سوالت رو نمی فهمم؟
کلمنتاین یک پخش توی پریفرینسش داره به اسم: song information
مشکلات حل نشده من با osd-lyrics:1. اگر آهنگ رو اشتباه دانلود کنه چه کار کنیم؟ برای بعضی آهنگ ها اسم درسته اما محتوا یک چیز دیگه است یا اصلا به همه لیریک به زبان چینیه؟
5. برای آهنگهای فارسی هم یک سرچ میزنه!چکار کنیم نزنه؟
6. چکار کنم با ریتمباکس اجرا بشه؟ (بدون نیاز به ران کردن جداگانه؟)
https://github.com/osdlyrics/osdlyrics
چطوری نصب می شه؟
با کامپایل
مشکل اینه که وقتی به اون قسمت می رم می زنه: Upgrade to Lyrics Plugin version 0.4
1 روز تمام داشتم رو کامپایلش کار می کردم.مثل بغیه ی سورس ها نتونستم کامپایلش کنم.العان که بیشتر فکر می کنم حدس می زنم ممکنه کامل دانلود نشده باشه.اگه اینطوریه چرا راحت فایل ها استخراج شد!
1. اگر آهنگ رو اشتباه دانلود کنه و یا سینک نباشه چه کار کنیم؟ آلبوم Jessie Ware - Devotion - 2012 رو فقط آهنگ اولش سینک بود!
2. سایتهای چینی رو هم سرچ می کرد! تیک موتور Xiami رو برداشتم! بهترین سایت کدومه و چطوری بهش معرفی کنم؟
3. نکته: لیریک ها رو توی پوشه زیر میریزه (دونستن این نکته به دردی می خوره؟ )
4. از روی تگ آهنگها، لیریک رو پیدا میکنه؟
5. برای آهنگهای فارسی هم یک سرچ میزنه!چکار کنیم نزنه؟
6. چکار کنم با ریتمباکس اجرا بشه؟ (بدون نیاز به ران کردن جداگانه؟)
@امید
برای من تو حالت osd که فقط متن رو بالا سمت چپ دسکتاپ و روی همه پنجره ها نمایش میده، نصف متن میره زیر پنل گنوم-شل؟! نظری نداری؟
1- منظورتو متوجه نشدم
3-اینطوری می تونی لیریک هارو ویرایش کنی یا پاک کنی.من با این برنامه کار نکردم ولی شاید مثل بعضی برنامه های دیگه بشه خودت لیریک معرفی کنی.به این صورت که خودت لیریک می سازی یا از اینترنت دانلود می کنی و می ریزی داخل پوشه
4-این برنامه ها عموما از روی تگ و نام خواننده(artist) لیریک پیدا می کنند
5-فکر کنم باید مدارا کنی
6-می شه کدی نوشت که وقتی ریتم باکس اجرا می شه این برنامه یا هر برنامه ی دیگری که دلت بخواد اجرا شه.
البته آقا امید شما هم جواب صحیح تر رو بده.آقا کیان از شما سوال کرده بود