انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: اوبونتو برنده جایزه «بهترین راه‌حل لینوکس رومیزی» در نمایشگاه Linux World 2008  (دفعات بازدید: 7688 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
اوبونتو برنده جایزه «بهترین راه‌حل لینوکس رومیزی» در نمایشگاه Linux World 2008 شد. این نمایشگاه که یکی از بزرگترین و معتبرترین نمایشگاههای لینوکس و نرم‌افزارهای متن‌باز است هر ساله برگزار میشود و امسال نیز با حضور شرکتهای تجاری بزرگ مانند IBM در San Francisco ایالات متحده برگزار شد.
امسال برندگان در دسته بندیهای متنوعی قرار دارند و با داوری متخصصین بیطرف LinuxWorld برندگان مشخص شده‌اند.
http://www.linuxworldexpo.com/live/12/media//news/CC995861
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
 عرض تبریک به همه دوستان اوبونتویی
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین کسری کشاورز

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 608
  • Don't Look Back With Linux
من هم به همه تبریک می‌گم.... مبارکه.... ;D

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
مبارکه   بچه  ها       <آیکون  اشک  شوق!>

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
سلام

حقشه تبریک

موفق باشید

Linux is not a word,It's a SPRITE

آفلاین Linux

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 296
    • تبریزلاگ
Before death knock on your door,share whatsoever you have.You can sing a beautiful song? sing it,share it.
You can paint a picture? Paint,share it ...
come across a man who has not much to share

آفلاین مرد مرده

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 371
  • So Close No Matter How Far
    • وب نوشت های مرد مرده

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
تا اونجایی که من فهمیدم اینده لینوکس دسکتاپ در جهان با اوبونتو رقم میخورد همین حالا تکلیف تازه کارایی که میخوان وارد لینوکس بشن روشن شده
انتخاب عاقلانه  اوبونتوست البته اختصاصا در ایران برادرش پارسیکس هم برای شروع مناسب است اوبونتو بدلیل قابلتهای گستردش هم مناسب  کاربران تازه کار هم یک سکوی کاری مطمءن برای کاربران حرفه ایست صد البته اشکالاتی هم داره که لحظه به لحظه در حال برطرف شدنه همچنین اینده لینوکس روی umpc که نوعی کامپیوتر بین لپ تاپ و اسمارت فون است مثل محصولات جدید asus , ویا htc نیز با اوبونتوست در موبایلها هم که قرار است گوگل اندروید نصب کنند که انهم اپن سورس است البته در ایران هنوز سطح اشنایی بسیار پایین است که با کمک من و تو انهم به لطف خدا حل میشود و روز به روز بیشتر شاهد گسترش فرهنگ متن باز خواهیم بود

آفلاین shahram001

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 270
تا اونجایی که من فهمیدم اینده لینوکس دسکتاپ در جهان با اوبونتو رقم میخورد همین حالا تکلیف تازه کارایی که میخوان وارد لینوکس بشن روشن شده
انتخاب عاقلانه  اوبونتوست البته اختصاصا در ایران برادرش پارسیکس هم برای شروع مناسب است اوبونتو بدلیل قابلتهای گستردش هم مناسب  کاربران تازه کار هم یک سکوی کاری مطمءن برای کاربران حرفه ایست صد البته اشکالاتی هم داره که لحظه به لحظه در حال برطرف شدنه همچنین اینده لینوکس روی umpc که نوعی کامپیوتر بین لپ تاپ و اسمارت فون است مثل محصولات جدید asus , ویا htc نیز با اوبونتوست در موبایلها هم که قرار است گوگل اندروید نصب کنند که انهم اپن سورس است البته در ایران هنوز سطح اشنایی بسیار پایین است که با کمک من و تو انهم به لطف خدا حل میشود و روز به روز بیشتر شاهد گسترش فرهنگ متن باز خواهیم بود
به همه اوبنتو کارها تبریک  :D
ولی مطمعن باش آینده لینوکس دسکتاپ با فدورا رغم میخورد ;)

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
نقل‌قول
مهم اینه که آینده سیستم عامل های رومیزی با لینوکس رقم بخوره فرقی نمی کنه که کدوم توزیع باشه ...
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین shahram001

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 270
نقل‌قول
مهم اینه که آینده سیستم عامل های رومیزی با لینوکس رقم بخوره فرقی نمی کنه که کدوم توزیع باشه ...
با شما موافقم مهم لینوکس هستش :D :D

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543
نقل‌قول
+1  :)
حتی کلی‌تر: مهم اینه که آینده دنیای نرم‌افزار، با نرم‌افزار آزاد رقم بخوره. که مهم‌ترین نرم‌افزار آزاد هم سیستم‌عامل گنو/لینوکس هست.

آفلاین moshen212

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 344
سلام
مبارکه بابا یکی از این شیرینی مجازیها بدین ما هم شیرین کام شیم
اما راستش یک سوال برام پیش اومده که اوبونتو دقیقا واسه چه مشکلی , چه راه حلی ارائه کرده؟

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997

سلام
بعید می دونم آینده در اختیار فدورا باشه رد هت قبلا هم همچین دلش می خواست از دنیای رایگان خارج بشه.
اما چه فدورا چه اوبونتو آینده ماله لینوکسه.
موفق باش

Linux is not a word,It's a SPRITE

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
اقا تو رو خدا کل کل نکنید اوبونتو و فدورا هر دو خوبند ولی چون چون استارت لینوکس با اوبونتو راحتتر است مطمپنا کاربران بیشتری را جذب میکند البته من با هر دو راحتم البته نکاتی هم وجود دارد انهم اینکه من فدورا را پایدارتر دیدم ولی اوبونتو سریعتر و راحتتربصورت  دلخواه در میاید اینها دو توزیع عالی هستند و هر دو در اینده لینوکس حرفهای زیادی برای گفتن خواهند داشت گرچه به هر حال امارها از پیشرفت خیلی سریع اوبونتو حکایت میکند