انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: داستان بازی starcraft قسمت اول  (دفعات بازدید: 11588 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
داستان بازی starcraft قسمت اول
« : 12 امرداد 1387، 03:19 ب‌ظ »
سلام

در راستای اراپه نسخه جدید بازی starcraft و با توجه به اینکه شاید این نسخه روی لینوکس هم اراپه بشه اینجا یه خلاصه از داستان بازی starcraft را تا به آخر قسمت قبلی ( brood war ) می نویسم.

داستان مربوط به آینده می شه! زمانی که ۲۰ بیلیون آدم روی زمین زندگی می کنند.حالا دیگه دنیا به اندازه قبل برای ادمها بزرگ نیست کم کم آدمها می بینن که تنی شه توی این دنیای قشنگ راحت زندگی کرد پس اولین انتخاب زندگی توی کرات دیگست.
اما زندگی توی کرات دیگه هم زیاد ساده نیست چرا که موجودات دیگه ای هم جز آدم ها توی این دنیای بیکران زندگی می کنن.
یکی از این موجودات protos ها هستند موجوداتی فوق ‍یشرفته و بسیار صلح دوست.
سیاره ادون (توجه دوستان رو به نام سیاره جلب می کنم که برگرفته از بازی بسیار موفق dune است) سیاره پروتوس ها سیاره ای بسیار زیبا و بسیار شبیه به زمین می باشد.
در دون همه کس برای سیاره زندگی می کنن.تمام پروتوس ها بدون سرزمین بوده و فقط یک کشور دارند کشور دون(سیاره دون)
داستان از اینجا شروع می شه.
star craft:total war
ادم ها ذره ذره شروع می کنن به وارد شدن به سیاره دون (در سرزمینی به نام tassedor  این قسمت در story book بلیزارد هست) بعد از ورود آدمها  پروتوس ها با آغوش باز از آدمها استقبال می کنن (همانطور که گفتم پروتوسها بسیار صلح جو هستند.) اما آدمها متاسفانه داراری یک خاصیت بسیار زشت هستند.
آلوده کردن محیط و مصرف منابع طبیعی. استفاده از انرژی اتمی برای زندگی استفاده کردن و تخلیه کردن زباله ها در محیط. چیزی که پروتوسها از آن بسیار متنفر هستند.
به همین دلیل شروع می کنن به واکنش نشان دادن.
آدمهای نازنین هم بجای اینکه بیخیال بشن و روش زندگی رو عوض کنن شروع کردن به مقابله.
آدمها که محل دیگه ای برای زندگی ندارن دست به یک ابتکار جالب زدن.
آزمایشگاههای زمینی در سیاره ای به نام shrod51 ( در story book) شروع کردن به آزمایش روی نوعی موجودات جهش یافته فضاعی با نام مستار zerg .
zerg ها موجوداتی فوق العاده وحشی و فوق العاده بدوی هستند که توسط انسانها ساخته می شوند.
انسانها zerg ها را وارد سیاره پروتوسها می کنن به این امید که این نژاد پیشرفته را از دور خارج کنند اما اتفاق دیگری رخ می دهد.
کنترل از دست انسانها خارج می شود.
زرگ ها به سرعت رشد کنند و بیشتر سیاره را در دست می گیرند.
پروتوس ها به رهبری tassedor (از بزرگترین جنگجویان  پروتوس) با زرگه می جنگند و در بزرگترین نبرد tassedor سوار بر خود در یک حمله انتحاری به بزرگترین nest  (لانه) زرگها برخورد می کند و همراه خود منبع تولید این موجودات بی ریخت رو در سیاره دون از بین می برد.
در طرف مقابل آدمها در سیاره shord51 دچار مشکل می شوند.
زرگها از آنچه به نظر می آمد سریعتر رشد می کنند و اگرچه رهبر ندارند لیکن همه چیز را از بین می برند.
برای کنترل ایت مو جودات یک کا‍یتان تعلیم دیده(james ) و یک ghost (آنا)  ( ghost  ها سربازانی نامرپی هستند که می توانند محل بمب های اتمی را نشانه گزاری بکنند)  برای کنترل موضوع فرستاده می شوند اما در مرحله‌آخر آدمها جیمز آنا را تنها گذاشته و خود از سیاره فرار می کند در عین حال سیاره توسط آنسانها نابود می شود.
در طرف مقابل زرگها بدنبال رهبری نیرومند با هم ستیز می کنند در عین حال با گروههای دیگر نیز در جنگ هستند.
با به پایان رسناندن گروه آدمها بازی در قسمت اول به ‍پایان می رسد.
لیکن تهدید جدید در وراسوی کهکشان منتظر انسانهاست رهبری نیرومند از هوش انسان و قدرت زرگ.

بازی  starcraft زیباترین بازی blizzard قبل از اراپه warcraft بوده است.بازی استراتژی که به راحتی بر روی سیستم های قدیمی کار می کرد و بسیار راحت با dial up شبکه می شد.
ما همیشه سابقا شبها توی bbs بازی می کردیم.
داستان بازی بسیار جالب و گیراست.روندذ بازی warcraft که بازی ابتدا با آدمها و بعد با undead ها ادامه ‍یدا می کرد شبیه سازی  از روی gameplay قوی بازی starcraft است.
بازی starcraft یک اکس‍نشن هم به نام brood  war دارد که ادامه داستان را در بر می گیرد.

خیلی از دوستان من وقتی warcraft III رو باز یمی کردن از داستا بازی لذت می بردن دریق از اینکه داستان بازی از قسمت قبل بازی یعنی warcraft II شروع شده بود.
به علاقه مندان توصیه می کنم حتما در مورد starcraft این نکته رو دقت کنن اگه می تونن قسمت های قبلی رو باز ی کنن.

terrian
]http://www.blizzard.com/shared/blizz-com/images/starcraft/terran.gif[/img

Zerg
[img alt=]http://www.blizzard.com/shared/blizz-com/images/starcraft/zerg.gif[/img]

و برای صحنه های بازی برید به اینجا
http://www.blizzard.com/us/starcraft/popup/ss02.html

Linux is not a word,It's a SPRITE

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
پاسخ به: داستان بازی starcraft قسمت اول
« پاسخ #1 : 12 امرداد 1387، 07:19 ب‌ظ »
سلام
دوستان شرمنده این ‍ست زیاد به اوبوونتو ربطی نداره
دیگه تکرار نمی شه.
من این ‍پست  رو گذاشتم شاید starcraft 2 برای لینوکس هم بیاد خبراش که زیاده حداقل بچه ها با داستانش آشنا باشن
بازم ببخشید

موفق باشید

آفلاین Manwe

• Full Member
  • *
  • ارسال: 234
« پاسخ #2 : 13 امرداد 1387، 06:31 ق‌ظ »
سلام
دیگه تکرار نمی شه.
من این ‍پست  رو گذاشتم شاید starcraft 2 برای لینوکس هم بیاد خبراش که زیاده حداقل بچه ها با داستانش آشنا باشن
بازم ببخشید

موفق باشید

تو که حوصله داری ، بیا و بقیشم بنویس دیگه :D
یاد روزای اوج استارکرفت بخیر ، روزی نبود که نشینیم multiplayer بازیش نکنیم ، چند روز پیش رفته بودم جایی ، گذاشته بودیم fedora 7 دانلود بشه یکی از بچه ها SC داشتش ، نشستیم ۳-۴ دستی باهم بازی کردیم ، و بسیار لذت بخش بود ، واقعا بیشتر از هر بازی دیگری دوستش دارم ، واقعاً استراتژی هستش ، در صورتی که وارکرفت roleplay هستش بیشتر
. - .
         \ v /
       \ \   / /
     \ (       ) /
       ^^.^^

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
« پاسخ #3 : 15 امرداد 1387، 02:22 ب‌ظ »
سلام
دیگه تکرار نمی شه.
بازم ببخشید

موفق باشید

تو که حوصله داری ، بیا و بقیشم بنویس دیگه :D
یاد روزای اوج استارکرفت بخیر ، روزی نبود که نشینیم multiplayer بازیش نکنیم ، چند روز پیش رفته بودم جایی ، گذاشته بودیم fedora 7 دانلود بشه یکی از بچه ها SC داشتش ، نشستیم ۳-۴ دستی باهم بازی کردیم ، و بسیار لذت بخش بود ، واقعا بیشتر از هر بازی دیگری دوستش دارم ، واقعاً استراتژی هستش ، در صورتی که وارکرفت roleplay هستش بیشتر

سلام
آقا ایول یادش بخیر ۷ ۸ سال پیش وقتی عضو bbs مهسان بودم یه admin باحال داشت شبها از ساعت ۳ شبکه رو قطع می کرد می زدیم تو starcraft  حدود ۱۵ تا خط داشت ۳ تیمه بازی می کردیم.
هنوز اون وقتها بنده اقای بیل گیتس بودم از روزگار

موفق باشی

آفلاین gilanema

• Full Member
  • *
  • ارسال: 229
« پاسخ #4 : 30 فروردین 1390، 06:22 ب‌ظ »
تحت شبکه بازی میشه؟

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 20 خرداد 1390، 11:54 ق‌ظ »
بله دوست عزیز اما تاپیک مال خیلی قدیم هست.

آفلاین gilanema

• Full Member
  • *
  • ارسال: 229
« پاسخ #6 : 21 خرداد 1390، 11:12 ق‌ظ »
برای وارد شدن اکانت میخواد؟