انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: جریمه‌ی ۷۳۱ میلیون دلاری مایکروسافت توسط اتحادیه‌ی اروپا  (دفعات بازدید: 2526 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
اتحادیه‌ی اروپا شرکت مایکروسافت رو بخاطر اینکه تو سیستم عاملش موقع نصب نمی‌پرسه که چه مرورگر وبی رو نصب کنه و اینترنت اکسپلورر  رو نصب می‌کنه ۷۳۱ میلیون دلار (۵۶۱ میلیون یورو) جریمه کرد.

شرکت مایکروسافت توافق کرده بوده که در هنگام نصب ویندوز در اتحادیه‌ی اروپا از کاربران پرسیده بشه که چه مرورگر وبی رو می‌خواهند نصب کنند.

اطلاعات بیشتر:
https://blogs.fsfe.org/gerloff/2013/03/06/ec-hits-microsoft-with-eur-561-million-fine-over-web-browsers/
http://www.bloomberg.com/news/2013-03-06/microsoft-fined-731-million-by-eu-for-violating-browser-accord.html
« آخرین ویرایش: 17 اسفند 1391، 11:39 ق‌ظ توسط سلمان م. »

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
نوش جونش!

این جریمه از همون قانون "حق برابر برای رقابت" اتحادیه اروپا ناشی شده؟ چرا برای بوت امن، ویندوز رو جریمه نمی ککنند؟

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
برای بوت امن رو نمی‌دونم ولی این‌بار دقیقن بخاطر «قانون رقابت» یا همون قانون antitrust جریمه‌اش کردن.
http://en.wikipedia.org/wiki/Antitrust

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من
برای بوت امن باید ازش شکایت کنن. فکر کنم هنوز کسی این کار رو نکرده.

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
تا اونجا که می‌دونم کسی شکایت نکرده ولی بنیاد نرم‌افزار آزاد داره امضا جمع می‌کنه برای مخالفت با اون:
https://www.fsf.org/campaigns/secure-boot-vs-restricted-boot/statement

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
تا بچشد مزه ی انحصار طلبی رو !
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین Masoud92m

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1349
دوستان قبلا هم راجع به این شنیده بودم اما نفهمیدن یعنی چی :D خوب توی اوبونتو هم از ما نمیپرسه چه مرورگری نصب کنه ! این با اون فرق داره یا ...
ممنون میشم توضیح بدید :)
منتظر نباش که مرگ تو کی میاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه کسی سمت تو نمیاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه میبینی که کسی حرفتو نمیخواد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
مثل من مثل خیلی ها ..... آزاد باش مثل من مثل خیلی ها

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
دوستان قبلا هم راجع به این شنیده بودم اما نفهمیدن یعنی چی :D خوب توی اوبونتو هم از ما نمیپرسه چه مرورگری نصب کنه ! این با اون فرق داره یا ...

نمیدونم اینو ، ولی هرچی هم که باشه ، حداقل میشه پاکش کرد و چیز دیگه نصب کرد ، ولی شما میتونی اینترنت اکسپلورر رو پاک کنی‌ ؟!!!!  ??? :o ](*,)

آفلاین Masoud92m

• High Hero Member
  • *

نمیدونم اینو ، ولی هرچی هم که باشه ، حداقل میشه پاکش کرد و چیز دیگه نصب کرد ، ولی شما میتونی اینترنت اکسپلورر رو پاک کنی‌ ؟!!!!  ??? :o ](*,)

آره میشه پاک کرد، من قبلا که سون داشتم چند بار اشتباه باز شده بود و سیستم رو هنگ میداد منم پاک کرده بودمش :|

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
حالا کار ندارم! اما یکم فکر بزنید آخه این جریمه به نظرتون مسخره نیست!! خود اوبونتو هم وقتی نصب میکنید به طور پیش فرض فایرفاکس نصب است! ازتون هم نمیپرسه میخواهید از فایرفاکس استفاده کنید یا نه!! من مثلا از مرورگر اپرا استفاده میکنم اما وقتی سیستم عامل رو نصب میکنم باید یه مرورگری باشه تا باهاش بتونم و برم اون سایت مورد نظر و مرورگر دلخواهم رو دانلود کنم!! وقتی سیستم عامل مرورگری نداشته باشه چطوری میرید مرورگر دلخواهتون رو دانلود کنید (فقط خواهشا نگید راه داره چون خودم میدونم!). عقل حکم میکنه که در سیستم عاملی که تازه نصب میکنید یه مرورگری داشته باشه! خیلی راحت میرید مرورگر دلخواه رو دانلود و مرورگر پیش فرض رو انیستال میکنید یا میزارید تا خاک بخوره!

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
شما به قانون رقابت توجه نکردید!
توی قانون رقابت موضوع اینه که یک شرکت نمی تونه با کنترل مصرف کننده بقیه رقبا رو از میدون به در کنه!
مایکروسافت کنترل بیشتر از 60 درصد کاربرای بی اطلاع دنیا و اروپا رو تو دستش داره که اکثرشون نمی دونند به جز IE مرورگر دیگه ای هم وجود داره! اتحادیه اروپا به مایکروسافت هشدار داده بود که حق نداری از این بی اطلاعی کاربرای زیادت برای بی اطلاع نگه داشتن اون ها از رقبای دیگه خودت مثل فایرفاکس و Opera استفاده کنی! مایکروسافت ندید گرفت و جریمه شد.
اتحادیه اروپا اگه لازم بدونه می تونه به کنونیکال هم هشدار بده و از اونا بخواد که در اوبونتو امکان انتخاب بین فایرفاکس و کروم رو جا بدن. براش باید یک عده وکیل استخدام شده توسط اپرا+کروم علیه کنونیکال یک شکایت نامه تنظیم  کنند و بدن به اتحادیه اروپا. شعورشون میرسه نباید اینطور شکایتی علیه کنونیکال بکنند!
ولی در مورد توزیعی مثل آرچ یا آریوس دیگه اتحادیه اروپا اصلا نمی تونه!
« آخرین ویرایش: 19 اسفند 1391، 02:32 ب‌ظ توسط کیان »

آفلاین Masoud92m

• High Hero Member
  • *
آقا کیان ممنون از توضیحتون، با این چیزایی که گفتید و اگ دست فهمیده باشم نمیتونن کانونیکال رو جریمه کنن چون اگه اشتباه نکنم زمان نصب اوبونتو کرومیوم رو معرفی میکنه !!!