از دو تن از دوستان شنیدم که ubuntu در دراز مدت هارددیسک رو خراب میکنه در حد crash. نمیدانم این مطلب تا چه حد صحت دارد. با جستجو در اینترنت هم به به چند تا قربانی رسیدم ولی اطلاعات دقیقی پیدا نکردم.
آیا شما چنین چیزی شنیدهاید؟ یا چنین مشکلی برایتان پیش آمده؟
راستش من اوبونتو رو از نسخه ۴.۱۰ به عنوان دسکتاپ اصلی روی سیستم خونه و محل کار داشتم... دقیقا نمیدونم دراز مدت یعنی چقدر ولی به هر حال من تا به حال یه همچین مشکلی نداشتم نه با اوبونتو و نه با هیچ لینوکس دیگهای
دوم اینکه تا جایی که من میدونم مدیریت دیتا روی هارد دیسک در واقع وظیفه فایل سیستم و کرنل لینوکس هست... فایل سیستم من همیشه ext3 بوده چون اطمینان بیشتری بهش داشتم، از دوستاتون بپرسید فایل سیستمشون چی بوده و آیا مشکلاتی که دیدن جزو ایرادات و باگهای اون فایل سیستم بوده یا نه... برای من هسته لینوکس و فایل سیستم ext3 قابل اعتمادتر و پایدارتر از هسته ویندوز و فایل سیستم های FAT32 یا NTFS هست، بنابراین ترجیح میدم همچنان از لینوکس استفاده کنم
در مورد اوبونتو هم بگم که اوبونتو به شدت به دبیان وابسته هست از هسته گرفته تا انواع و اقسام بستهها و در واقع به نظر من یک دبیان مخصوص میزکار هست... پایداری اوبونتو هم به دلیل ارث بری زیادش از دبیان مثل دبیانه... من فکر میکنم همه کسایی که با اوبونتو مشکل دارند قطعا با دبیان چندیدن برابر بیشتر مشکل خواهند داشت...
با همه این احوالات توصیه اکید من به همه کسایی که با هر نوع سیستم عاملی دارن با هر نوع ماشین کامپیوتری کار میکنن اینه که حتما حتما حتما از دیتاتون یه نسخه Backup داشته باشید...
برای tux-world و Bayazee هم