انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: رزولوشنی که اوبونتو میده با ویندوز فرق میکنه ؟؟  (دفعات بازدید: 3272 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین rezamasiria

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 83
سلام دوستان
چرا اوبونتو رزولوشنی که ویندوز میده نمیده ؟
من رو همین کامپیوترم که الان روش اوبونتو نصب قبلا ویندوز7 نصب کرده بودم ولی رزولوشنی که ویندوز میداد خیلی بهتر بود
هم با درایور خود گرافیکم تست کردم هم با درایوری که از additional driver نصب میشه ولی بازم رزولوشنش کمتر از ویندوز

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
برو توی Displays ببین که نمی‌شه رزو لوژن رو بهتر کرد؟

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
اگه رفتی و نتونستی بهتر کنی لابد روی مجازی ساز نصب کردی؟؟ چون فقط روی مجازی ساز هست که رزولوشن مشکل داره (اونم به دلیل این هست که در مجازی ساز سخت افزار رو خودت باید مشخص کنی)

در صورتی که روی مجازی ساز نصب نکردی نباید مشکلی وجود داشته باشه!!!!!!! چون رزولشن رو بر اساس کنتراست  و چگالی صفحه و ...  تنظیم میشه (در همه سیستم عامل ها همینجوره)و خود سیستم عامل ها معمولا خودشون رزولشن صفحه رو تعریف میکنن(اونم به طریقی که گفتم)
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
در صورتی که روی مجازی ساز نصب نکردی نباید مشکلی وجود داشته باشه!!!!!!! چون رزولشن رو بر اساس کنتراست  و چگالی صفحه و ...  تنظیم میشه (در همه سیستم عامل ها همینجوره)و خود سیستم عامل ها معمولا خودشون رزولشن صفحه رو تعریف میکنن(اونم به طریقی که گفتم)
نه.اتفاقا منم همین چند روز پیش فهمیدم که رزولوشنی که من با vga از نتبوکم تو ویندوز میگیرم خیلی فوق العاده تر از لینوکسه.
aba@archbang ~ % xrandr
Screen 0: minimum 320 x 200, current 1024 x 600, maximum 4096 x 4096
LVDS1 connected 1024x600+0+0 (normal left inverted right x axis y axis) 223mm x 125mm
   1024x600       60.2*+
   800x600        60.3     56.2 
   640x480        59.9 
VGA1 connected (normal left inverted right x axis y axis)
   1024x768       60.0 
   848x480        60.0 
   640x480        59.9 
این الان رزولوشن هایی هست که لینوکس میتونه تو خود مانیتور لپتاپ و تو یه مانیتور۲۲ اینچی بهم بده.
راستش حسش نیست برم تو ویندوز ولی اونجا خیلی اوضاع بهتره.کارت گرافیک من اینتله.
aba@archbang ~ % lspci |grep VGA
00:02.0 VGA compatible controller: Intel Corporation Atom Processor D4xx/D5xx/N4xx/N5xx Integrated Graphics Controller (rev 02)

پی نوشت:
خب الان توویندوزم.ببینین رزولوشنم رو در همون مانیتور:
1680*1050
که یعنی تو ویندوز 2.24 برابر لینوکسه :o
البته این شرایط برای مونیتور خود نتبوکم ثابته
« آخرین ویرایش: 11 اسفند 1391، 08:17 ب‌ظ توسط mrmrn »
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین rezamasiria

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 83
سلمان جان دمت گرم دیگه رفتن تو display بلدیم  ;D
جدا از شوخی بهترین رزولوشنی که اوبونتو میده پایین تر از ویندوز
رو مجازی سازم نصب نشده اوبونتو مستقیما روی PC نصب کردم

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
cat /etc/X11/xorg.conf

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • آقا مرتضی
cat /etc/X11/xorg.conf
به به.
یسیار هم عالی و کامل بود این راهنمایی شما.
من تو آرچ همچین فایلی رو ندارم.
aba@archbang /etc/X11/xorg.conf.d % ls
01-keyboard-layout.conf  10-quirks.conf     50-joystick.conf   50-vmmouse.conf
10-evdev.conf            10-synaptics.conf  50-synaptics.conf
تو هیچ کدومشون هم حرفی از مونیتور نیست.فقط کیبورد و موس و تاچ پد.
« آخرین ویرایش: 11 اسفند 1391، 11:03 ب‌ظ توسط mrmrn »

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
cat /etc/X11/xorg.conf
واسه من چرا خروجیش اینه ؟!
mohsen@mohsen-Studio-1558 ~ $ cat /etc/X11/xorg.conf
cat: /etc/X11/xorg.conf: No such file or directory

گرافیکم هم از درایور Xorg  استفاده میکنه !
« آخرین ویرایش: 11 اسفند 1391، 10:40 ب‌ظ توسط محسن ح. »

آفلاین Object69

• Full Member
  • *
  • ارسال: 136
دوست عزیز من ویندوز ۸ اصل دارم (فقط برای بازی) و همینطور اوبونتو ۱۲.۱۰ آپدیت شده . من شفیفیت مانیتورم توی اوبونتو خیلی بهتر از ویندوز هست . کارت گرافیک هم Nvidia Quadro هست . شما یه جای کارت گرافیت گرافیکت توی اوبونتو میلنگه . البته خودتون استادید ولی این کارو یه بار انجام بدید . یه بار آخرین ورژن کارت گرافیکتو از سایت اینتل بگیر نصب کن . بهتر اینه که ابونتو شما به صورت جدا نصب بشه .(محض اطمینان)  .

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • آقا مرتضی
دوست عزیز من ویندوز ۸ اصل دارم (فقط برای بازی) و همینطور اوبونتو ۱۲.۱۰ آپدیت شده . من شفیفیت مانیتورم توی اوبونتو خیلی بهتر از ویندوز هست . کارت گرافیک هم Nvidia Quadro هست . شما یه جای کارت گرافیت گرافیکت توی اوبونتو میلنگه . البته خودتون استادید ولی این کارو یه بار انجام بدید . یه بار آخرین ورژن کارت گرافیکتو از سایت اینتل بگیر نصب کن . بهتر اینه که ابونتو شما به صورت جدا نصب بشه .(محض اطمینان)  .
با من بودید؟
بحث سر شفافیت نیست رزولوشن پایینه.
بعد اینتل نیاز به نصب چیزی نداره.تو کرنل هست درایورش.درایور جدیدش رو از اینتل دانلود کن چه صیغه ایه؟تازه شنیدم این رو!!
بعد من هم تو اوبونتو هم تو آرچ مشکل دارم.

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
cat /etc/X11/xorg.conf
واسه من چرا خروجیش اینه ؟!
mohsen@mohsen-Studio-1558 ~ $ cat /etc/X11/xorg.conf
cat: /etc/X11/xorg.conf: No such file or directory

گرافیکم هم از درایور Xorg  استفاده میکنه !
find /etc -type f -name 'xorg.conf'

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
با من بودید؟
بعد اینتل نیاز به نصب چیزی نداره.تو کرنل هست درایورش.درایور جدیدش رو از اینتل دانلود کن چه صیغه ایه؟تازه شنیدم این رو!!
منم قبلا یه نت‌بوک ۱۰ اینچی داشتم که رزولشن اصلیش ۱۰۲۴ در ۶۰۰ بود و توی ویندوز می‌شد تا ۱۱۵۲ ذر ۸۶۴ زیادش کرد، ولی توی اوبونتو فقط همون ۱۰۲۴ در ۶۰۰ رو میاورد، اولین تاپیکم تو انجمن در همین رابطه بود و فقط با ابزار ژوپیتر تونستم رزولشن مانیتور رو زیاد کنم.
ژوپیتر رو تست کردین؟

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • آقا مرتضی
با من بودید؟
منم قبلا یه نت‌بوک ۱۰ اینچی داشتم که رزولشن اصلیش ۱۰۲۴ در ۶۰۰ بود و توی ویندوز می‌شد تا ۱۱۵۲ ذر ۸۶۴ زیادش کرد، ولی توی اوبونتو فقط همون ۱۰۲۴ در ۶۰۰ رو میاورد، اولین تاپیکم تو انجمن در همین رابطه بود و فقط با ابزار ژوپیتر تونستم رزولشن مانیتور رو زیاد کنم.
ژوپیتر رو تست کردین؟
میگم که رزولوشن تو خود نتبوک تو ویندوز و لینوکس یکیه.ولی وقتی به مونیتور ۲۲ اینچ وصل میکنم تفاوتش خیلی زیاده!
ژوپیتر رو همم دیدم که اینکار رو میکرد و ۱۰۲۴*۷۶۸ میداد ولی پایین صفحه مشکی میشد که خرابکاری بود به نوعی

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • آقا مرتضی
نه.اتفاقا منم همین چند روز پیش فهمیدم که رزولوشنی که من با vga از نتبوکم تو ویندوز میگیرم خیلی فوق العاده تر از لینوکسه.
aba@archbang ~ % xrandr
Screen 0: minimum 320 x 200, current 1024 x 600, maximum 4096 x 4096
LVDS1 connected 1024x600+0+0 (normal left inverted right x axis y axis) 223mm x 125mm
   1024x600       60.2*+
   640x480        59.9 
VGA1 connected (normal left inverted right x axis y axis)
   1024x768       60.0 
   848x480        60.0 
   640x480        59.9 
این الان رزولوشن هایی هست که لینوکس میتونه تو خود مانیتور لپتاپ و تو یه مانیتور۲۲ اینچی بهم بده.
راستش حسش نیست برم تو ویندوز ولی اونجا خیلی اوضاع بهتره.کارت گرافیک من اینتله.
aba@archbang ~ % lspci |grep VGA
00:02.0 VGA compatible controller: Intel Corporation Atom Processor D4xx/D5xx/N4xx/N5xx Integrated Graphics Controller (rev 02)

پی نوشت:
خب الان توویندوزم.ببینین رزولوشنم رو در همون مانیتور:
1680*1050
که یعنی تو ویندوز 2.24 برابر لینوکسه :o
البته این شرایط برای مونیتور خود نتبوکم ثابته
من پس از مدتها از دوباره نتبوک رو به مونیتور وصل کردم.دیدم دوستان دیگه هم این مشکل تفاوت فاحش رزولوشن رو داشتن.دست به کار شدم و الان همون رزولوشن رو دارم تو مونیتورم در آرچ بنگ.
بسیار هم عالی ;D
ark@bang ~ % xrandr
Screen 0: minimum 320 x 200, current 1680 x 1050, maximum 32767 x 32767
LVDS1 connected primary (normal left inverted right x axis y axis)
   1024x600       60.2 +
   640x480        59.9 
VGA1 connected 1680x1050+0+0 (normal left inverted right x axis y axis) 0mm x 0mm
   1024x768       60.0 
   848x480        60.0 
   640x480        59.9 
   1680x1050      60.0*
این هم منبع.
فرصت کنم یه راهنما برای این مطلب و یدونه هم برای xset مینویسم که دوتا فرمان کاربردی ان برای من
http://askubuntu.com/questions/139947/why-cant-ubuntu-12-04-detect-my-screen-resolution
« آخرین ویرایش: 29 مهر 1392، 03:19 ب‌ظ توسط mrmrn »

آفلاین abbasalim

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 642
  • http://esfandune.ir/
    • اسفندونه