انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

آیا با ایجاد  لیست علاقه مندی شخصی  برای  نگهداری  لینک تاپیک های مورد علاقه خود موافق هستید ؟

بله
22 (91.7%)
خیر
0 (0%)
اهمیت ندارد
2 (8.3%)

مجموع آرای اعضا: 24

نویسنده موضوع: پیشنها د برای اضافه کردن لیست علاقه مندی های شخصی (نظر سنجی)  (دفعات بازدید: 18897 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
این  پیشنهاد  تا  جایی  که  یادم میاد قبلا هم مطرح  شده  بود  و  موافق هم  زیاد داشت ولی کسی حرکتی  نکرد ،  گفتم  دوباره   نظر سنجی  با  افرا د  جدید راه بندازیم ببینیم  الان هم موافق داریم یا نه...

دلیلش برای خودم اینه  که بر  فرض  من مشکلی  داشتم  که  در تاپیکی این مشکل  حل شده  ، یا  نرم افزاری معرفی شده  و راهنمایی  نوشته شده که  دوست دارم  لینکش رو داشته باشم و بعد ها دوباره مطالعه کنم  و یا  به هر دلیلی  می خوام به این لینک ها راحت تر دسترسی داشته باشم  و  مجبور نباشم  کل انجمن رو زیرو رو کنم تا دوباره اون تاپیک رو  پیدا کنم .

فرض کنید بنا به دلایلی مجبور  بشیم دوباره اوبونتو  نصب کنیم   و یا مشکلی که قبلا داشتیم دوباره پیش بیاد  ، خیلی راحت میریم سراغ  لیست علاقه مندی های طبقه بندی شده و بوووممم .... مشکل حل میشه  ;D
منتظر نظراتتون هستم ...

باید  توی  قسمت  پیشنهادات  این  پست  رو می زدم    #-o
« آخرین ویرایش: 14 امرداد 1387، 08:37 ب‌ظ توسط Behnam Golds »

آفلاین iqson716

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
    • اُرِم
البته به نظر من خیلی خوبه ولی همین الانشم میشه با Bookmark کردن یه صفحه ی خاص اون رو واسه همیشه نگه داشت و فراموش نکرد به هر حال موافقم اگر مقدور باشه  ;)

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
پاسخ به: پیشنها د برای اضافه کردن لیست علاقه
« پاسخ #2 : 13 امرداد 1387، 05:43 ب‌ظ »
خوب  bookmark   فقط  روی   سیستم  خودته  اگر  جای  دیگه  باشی  و به سیستمت  دسترسی  نداشته باشی  کار  یکم  سخت  میشه  و خیلی برای خودم پیش اومده که یادم رفته bookmark   هارو  ذخیره  کنم  و بعد از نصب مجدد سیستم عامل یادم میوفته   ;D   ضمنا  مدیریت کردن  اینهمه  bookmark   روی  سیستم  شخصی  خیلی  سخت  میشه  فکرشو بکن  200   تا   لینک  از سایت های دیگه  هم داشته باشی البته  فکر  کنم  گوگل  و  چند  تای  دیگه  این  امکان  رو  در اختیارمون  قرار میدن  ولی   نظر  من  اینه  که   یه  دکمه   تعبیه  بشه و  خیلی  راحت  روش  کلیک  کنی و  کار تموم  بشه...
« آخرین ویرایش: 13 امرداد 1387، 08:38 ب‌ظ توسط Behnam Golds »

آفلاین کسری کشاورز

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 608
  • Don't Look Back With Linux
با Opera می‌تونی بوکمارت‌هاتو sync کنی و بعد جای دیگه رفتی دوباره همون بوک‌مارک‌ها رو داشته باشی...

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
اگر  جایی  به  اپرا  دسترسی  نداشته  باشی  چی ؟  ضمنا   مدیریت  تعداد  بالای  لینک ها  که  همش  مربوط  به  این  انجمن  باشه هم  در  نظر  بگیر  ...   من  همین  الان  نزدیک   100  تا  لینک دارم   که  مربوط به  انجمن  نیستن  و  واقعا  برام  سخته... ضمنا   چیزی  که  من  گفتم  با یک  دکمه    "اضافه به  علاقه مندی ها"      انجام  میشه  و درد سر  نامگذاری و  طبقه بندی  و   sync   هم  نداره.

آفلاین taboot666

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 34
خوب میتونی تو گوگل ریدر یا جاهایی مثل اون اونارو save کنی

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
پاسخ به: پیشنها د برای اضافه کردن لیست علاقه
« پاسخ #6 : 13 امرداد 1387، 10:35 ب‌ظ »
 یک  دکمه  که  کلیک   بشه  و  کار رو  انجام  بده  بدون  دردسر و..... لطفا  پست های قبلی رو بخون...

ضمنا   اگر  کسی  مخالف  این  موضوعه  لطفا  توی  نظر  سنجی  که بالای  صفحه هست  رای  بده ... 
« آخرین ویرایش: 13 امرداد 1387، 10:37 ب‌ظ توسط Behnam Golds »

آفلاین Farshid

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
آقا خیلی عالی می‌شه من در حال حاضر کلی صفحه از انجمن رو ذخیره کردم دفتی چیزی از بینشون می خوام ی عذاب به تمام معناست.
تازه کلی هم اسمای با درست گذاشتم که راحت بتونم پیدا کنم. اما سخته...

درضمن بعضی‌ها هم اضافه می شن و دوباره باید ذخیره کنم...
معنای واقعی اوبونتو این است که "آدمی به کمک انسانهای دیگر به گوهر آدمیت میرسد"

آفلاین arash-lin

• Full Member
  • *
  • ارسال: 143
اگر بشه که عالیه :lolflag:

آفلاین کنجکاو!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 580
  • الکترونیک + برنامه نویسی + لینوکس
    • یک کنجکاو بلاگ!
تا حالا که بیشترین رأی مربوط به موافقین بودم (+ خودم)
اما گیزنه اهمیت نداره و خیر تقریباً مثل هم هستن.  بهتر فقط یه گزینه بلی و خیر باشه.
این نظر من هست.
من هم از همین فروم حدود 250 مگابایت صفحه ذخیره کردم که تازه هنوز یه عالمه دیگه هست که باید ذخیره کنم!
«پشتکار»«پشتکار»«پشتکار»

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
گزینه ی   سوم رو برای این گذاشتم  که کسانی که رای ممتنع داشتن هم  بتونن  رای بدن  ، شاید برای  بعضی  ها  کاربردی  نداشته باشه   ولی  مخالفتی هم نداشته باشن ، یا شاید  نمیدونن که اصلا  به دردشون میخوره یا نه... بابت پیشنهادت ممنونم.

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 2643
    • فروشگاه اینترنتی شهر کودک
خب همه پیشنهاد دادن منم یه پیشنهاد خوب می‌دم، اگه نیاز دارید همه‌جا به Bookmark هاتون دسترسی داشته باشید از del.icio.us استفاده کنید که امکان دسته بندی و غیره و غیره رُ داره در ضمن افزونه‌های فایرفاکس بسیار زیادی هم براش موجوده  :) بد نیست این رُ هم امتحان کنید  ;)
http://del.icio.us/
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
برای اپرا چیزی نداره؟  البته من امتحان نکردم هنوز ... ولی اگر  این امکان همینجا راه میوفتاد خیلی خوب می شد... اگر نشد که از راه حل شما استفاده می کنیم ...ممنونم از پیشنهادت.

آفلاین Farshid

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
خب همه پیشنهاد دادن منم یه پیشنهاد خوب می‌دم، اگه نیاز دارید همه‌جا به Bookmark هاتون دسترسی داشته باشید از del.icio.us استفاده کنید که امکان دسته بندی و غیره و غیره رُ داره در ضمن افزونه‌های فایرفاکس بسیار زیادی هم براش موجوده  :) بد نیست این رُ هم امتحان کنید  ;)
http://del.icio.us/
جناب بوذری گرامی این سایت که مرحمت فرمودید جزو سایت‌های اسمش رو نبر برای مخابرات است  ](*,)

حالا چه کنیم؟؟  :(

بقیه لطفا امتحان کنن ی خبر بدن!!

مرسی!!!
معنای واقعی اوبونتو این است که "آدمی به کمک انسانهای دیگر به گوهر آدمیت میرسد"

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
بله  ف *ی *ل* ت *ر  شده...