انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: توضیحی در مورد کار با رابط گرافیکی و ترمینال در لینوکس  (دفعات بازدید: 8735 بار)

0 کاربر و 8 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
بسیار ی از کاربران در لینوکس اکثر دستورات رو با ترمینال انجام میدن و وقتی یه کاربر تازه واردی میاد و دستورات رو میبینه چون درکش براش سخته همش سعی میکنه که با محیط گرافیکی کار کنه و از ترمینال دوری میکنه در صورتی که هر وقت به مشکل میخوره سعی میکنه که بیاد و از ترمینال کمک بگیره بخصوص این استفاده از ترمینال برای کاربرای تازه وارد و قدرت اون زمانی مشخص میشه که یک شخت افزاری رو روی سیستم اون شناسایی نشه و اون موقع هست که با زدن چند تا دستور متوجه میشه که
اااا   ای بابا اینا دیگه چی هستن   چه جوری کار میکنن   و در اینجاست که کاربرا متوجه قدرت ترمینال میشن و میخوان که بفهمن که معنی این دستورات چیه و چجوری عمل میکنن

خوب من تفاوت اجرای یه دستور رو برای یه کاربرا تازه وارد میارم تا متوجه ته قضیه کار با ترمینال بشه!

برای نصب برنامه کرومیم (مرورگر اینترنتی)شما بایستی ابتدا مرکز نرم افزاری رو باز کرده برین تو قسمت برنامه های اینترنتی و دنبال اسم مرورگر مورد نظرتون بگردین بعد روی دگمه نصب کلیک کنین و بعد پسورد روت رو وارد کنین و بعدش هم عملیات نصب پایان یافته و  برین توی دش و اسم برنامه رو بزنین و بعدش هم اجراش کنین

خوب حالابیایم ببینیم با ترمینال باید چیکار کنیم
اول ترمینال رو باز میکنیم (دگمه های آلت + کنترل + تی Alt+Ctrl+T )میانبر باز کردن ترمینال هست و بعدش هم کد زیر رو وارد کنین
sudo apt-get install pidgin chromium-browserو با زدن پسورد شروع به نصب میکنه و بعدش هم با زدن اسم برنامه chromium-browserبرنامه باز میشه و آماده استفاده هست!!!!

همون طور که دیدین با زدن یه کد در ترمینال بیش از 50 تا برنامه دانلود و نصب شد !!!!

خوب باید یه نکته رو بگم و اونم اینه که هیچ کس نمیتونه بگه که ترمینال در لینوکس ضعیفه!!! و  واقعا هیچ چیزی با ترمینال قابل مقایسه نیست
ماکروسافت هم یه قدم کوچکی رو برای این کار برداشته و با کپی برداری از ترمینال قدرتمند لینوکس در سیستم عامل های جدیدش سعی در پیاده کردن چیزی شبیه به ترمینال رو داره و اسم اون رو گذاشته  Windows PowerShell و یه برنامه با پوسته ای جالب تر درست کرده که از داس و کاموند ویندوز قوی تره   ولی به هر حال به پای ترمینال لینوکس نمیرسه!

ماکروسافت بلاخره فهمیده که داس رو نباید حذف میکرده و باید توسعه میداده(هر چند در زمان خودش اعجوبه بود ولی آلان دیگه بدرد نمیخوره) و با کپی برداری از ترمینال قصد برگردوندن اون در سیستم عاملاش رو داره ولی کی به پای ترمینال خواهد رسید؟؟؟؟!!!
این بیشتر شبیه به یه مقدمه مقاله شد تا یه توضیح ;D ;D نمیدونستم اینقدر تو مقدمه نویسی مهارت دارم ;D ;D
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین HsebliS

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 591
  • یه روز خوب میاد...
نقل‌قول
کی به پای ترمینال خواهد رسید؟؟؟؟!!!
بزودی! ;D
مایکروسافتهااااااااا شرکت آفتابه سازی اژدر و برادران( بجز برادر کوچکتر) که نیست ;D ;D ;D

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
امین جان ترمینال لینوکس چیه دقیقا؟ لیستی از شبیه‌سازهای ترمینال رو اینجا می‌تونید ببینید:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_terminal_emulators#Linux
اما اگر منظورتون پوسته‌ی یونیکس یا یونیکس شله که اون چیزی که معمولا در توزیع‌های گنو/لینوکس به طور پیشفرض استفاده می‌شه اسمش هست بش:
http://en.wikipedia.org/wiki/Unix_shell
البته می‌دونم برای قابل‌فهم‌تر شدن مطلب اینطوری نوشتید.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
دقیقاً چون مایکروشافته هرگز نخواهد رسید. مایکروسافت یکی از ضعیف‌ترین شرکت‌های جهان از نظر علمیه. ولی برعکس از نظر بازاریابی یکی از قوی‌ترین شرکت‌هاست
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین HsebliS

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 591
  • یه روز خوب میاد...
دقیقاً چون مایکروشافته هرگز نخواهد رسید. مایکروسافت یکی از ضعیف‌ترین شرکت‌های جهان از نظر علمیه. ولی برعکس از نظر بازاریابی یکی از قوی‌ترین شرکت‌هاست
دانیال خان خیلی با تعصب میحرفی
نمیخوام تاپیکو اسپم کنم ولی چرا مایکروسافت یکی از ضعیف‌ترین شرکت‌های جهان از نظر علمیه؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
شما یک چیز مفید علمی رو بگو که مایکروسافت خودش ایجاد کرده باشه و من به شما جایزه می‌دم
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من
اتفاقا تو این یه مورد مطمئنم هیچی به پای ترمینال نمیرسه و نخواهد رسید. کدوم شرکتی میاد ماکروسافت رو تو این زمینه کمک کنه که هیچ پولی توش نیست ولی یه جامعه پشت ترمیناله.
حالا چرا میگم نیاز به کمک داره؟ چون این محیط ها نیاز به تنوع دارن که یه شرکت به تنهایی نمیتونه اونو مهیا کنه.

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
با عرض معذرت از همگی ولی اگه شرکت مایکروشافت بخواد، می‌تونه این کار رو بکنه ](*,) چرا؟

Bash رو که نمی‌تونه استفاده کنه ولی می‌تونه zsh که تحت لایسنس MIT هست رو تغییر بده و استفاده کنه. نمی‌دونم که اجرای اون روی ویندوز چقدر هزینه‌بر هست ولی از شدنی، میشه.

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
با عرض معذرت از همگی ولی اگه شرکت مایکروشافت بخواد، می‌تونه این کار رو بکنه ](*,) چرا؟

Bash رو که نمی‌تونه استفاده کنه ولی می‌تونه zsh که تحت لایسنس MIT هست رو تغییر بده و استفاده کنه. نمی‌دونم که اجرای اون روی ویندوز چقدر هزینه‌بر هست ولی از شدنی، میشه.

سلمان جان مایکروسافت این کار رو نمیکنه. مطمئنم در این باره. ولی اپل از bash بطور پیشفرض در سیستم عاملش استفاده میکنه و شیوه استفادش + کد منبع مخصوص مک رو اینجا گذاشته : http://opensource.apple.com

قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
sudo apt-get install pidgin chromium-browserو با زدن پسورد شروع به نصب میکنه و بعدش هم با زدن اسم برنامه chromium-browserبرنامه باز میشه و آماده استفاده هست!!!!
همون طور که دیدین با زدن یه کد در ترمینال بیش از 50 تا برنامه دانلود و نصب شد !!!!
خوب برگردیم سر مطلب اصلی دوستان
حالا این دستور که هیچی اگه شما تازه سیستم عاملتان را نصب کرده باشید با زدن دستور
sudo apt-get update && sudo apt-get upgrade
می توانید تمامی نرم افزار های قدیمی خود را بروز کنید
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین MR. B

• Full Member
  • *
  • ارسال: 243
  • Open your source, Open your mind
اصولا لذت کار با گنو /لینوکس همینه که از ترمینالش استفاده کنی .
من هر جا مشکل داشتم از طرف ترمینال که رفتم خیلی راحت مشکلم حل شد .( مشکلاتی که واقعا من رو اذیت می کردن )
اما یه چیزی ، کاراهایی مثل جستجو در اینترنت ، پخش موزیک و... رو چه جوری تو ترمینال می شه انجام داد ؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
اما یه چیزی ، کاراهایی مثل جستجو در اینترنت ، پخش موزیک و... رو چه جوری تو ترمینال می شه انجام داد ؟

به راحتی! :D
جست‌وجو در اینترنت: w3m یا elinks و ده‌ها مورد دیگر
پخش موزیک: mpg123 یا mplayer و ده‌ها مورد دیگه

آفلاین sobhanisaharph

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 35
دوستان تورو خدا یکم بهتر توضیح بدین آدم متوجه بشه
ببینید شما میگید دستور اول رو بزن ...خب زدم و به شکل اولین شکلی که تو این \ست گذاشتین شد خب حالا چیکار کنم که اجرا بشه؟
الف.اینتر بزنم؟
ب.منتظر بشم خودش اجرا میشه؟
یا ج.باید یه کد دیگه وارد کنم؟
خیلی سردر گمم...هیچ جا درستو حسابی توضیح ندادن خب من که از بچگی ترمینال باز نبودم که بدونم ...لطفا خوب توضیح بدین ممنون

آفلاین hamidrezakp

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 432
  • Life is Good With GNU/Linux
    • Hamidrezakp Web Site
دوستان تورو خدا یکم بهتر توضیح بدین آدم متوجه بشه
ببینید شما میگید دستور اول رو بزن ...خب زدم و به شکل اولین شکلی که تو این \ست گذاشتین شد خب حالا چیکار کنم که اجرا بشه؟
الف.اینتر بزنم؟
ب.منتظر بشم خودش اجرا میشه؟
یا ج.باید یه کد دیگه وارد کنم؟
خیلی سردر گمم...هیچ جا درستو حسابی توضیح ندادن خب من که از بچگی ترمینال باز نبودم که بدونم ...لطفا خوب توضیح بدین ممنون
باید اینتر بزنید.
بعد از هرز دستور اینتر میزنیم.
فرمت کلی دستورات :
اینتر   ارگمان(ها)   دستور
HamidRezaKP.ir
Any fool can write code that a computer can understand. Good programmers write code that humans can understand.

آفلاین sobhanisaharph

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 35
دوستان ممنون میشم به این سوال ‍باسخ بدین...
من برنامه siesta رو دانلود کردم. با فرمت tgz و با نام دقیق siesta-3.2.tgzدر قسمت Downloadsذخیره شد.
 حالا برای اینکه بتونم نصبش کنم این سایت(که راهنمای نصب هستش)
http://www.pa.msu.edu/people/tomanek/SIESTA-installation.html
یه سری دستورات داده که احتمالا باید در ترمینال بنویسمشون.منم هر چقدر اینارو کبی میکنمو توی ترمینال میزنم هیچی به هیچی...
حالا درخواست من اینه...میشه به من بگید در ترمینال دقیقا باید چی بزنم که جواب بده؟(طبق اونچه که سایت راهنما گفته)