سلام دوستان.
من مدتیه که یک سیستم قدیمی رو کنار گذاشتم برای دانلود تورنت، اخیرا هم ازش به عنوان فایل سرور استفاده میکنم، و امروز یک تصمیم جدید گرفتم:باهاش دانلود
غیر تورنت انجام بدم!
خب اولین فکری که به ذهنم رسید استفاده از اکسل و آریا بود برای اینکار، بعد پیش خودم گفتم عاغا کی حوصله داره هی ssh بزنه با ترمینال؟! ضمن اینکه اینا (اکسل و آریا) وقتی اتصال بهطور ناگهانی قطع بشه، دانلود رو پیگیری نمیکنن!
داشتم دنبال یه جایگزین خوب میگشتم که با PyLoad مواجه شدم، پایلود یک دانلود منیجر گرافیکی/خط فرمانی هست و همونطور که از اسمش پیداس تحت زبان برنامهنویسی پایتون نوشته شده؛ یه خورده که باهاش کار کردم دیدم عجب چیز باحالیه این پایلود!
برخی از قابلیتها:
- اولین و مهمترین قابلیت اینه که (مثل ترانسمشن) وب اینترفیس داره! عاغا وب اینترفیس دیگه چیه؟! یعنی (علاوه بر رابط گرافیکی و خط فرمانی) با یک مرورگر هم میتوان نرم افزار رو مدیریت کرد. شما میتونید از بین چهار سرور مختلف، وب سرور مربوط به دانلود منیجر رو انتخاب کنید.
- دومین چیزی که باعث شگفتی من شده (توی این پنج سالی که ADSL دارم)، من هنوز سرعت بالاتر از ۲۲۰ کیلوبایت در ثانیه رو تو سیستمم تجربه نکردم ولی در نهایت ناباوری سرعت دانلود با PyLoad گاهی وقتا به ۷۰۰ کیلوبایت یا حتی ۱.۵ مگابایت در ثانیه هم میرسه!
- هم رابط گرافیکی داره و هم تحت خط فرمان قابل استفاده هست
- امکان زمانبندی دانلودها رو داره که در ساعت مشخصی شروع بشه و پایان بیابه!
- امکان تعیین سقف سرعت دانلود
- دانلود از یوتیوب (با کیفیت و فرمتهای مختلف)
- مدیریت کامل تحت وب
- دانلود مستقیم از سایتهای اشتراک گذاری با پشتیبانی بیش از بیست سایت معروف (با وارد کردن حساب کاربریتون در اون سایت)
- قابلیت تنظیم مجوز دسترسی فایلهای دانلود شده
- اکسترکت کردن آرشیوهای rar دارای گذرواژه
- قابلیت تنظیم پروکسی اتصال
- قابلیت مدیریت از راه دور
- مدیریت از طریق jabber
- استفاده از اتصال امن (ssl)
- دهها پلاگین کاربردی
- و...
این مدیر دانلود برای کسانی که سرور محلی دارند بسیار کاربرد داره، ضمنا آخرین نسخهش مربوط به سال ۲۰۱۱ هست.
اطلاعات بیشتر در سایت سازنده:
http://pyload.org