اصلا اینجا بحث سرعت دریافت اطلاعات نیست، که ۵۶ به ۵۷ برسه، مثلا:
امکان داره من سرعت اینترنتم ۱۰ مگابیت بر ثانیه باشه، اما دیاناسی رو انتخاب کردم که سرورهاش ۱ ثانیه طول میکشند به من جواب بدند حالا میتونید به هر دلیلی بذارید، مثلا امکان داره یک درخواست به دیاناسی بره که سایت شما در اون بلاکه و هیچ آیپی خاصی به شما برنمیگردونه و بعد از timeout، کامپیوتر شما از دیاناس جایگزین در صورت set کردن استفاده میکنه و کلی زمان این وسط هدر میره. پس انتخاب یک dns خوب میتونه سرعت باز شدن یک صفحه رو زیاد کنه.
پس لطفا سعی کنید عنوانی مناسب برای نوشته تون تعیین کنید. عناوین "تنظیم کردن DNS و افزایش سرعت ADSL" یا "بالا بردن سرعت اینترنت در اوبونتو" برای این نوشته غلط هستند.
سلام
چند تا سوال
1-DNS رو باید توی /etc/resolv.conf وارد کنم؟
2-توی مودم اصلا جایی برای وارد کردن DNS پیدا نمی کنم مودمم TP-Link TD 8811
چرا گوگل و سان و open DNS دارن؟ همه می تونن همچین سرویسی راه بندازن؟
متشکرم
۱-بله.
۲-چرا وجود داره، وارد Adsl Router شو(با وارد کردن 192.168.1.1 در آدرس بار) در پنل سمت چپ روی Advanced Setup کلیک کن، از منوی باز شده DNS رو انتخاب کن، حالا اگر تیک مقابل Enable Automatic Assigned DNS رو برداری دو تا فیلد باز میشه و میتونی آدرس DNS سرورها رو وارد کنی، بعدشم Save و تمام.
۳-بله، هر کسی در صورت نیاز میتونه DNS Server ایجاد کنه ولی این سرورهایی که دوستان معرفی کردن جزء بهترین وقدرتمندترین سرورها هستن.