مجموع آرای اعضا: 54
0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نقلقول از: yaslinush در 15 اسفند 1391، 12:27 قظمن مجبورم c++کارکنم کتابی پی دی افی یا سایتی معرفی کنیدتا باهاش کارکنمبرو رو انقلاب و یک کتاب ++C بخر
من مجبورم c++کارکنم کتابی پی دی افی یا سایتی معرفی کنیدتا باهاش کارکنم
برم رو انقلاب؟؟
sudo aptitude install eclipse-cdt
کد: [انتخاب]sudo aptitude install eclipse-cdt
sudo apt-get install eclipse-cdt
2:فایل هایی که در include ها فراخوانی می کنیم کجا هستند3:استفاده از اکلیپس چه برتری هایی دارهنقلقول از: سلمان م. در 15 اسفند 1391، 06:22 بظکد: [انتخاب]sudo aptitude install eclipse-cdtاین دستور که مشکل داره منظورتون همون کد: [انتخاب]sudo apt-get install eclipse-cdt بود یا چیز دیگه؟
/usr/include
sudo apt-get install aptitude
کد: [انتخاب]/usr/include
کد: [انتخاب]sudo apt-get install aptitudeو بعدش اون دستور
نقلقول از: yaslinush در 15 اسفند 1391، 12:42 قظبرم رو انقلاب؟؟منظورش میدان انقلاب بود.در چه زمینهای از سی پلاس میخوای؟ در چه حد باشه؟ زبان اصلی باشه یا ؟مشخصات کامل بده تا فردا شب برات آپلود کنم
نقلقول از: محمدرضا ح. در 15 اسفند 1391، 10:02 بظکد: [انتخاب]/usr/includeپس برای فراخوانیشون باید چی بنویسیم منظورم اینه که نیازی هست مسیرش را بنویسیم یا خودش میدونه که کجاست؟نقلقول از: محمدرضا ح. در 15 اسفند 1391، 10:02 بظکد: [انتخاب]sudo apt-get install aptitudeو بعدش اون دستور این aptitude دقیقا چیه و چی کار می کنه
شما چقدر با برنامه نویسی آشنایی دارید؟ فکر کنم سی و سی دو مثبت برای شروع برنامه نویسی مناسب نباشد.