انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: پیدا نکردن Depends در هنگام نصب نرم‌افزار  (دفعات بازدید: 1049 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین seifzadeh

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
سلام دوستان. از اوبونتو ۱۲.۴ مهاجرت کردم به ۱۲.۱۰ . از اون دسته کاربرانی که حال و حوصله خرابی سیستم‌عامل رو نداره و مدتها بود ۱۲.۴ برام کار میکرد. تا این که به سرم زد ۱۲.۱۰ نصب کنم و شروع مشکلات.
اینترنتم خیلی ضعیفه(ایرانسل) و هر چقدر توی وب گشتم نتونستم مشکلمو حل کنم.
اولش با دیسک تکمیلی ۱۲.۴ شروع کردم. php5 - mysql- apache نصب شد ولی برای نصب netbeans اخطار میداد حتی بقیه نرم افزار ها هم اخطار پیدا نکردن نیازمندیها(Depends) رو میده.
apt-get رو آپدیت کردم و به اینترنت متصل شدم ولی بازم ارور زیر رو میده:

mehrdad@seifzadeh:~$ sudo apt-get install netbeans
Reading package lists... Done
Building dependency tree       
Reading state information... Done
You might want to run 'apt-get -f install' to correct these:
The following packages have unmet dependencies:
 apt : Depends: libapt-pkg4.12 (>= 0.9.7.5ubuntu5) but 0.8.16~exp12ubuntu10.7 is to be installed
 bind9-host : Depends: libisc83 (= 1:9.8.1.dfsg.P1-4.2ubuntu3) but 1:9.8.1.dfsg.P1-4ubuntu0.5 is to be installed
              Depends: libisccfg82 (= 1:9.8.1.dfsg.P1-4.2ubuntu3) but 1:9.8.1.dfsg.P1-4ubuntu0.5 is to be installed
              Depends: liblwres80 (= 1:9.8.1.dfsg.P1-4.2ubuntu3) but 1:9.8.1.dfsg.P1-4ubuntu0.5 is to be installed
 dnsutils : Depends: libbind9-80 (= 1:9.8.1.dfsg.P1-4ubuntu0.5) but 1:9.8.1.dfsg.P1-4.2ubuntu3 is to be installed
            Depends: libdns81 (= 1:9.8.1.dfsg.P1-4ubuntu0.5) but 1:9.8.1.dfsg.P1-4.2ubuntu3 is to be installed
 netbeans : Depends: libnb-platform13-java (>= 7.0) but it is not going to be installed
            Depends: openjdk-6-jdk but it is not going to be installed or
                     java6-sdk or
                     java7-sdk
            Depends: libnb-ide14-java (= 7.0.1+dfsg1-5ubuntu2) but it is not going to be installed
            Depends: libnb-java5-java (= 7.0.1+dfsg1-5ubuntu2) but it is not going to be installed
            Depends: libnb-apisupport3-java (= 7.0.1+dfsg1-5ubuntu2) but it is not going to be installed
 python-aptdaemon : Depends: python-software-properties but it is not going to be installed
E: Unmet dependencies. Try 'apt-get -f install' with no packages (or specify a solution).

هر چی راهکار بود از dpkg-dev برای درست کردن مخزن محلی گرفته تا نصب دوباره ۱۲.۱۰ انجام دادم ولی بازم ارور میده.
یکم توی تالار گشتم و جستجو هم زدم ولی بازم جوابشو نگرفتم.
ممنون میشم کمکم کنید.

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
پاسخ : پیدا نکردن Depends در هنگام نصب نرم‌افزار
« پاسخ #1 : 10 اسفند 1391، 09:51 ب‌ظ »
سلام دوست عزیز.
بسته‌های نسخه ۱۲.۰۴ با ۱۲.۱۰ هم‌خوانی ندارن، و توصیه نمی‌شه توی ۱۲.۱۰ از بسته‌های ۱۲.۰۴ استفاده کنید، برای نصب یک نرم‌افزار از طریق مرکز نرم‌افزاری اوبونتو اقدام کنید.
برای حل مشکل فعلی ترمینال رو باز کن و وارد کن:
sudo apt-get -f install
« آخرین ویرایش: 10 اسفند 1391، 09:53 ب‌ظ توسط Matrix.1372 »