انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: ایجا یک مخزن در یک شبکه محلی برای دیگر سیستم ها  (دفعات بازدید: 632 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mahdiele1224

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
من میخوام یک مخزن ایجاد کنم و package ها را در یک سیستم در مخزن ایجاد شده قرار بدم و از طریق شبکه بتونم با دادن  ip سیتمی که مخزن روش هست بقیه سیستم ها را اپدیت کنم و پکیجها را بر رو دیگر سیتم ها نصب یا  update کنم حال سوالاتم اینه:
1- چطور میتونم یک مخزن رو اوبونتو بسازم
2- چطوری میتونم از طریق دیگر شبکه ها به این مخزن دسترسی داشته باشم
3- ایا میشه رو یک سیستم یک نوع توزیع دیگر غیر از ابونتو باشه ولی از همون مخزن package  ها را روش نصب کنم البته  package  های که مربوط به همون توزیع

آفلاین yaslinush

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 310
برنامه هایی که نصب  میکنی میره داخله آرشیوت پس بخوای از رو یه سیستم دیگه بری داخل آرشیو مکافات داره چون باید کاربر روت باشی که خیلی سخت وشایدمحاله.فک کنم باید sambaرو نصب کنی بعد تو هومت یه پوشهshareدرست کنی ومخزنت بریزی اونجا.از یه سیستم دیگهip این سیستم میدی وبرنامه رو بر میداری البته همشون sambaدارباشند

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
اول شما نیاز داری که با نصب یک وب سرور سیستمی که میخوای مخزن شبکه باشه رو به سرور تبدیل کنی. بعدش نیاز به ISO های مخازن داری (میتونی از لینوکس شاپ و سیتو تهیه کنی) و بعدش ایزوها رو توی وب سرور مانت کنی. در نهایت یک sources.list تهیه کنی و به سیستم ها معرفی کنی. «ایجاد یک مخزن محلی» رو سرچ کن به نتایج خوبی میرسی.
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4877
  • masoft قدیم
شاید راحت‌ترین راه برای تامین نیازتون استفاده از apt-proxy باشه.

آفلاین Hadron

• Full Member
  • *
  • ارسال: 150
من میخوام یک مخزن ایجاد کنم و package ها را در یک سیستم در مخزن ایجاد شده قرار بدم و از طریق شبکه بتونم با دادن  ip سیتمی که مخزن روش هست بقیه سیستم ها را اپدیت کنم و پکیجها را بر رو دیگر سیتم ها نصب یا  update کنم حال
Apt-Cacher-NG