انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل Ubuntu با هاردیک در دراز مدت  (دفعات بازدید: 12278 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sinasalek

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
    • SINA SALEK OFFICIAL SITE
مشکل Ubuntu با هاردیک در دراز مدت
« : 25 آذر 1385، 10:47 ب‌ظ »
از دو تن از دوستان شنیدم که ubuntu در دراز مدت هارددیسک رو خراب می‌کنه در حد crash. نمی‌‌دانم این مطلب تا چه حد صحت دارد. با جستجو در اینترنت هم به به چند تا قربانی رسیدم ولی اطلاعات دقیقی پیدا نکردم.
آیا شما چنین چیزی شنیده‌اید؟ یا چنین مشکلی برایتان پیش آمده؟
Sina.Salek.WS

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
پاسخ به: مشکل Ubuntu با هاردیک در دراز مدت
« پاسخ #1 : 26 آذر 1385، 09:42 ق‌ظ »
Ubuntu وقتی نصب میشه یه primery دیگه تو پارتیشن ایجاد می کنه من خودم تقریبا یکی از این قربانی ها هستم ولی خراب نمی کنه مشکلاتی به وجود میاره که بعضا هارد توسط سیستم شناخته نمیشه وباید کل سیستم رو خاموش و دوباره روشن کنی ممکنه به دفعات این کار رو بایستی انجام بدید ، برای همین من از ناپیکس استفاده می کنم و آبونتو رو تو virtual machine نصب می کنم .
ولی بگم که توزیع بسیار جالبی هستش و واقعا دوسش دارم .

آفلاین Bayazee

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 91
    • آموزش زبان برنامه نویسی پایتون
« پاسخ #2 : 27 آذر 1385، 12:30 ق‌ظ »
خوب شاید دلیلش مشکل نصابش باشه !
چون همونطور که می دونید ابونتو رو سیستم نصب نمی شه بلکه کپی می شه !
و بعدش تغییراتی هم روش انجام می گیره ...
نرم افزار gparted هم که در نصاب ابونتو درونی سازی شده کمی مشکل داره ...
که در ورژن های بعدی خیلی بهتر شده ..
تا حد ممکن با خود نرم افزار بصورت جدا پارتیشن بندی کنید بعد با نصاب فقط نصب کنید ....
آموزش زبان برنامه نویسی پایتون (Python) در وب سایت ! www.pythoni.ca

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #3 : 27 آذر 1385، 09:48 ق‌ظ »
از دو تن از دوستان شنیدم که ubuntu در دراز مدت هارددیسک رو خراب می‌کنه در حد crash. نمی‌‌دانم این مطلب تا چه حد صحت دارد. با جستجو در اینترنت هم به به چند تا قربانی رسیدم ولی اطلاعات دقیقی پیدا نکردم.
آیا شما چنین چیزی شنیده‌اید؟ یا چنین مشکلی برایتان پیش آمده؟
راستش من اوبونتو رو از نسخه ۴.۱۰ به عنوان دسکتاپ اصلی روی سیستم خونه و محل کار داشتم... دقیقا نمیدونم دراز مدت یعنی چقدر ولی به هر حال من تا به حال یه همچین مشکلی نداشتم نه با اوبونتو و نه با هیچ لینوکس دیگه‌ای ;)

دوم اینکه تا جایی که من میدونم مدیریت دیتا روی هارد دیسک در واقع وظیفه فایل سیستم و کرنل لینوکس هست... فایل سیستم من همیشه ext3 بوده چون اطمینان بیشتری بهش داشتم، از دوستاتون بپرسید فایل سیستمشون چی بوده و آیا مشکلاتی که دیدن جزو ایرادات و باگهای اون فایل سیستم بوده یا نه... برای من هسته لینوکس و فایل سیستم ext3 قابل اعتمادتر و پایدارتر از هسته ویندوز و فایل سیستم های FAT32 یا NTFS هست، بنابراین ترجیح میدم همچنان از لینوکس استفاده کنم ;)

در مورد اوبونتو هم بگم که اوبونتو به شدت به دبیان وابسته هست از هسته گرفته تا انواع و اقسام بسته‌ها و در واقع به نظر من یک دبیان مخصوص میزکار هست... پایداری اوبونتو هم به دلیل ارث بری زیادش از دبیان مثل دبیانه... من فکر میکنم همه کسایی که با اوبونتو مشکل دارند قطعا با دبیان چندیدن برابر بیشتر مشکل خواهند داشت...

با همه این احوالات توصیه اکید من به همه کسایی که با هر نوع سیستم عاملی دارن با هر نوع ماشین کامپیوتری کار میکنن اینه که حتما حتما حتما از دیتاتون یه نسخه Backup داشته باشید...

برای tux-world و Bayazee هم  :o  ???
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 27 آذر 1385، 10:11 ق‌ظ »
سلام
من چیز خاصی روی هاردم ندارم برای همین نگرانی هم ندارم
آبونتو خیلی دوست داشتنی هستش و توزیع عالی هستش ولی چون وابستگی شدید به اینترنت داره نمی تونم به صورت حرفه ای ازش استفاده کنم . الان هم از توزیع ناپیکس که DVD رو نصب کردم خیلی راضی هستم و در کنار اون هم ابونتو نصب کردم و باهاش کار میکنم
من خودم از Jfs استفاده می کنم و در آبونتو هم همینطور از پارتیشن بندی ژورنالینگ استفاده می کنم .

آفلاین Bayazee

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 27 آذر 1385، 10:34 ب‌ظ »
سلام
من از اواسط تابستون از کبونتو استفاده می کنه ! حجمش خیلی زیاد شده ولی هنوز خیلی خوب و سریع کار می کنه ! و مشکلی هم باهاش نداشتم ...
اما از برخی از دوستان شنیدم که با نصاب و پارتیشن بندی مشکل داشتند ! و فکر کنم تا حالا ۵ نفر با نصب ابونتو هاردشونو از دست دادند ! اینا قبلا هم لینوکس نصب کرده بودند و مشکلی نداشتند ! یا مشکل از تنشیمات و خودشون بوده که دلیلش شاید کمی متفاوت بودن روند نصب ابونتو هست ! یا نرم افزار !

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #6 : 28 آذر 1385، 03:54 ب‌ظ »
من همیشه اوبونتو رو با نصاب خط فرمانی دبیان نصب میکنم و اصلا از این نصاب گرافیکی خوشم نمیاد... شما هم سی دی Alternate و نصابش رو یه امتحانی بکنید ;)
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین sinasalek

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
    • SINA SALEK OFFICIAL SITE
« پاسخ #7 : 30 آذر 1385، 04:14 ب‌ظ »
دوستان خیلی ممنون از پاسخ‌هایی که دادید.
مشکلی که tux-world برخورد کرده برای من هم پیش آمده ولی اون موقع فکر کردم ایراد سخت افزاریه و با چند با ریست کردن و ور رفتن به کابل‌ و برق هارد درست شد!
متاسفانه من اصلا جای ریسک ندارم. فعلا fedora core 6 نصب کردم و همچنان دنبال جوابی قابل اطمینان برای این مسئله.
مهدی جان من هم چون از این توزیع کاربر پسند خیلی خوشم می آید اول مسئله را جدی نگرفتم ولی بعد مشکل هاردی که پیش آمد بلافاصه توزیعم رو عوض کردم. این دوستان هم از ex3 و نصاب خوب ubuntu استفاده کردند (مشابه من).
البته همچنان رو laptop ابونتو دارم که امیدوارم اتفاق ناگواری نیافته!  :-\
Sina.Salek.WS

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 30 آذر 1385، 05:12 ب‌ظ »
من هم توزیعمو عوض کردم و روفتم روی ناپیکس البته dvd یش
آبونتو رو هم تو vmware اجرا میکنم .

آفلاین irix

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 62
    • FreeMind.ir
« پاسخ #9 : 11 دی 1385، 12:47 ق‌ظ »
اما از برخی از دوستان شنیدم که با نصاب و پارتیشن بندی مشکل داشتند ! و فکر کنم تا حالا ۵ نفر با نصب ابونتو هاردشونو از دست دادند ! اینا قبلا هم لینوکس نصب کرده بودند و مشکلی نداشتند ! یا مشکل از تنشیمات و خودشون بوده که دلیلش شاید کمی متفاوت بودن روند نصب ابونتو هست ! یا نرم افزار !
به نظر من که اصلا منطقی نیست! من خودم حداقل ۱۰۰ تا اوبونتو نصب کردم رو سیستم‌های مختلف، با همین نصاب گرافیکیش هم نصب کردم. کوچکترین مشکلی هم نداشتم. اما این برنامه نصاب یه کم فوت و فن می‌خواد. مثلا زمانی که رو بخش پارتیشن‌بندی کلیک می‌کنید، یه کم طول میکشه تا لود بشه. اگر تو این فاصله کلیک کنید برنامه نصاب CRASH می‌کنه.

آفلاین irix

• Jr. Member
  • *
    • FreeMind.ir
« پاسخ #10 : 11 دی 1385، 12:54 ق‌ظ »
Ubuntu وقتی نصب میشه یه primery دیگه تو پارتیشن ایجاد می کنه
راستش تا حالا همچین چیزی نشنیده بودم! من الان خودم یه اوبونتو رو EXTENDED نصب کردم بدون اینکه هیچ پارتیشن جدیدی برام ایجاد کنه!  ;)

quote author=tux-world link=topic=58.msg234#msg234 date=1166335951]
بعضا هارد توسط سیستم شناخته نمیشه وباید کل سیستم رو خاموش و دوباره روشن کنی[/quote]
همم. این چیزی که می‌گید دقیقا درسته. اما زمانی که تغییراتی تو پارتیشن‌ها ایجاد می‌کنید این مشکل بوجود میاد. و علتش هم اینه که بعد از تغییرات لیست Partition Table بصورت صحیح خوانده نمیشه و سیستم‌عامل ممکنه گیج بزنه. به خاطر همین هم هست که وقتی تو ویندوز هم با پارتیشن‌مجیک تغییراتی تو پارتیشن‌ها ایجاد می‌کنید، باید سیستم رو راه‌اندازی کنید تا این تغییرات اعمال و سیستم‌عامل Partition Table رو از اول بخونه.

راه حل این موضوع هم اینه که وقتی تغییری تو ساختار پارتیشن‌ها ایجاد می‌کنید یه بار سیستم رو reset کنید و مجددا فرایند نصب رو ادامه بدید.

آفلاین irix

• Jr. Member
  • *
    • FreeMind.ir
« پاسخ #11 : 11 دی 1385، 12:58 ق‌ظ »
دوستان خیلی ممنون از پاسخ‌هایی که دادید.
مشکلی که tux-world برخورد کرده برای من هم پیش آمده ولی اون موقع فکر کردم ایراد سخت افزاریه و با چند با ریست کردن و ور رفتن به کابل‌ و برق هارد درست شد!
مهدی جان من هم چون از این توزیع کاربر پسند خیلی خوشم می آید اول مسئله را جدی نگرفتم ولی بعد مشکل هاردی که پیش آمد بلافاصه توزیعم رو عوض کردم. این دوستان هم از ex3 و نصاب خوب ubuntu استفاده کردند (مشابه من).
البته همچنان رو laptop ابونتو دارم که امیدوارم اتفاق ناگواری نیافته!  :-\
شایعه است،  ;) بشنو و باور نکن!  ;D
به قول مهدی ایشون مدت زیادی هست که داره از اوبونتو استفاده می‌کنه و همچین مشکلی نداشته.
خود من هم ماه‌هاست که بدون مشکل و بطور ۲۴ ساعته دارم باهاش کار می‌کنم. همین الان uptime سیستمم چیزی در حدود ۱۰ روز هست) جدا با این کاری که من دارم از این اوبونتو می‌کشم و ایشون اصلا آخ نگفته، همچین حرفی برام غیر قابل قبول هست.  :o

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #12 : 14 دی 1385، 10:31 ق‌ظ »
پایداری فایلهای سیستمی اوبنتو قابل تحسین هستش !! چون از قدرت دبیان استفاده می کنه الان به کل اوبنتو رو نصب کردم یه پیشنهاد پارتیشن بندی می دم که صد در صد به دردتون می خوره
من خودم پدر لینوکس رو با انگولک بازی در میارم برای همین ممکنه هر روز نصبش کنم برای این که همیشه دی وی دی رو نصب نکنم و بتونم درستش کنم یه پارتیشن 10 گیگ usr/ درست می کنم با 5 گیگ var/ و حدود 45 تا دادم به home/ و بقیه که بوت و swap و / هستش

آفلاین Bayazee

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #13 : 14 دی 1385، 03:29 ب‌ظ »
به نظر من که اصلا منطقی نیست! من خودم حداقل ۱۰۰ تا اوبونتو نصب کردم رو سیستم‌های مختلف، با همین نصاب گرافیکیش هم نصب کردم. کوچکترین مشکلی هم نداشتم. اما این برنامه نصاب یه کم فوت و فن می‌خواد. مثلا زمانی که رو بخش پارتیشن‌بندی کلیک می‌کنید، یه کم طول میکشه تا لود بشه. اگر تو این فاصله کلیک کنید برنامه نصاب CRASH می‌کنه.

سلام
من بنا به دلایل کاری مدتی با نصاب ابونتو (ubiquity) از نزدیک کار کردم و مطالعه کردم . اگر در فروم ها و سایتهای خارجی هم نگاه کنید تا چند ورژن قبلی این نصاب مشکلاتی رو داشت . الان خیلی بهتر شده . اما قبلا مشکلاتی رو مخصوصا در مرحله پارتیشن بندی داشت و فکر می کنم (و نظر دیگران) درونی سازی نرم افزار پارتسشن بندی جی پارتد در داخل این نرم افزار بود . البته گفتم مخصصوصا در ورژن های اخیر بسیار از مشکلاتش حل شده ...
ولی گذشته از اینها من الان بیشتر از ۶−۷ ماه هست از کبونتو استفاده می کنم و شده تا یکی دو هفته هم روشن باشه و کوچکترین مشکلی نداشتم . الانم حجمش بسیار زیاد شده و فقط کمی سرعت بوتش کمتر شده ...  ;)

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #14 : 14 دی 1385، 04:22 ب‌ظ »
در مورد حرفهای آقای بیاضی نمیشه شک کرد !!