0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
ببخشید مگه اسکایپ آزاد نیست آخه من اسکایپ را ازمخازن نصبیدم ئس باید آزاد باشه دیگه
مگه توی مخازن موجود نمی باشد که باید آنرا از سایتش دانلود کنیم
نقلقول از: MHA152 در 17 اسفند 1391، 04:04 بظمگه توی مخازن موجود نمی باشد که باید آنرا از سایتش دانلود کنیم برای استفاده از آخرین نگارش و دریافت سریعتر به روزرسانیهای جدید، باید مخزنش رو به فهرست مخازن اوبونتو اضافه کنی
To use our debian/ubuntu repository (deb http://download.jitsi.org/deb unstable/) just download and install Jitsi’s deb package. It will automatically add our repository to your system so that it will keep Jitsi up to date. Next time you upgrade your system, Jitsi will be automatically updated to its latest version.Note that you SHOULD NOT manually add Jitsi to your sources list because that would cause GPG Error Warnings! The Jitsi installation would automatically update your repositories.
برای استفاده از آخرین نگارش و دریافت سریعتر به روزرسانیهای جدید، باید مخزنش رو به فهرست مخازن اوبونتو اضافه کنی
سلام دوستان من از اسکایپ استفاده می کنم می خواستم ببینم کدوم نرم افزار ها هم قوی ترند هم با امنیت تردرضمن اگه کسی اسکایپ هست ودوست داره که با هم گفتگو داشته باشیم لطفا اسم اسکایپیش را بنویسه تا یک گروه اوبونتوی فارسی توپ راه بندازیم