انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نظرسنجی

اگر نیاز به استفاده از برنامه های ویندوزی داشته باشید (به هر دلیل ...) ترجیح میدید از کدوم روش استفاده کنید ؟

نصب ویندوز روی ماشین (های) مجازی (مثل virtual box)
استفاده از wine  و/یا PlayOnLinux
نصب ویندوز به صورت سیستم عامل جداگانه کنار گنو/لینوکس (سیستم مالتی بوت)
نظر خاصی ندارم . میخام نتیجه نظر سنجی رو ببینم .
اینا دیگه چیه ؟!!!

نویسنده موضوع: نظر سنجی:بهترین راه برای استفاده از برنامه های ویندوزی (؟ ) (در صورت اجبار ...)  (دفعات بازدید: 2635 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین dr.b4ne

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 265
درود دوستان.

این نظر سنجی رو گذاشتم تا تازه کارها (مثل خود بنده) به کمک راهنمایی دوستان تجربه راحت تری از کار با لینوکس داشته باشند. و مهاجرت راحت تر و آرام تری داشته باشن . این قضیه میتونه به جلوگیری از دلزدگی یکباره از لینوکس کمک کنه .

همچنین حرفه ای تر ها هم میتونن نیم نگاهی به نتیجه این نظر سنجی داشته باشن .

در هر صورت ما رو از نظر خودتون محروم نکنید .

خواهشا اگه راه دیگه ای (!) بلدید بگید تا اضافه کنم .

ببخشید اگه نمایش نتیجه رو بعد از رای دادن گذاشتم . دوستان کم لطفی میکردن بازدید میکردن و رای نمیدادن .
« آخرین ویرایش: 26 فروردین 1392، 04:50 ب‌ظ توسط dr.b4ne »

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
بستگی به سیستم داره (تا حدود زیاد) .

یک سیستم با رم ۴ و پردازنده i7 خب یک ویندوز ۷ یا ۸ روی مجازی ساز به خوبی میتونه پاسخگو باشه ولی روی سیستم با پردازنده دو هسته ای و رم ۱ نمیتونه به خوبی پاسخ بده . بنابراین سیستم ضعیف تر = دوال بوت .

البته یه نکته مهم دیگه : به برنامه ایی که میخوای اجرا کنی هم بستگی داره. ابتدا باید سرچ کرد و مطمئن شد که برای لینوکس بسته ارائه کرده یا نه . همچنین میتونی از برنامه PlayOnLinux که یک GUI برای واین داره و به یک دیتابیس برنامه متصل هست (و دقیقا مثل مدیربسته های لینوکس عمل میکنه توی دریافت ران تایم ها!) استفاده کنی. ولی برای بازی  و این حرفا بهتره ویندوز دوال بوت داشته باشی.
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین dr.b4ne

• Sr. Member
  • *
بستگی به سیستم داره (تا حدود زیاد) .
...
 ولی برای بازی  و این حرفا بهتره ویندوز دوال بوت داشته باشی.
سپاس از توضیحاتت محمد رضا .

آفلاین شاهچراغیان

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 293
    • shgn.ir
البته باید این را هم در نظر بگیرید که اکثر برنامه های ویندوزی برنامه معادل زیادی توی لینوکس وجود دارد. اگر برنامه خاصی را مد نظر دارید تو همین فروم و توی اینترنت می تونید معادل آن را گیر بیارید.
با این حساب این چیزی که شما می فرمایید احتمالش شاید ۱ به ۱۰۰ باشد.
پس کلا بی خیال ویندوز بشید بهتره.
www.shgn.ir
www.shgn.ir/category/linux

In a world without any fences or walls,Who needs Gates or Windows!

آفلاین dr.b4ne

• Sr. Member
  • *
شاهچراغیان عزیز گاهی تمام کار آدم فقط با یه نرم افزار خاصه . آیا شما معادل هایی شایسته برای visual studio و cubase میشناسید؟ من اینا تمام زندگیمننننننننننن
« آخرین ویرایش: 20 فروردین 1392، 09:39 ب‌ظ توسط dr.b4ne »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19753
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
چی؟ ویژوال استودیو؟ محکم بشین که الآن بچّه‌ها می ریزن سرت :D
من تا حالا ندیدم کسی بعد از این که یک ماه با اکلیپس کار کرد، توی خواب هم از ویژوال استودیو استفاده کنه. حتا دوستان ویندزدی بسیار متعصّب. چون واقعاً امکانات ویژوال استودیو یک دهم اکلیپس هم نیست. برنامه‌هایی مثل کدبلاک، کیوت کرتور، نت‌بینز و… هم هستن که همه از ویژوال استودیو بهترن
اون cubase رو نمی‌شناسم. اگه بگی چیه شاید برای این هم مثل ویژوال استودیو یه معادل خیلی بهتر از اصل پیدا شد ;)
« آخرین ویرایش: 20 فروردین 1392، 11:28 ب‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
این برنامه ای که دانیال گفت رو میتونی از اینجا دانلود کنی.
این برای گنو لینوکس ها
http://www.eclipse.org/downloads/?osType=linux

منظورت از Cubase اینه؟
http://en.wikipedia.org/wiki/Steinberg_Cubase

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1320
من تا حالا ندیدم کسی بعد از این که یک ماه با اکلیپس کار کرد، توی خواب هم از ویژوال استودیو استفاده کنه. حتا دوستان ویندزدی بسیار متعصّب. چون واقعاً امکانات ویژوال استودیو یک دهم اکلیپس هم نیست. برنامه‌هایی مثل کدبلاک، کیوت کرتور، نت‌بینز و… هم هستن که همه از ویژوال استودیو بهترن
اون cubase رو نمی‌شناسم. اگه بگی چیه شاید برای این هم مثل ویژوال استودیو یه معادل خیلی بهتر از اصل پیدا شد ;)

یک سوال!
آیا شما تا به حال با ویژوال استودیو کد ++C نوشته اید؟

آیا کسی از دوستان هست که هم با اکلیپس و هم با ویژوال استودیو برنامه نویسی کرده باشد؟

مزیت هر کدام چیست؟

آفلاین dr.b4ne

• Sr. Member
  • *

;D ;D ;D جالب بود دانیال جان !!! آقا چی کار کنیم خب از بچگی c# کار کردیم نمیشه یه شبه بزاریمش کنار . هر چند که دارم به php مهاجرت میکنم دیگه میرم سراغ netbeans و eclisp (منظور خاصی ندارم ها اما انفدم احمق نیستم که اینا رو نشناسم سالها کد های cpp ام رو تو اینا مینوشتم)

آفلاین dr.b4ne

• Sr. Member
  • *
دوستان من به شخصه برای جلوگیری از هر گونه زد و خورد احتمالی جلو همه میگم غلللللللللللللللللللللللللللللللللللللط کردم . تو رو خدا دوباره بحث IDE رو وسط نکشید .

من فقط از vs برای c#.net استفاده میکنم همیییین وگرنه vs خیلییییییییییییم بده . بد بد بد

دانبال همش تقصیر توءه جو رو متشنجش نکن . :D

آفلاین dr.b4ne

• Sr. Member
  • *
منظورت از Cubase اینه؟
http://en.wikipedia.org/wiki/Steinberg_Cubase

بله دوست عزیز . دقیقا منظورم همینه . . . نکنه نسخه ی linux ش رو develop کردی ؟!!  :P

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19753
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
برای دات‌نت هم گامباس و مونودولوپ هستن ;)
برای cubas هم این رو ببین: http://lmms.sourceforge.net/screenshots.php
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928

یک سوال!
آیا شما تا به حال با ویژوال استودیو کد ++C نوشته اید؟

آیا کسی از دوستان هست که هم با اکلیپس و هم با ویژوال استودیو برنامه نویسی کرده باشد؟

مزیت هر کدام چیست؟
من برای مدت کمی با ویژوال استودیو ++C کار کردم. واقعا آشغاله. اصلا بحث لینوکس و ویندوز نیست. واقعا ویژوال استودیو در حق ++C بی انصافی کرده.
۱. intellisense همه جا کار نمیکنه.
۲. همه اشیایی که GUI هستن، همگی اشاره گرن. کار باهاش خیلی سخته.
من واقعا عاشق ++Cام ولی وقتی با اون زبونی که ماکروسافت اسمش رو گذاشته ++C کار کردم حالم بهم خورد. ++C‌ واقعی رو فقط توی GCC میشه پیدا کرد. فارق از هر IDE. عشق است gedit
 ;D
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity

آفلاین dr.b4ne

• Sr. Member
  • *
برای دات‌نت هم گامباس و مونودولوپ هستن ;)
برای cubas هم این رو ببین: http://lmms.sourceforge.net/screenshots.php

ممنون دانیال جان . آره از مونو خوشم اومده اما برای c# ترجیح میدم از همون vs استفاده کنم . (این قسمت مهم نیست)
این مهمه ==> برای نرم افزار آهنگ سازیه ازت تشکر میکنم اما دقییقا باید خود خود خود cubase باشه تا کارم راه بیفته نه هییییییییییچ چیز دیگه ای این یکی دیگه نمیشه دنبال جایگزینش گشت . اون هم مال اپله و . . .