که ازش سرویس گرفتی زنگ بزنی و بگی برای ساخت یک اتّصال PPPoE راهنمایی‌ات کنن. از اون‌جا که خیلی از این پشتیبان‌ها سواد لازمه رو ندارن، اگه پرسید یعنی چی، بگو می‌خواد مودمم خودکار و بدون نیاز به رایانه به اینترنت وصل بشه.

نصب برنامه‌ها هم در گنوم و کی‌دی‌ای فرق چندانی نمی‌کنه و نیازی به Next و این‌ها هم نداره. شما یه مخزن داری که فقط می‌گی چی می‌خوای، خودش برات نصب می‌کنه. ولی از اون‌جا که تازه داری با گنو/لینوکس اشنا می‌شی۷ توصیه‌ی من استفاده از اوبونتوست که از میزکار گنوم و پوسته‌ی یونیتی استفاده می‌کنه، چون تنظیمات راحت‌تری داره و کار باهاش ساده‌تره (و از نظر شخصی من، هم‌چنین زیباتر).
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین elmira

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 07 اسفند 1391، 06:51 ب‌ظ »
از همگی ممنونم بابت راهنمایی
میرم تست کنم،نتیجه رو میگم بزودی