انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

چه نوع محتوای آموزشی تولید کنم؟ فیلم، صدا، متن

فیلم (تصویر + صدا)
19 (54.3%)
صدا
1 (2.9%)
متن
4 (11.4%)
فیلم به همراه متن
11 (31.4%)

مجموع آرای اعضا: 27

نویسنده موضوع: چه نوع محتوای آموزشی تولید کنم؟ فیلم، صدا، متن  (دفعات بازدید: 3642 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
سلام خدمت دوستان عزیز

بنده در نظر دارم با توجه به علم ناقصم در زمینه‌ی گنو/لینوکس یک سری محتوای آموزشی تولید کنم تا برای تازه‌کارهایی مثل خودم مفید باشه. بنظر شما اون فیلم باشه (صدا+تصویر) یا متن باشه یا صدا؟

پیشاپیش بابت نظرهایی که می‌دید ممنون هستم.

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
فیلم فیلم فیلم
شک نکن
کل آموزشهای یو تی یو ب رو روی هاردم دارم! (مبالغه)
انگلیسیم خوبه ولی حسرت به دل می شم وقتی یک آموزشی انگلیسی اکسنت خفن داره و من چیزی متوجه نمی شم. آی شاکی می شم.

یک کار دیگه که می تونه بکنی و من خودم برای بهار برنامه اش را دارم ترجمه فیلم های آموزشی خارجیه!
« آخرین ویرایش: 17 اسفند 1391، 10:12 ب‌ظ توسط کیان »

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
فقط فیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلـــــــــــــــــــــــــــــــــــم !
اون ویدئو خیلی خوب بود فقط انصافا تا آخر زیاد کرده بودم صدا رو تا متوجه بشم چی داری میگی !!!! :دی
جون من یکم بلندتر ! بزار ما ناشنواها هم متوجه بشیم دیگه !

آفلاین adel1368

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 387
فیلم فیلم فیلم
شک نکن
عــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــالـــــــــــــــــــــی
(((خالیق یازان خطی هش کیم پوزابیلمز)))

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
فیلم
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
اون تاثیری که فیلم داره، هیچ چی نداره!
چیزی که توی ۲ دقیقه فیلم می‌تونی منتقل کنی ممکنه نیاز به ۵ صفحه متن داشته باشه!

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
ممنون بخاطر همه فعالیت‌های خوب و مفیدی که دارید و خواهید داشت.

من گزینه متن رو انتخاب کردم. هرچند بستگی داره که دقیقا چی رو می‌خواید آموزش بدید. ولی در حالت کلی فکر می‌کنم «متن» از رسانه‌های دیگه ماندگارتره. و البته قابلیت «یافتن» و «دیده شدن» بهتری هم داره.
قالب فیلم مشکلات خودش رو داره. هرچند راه‌اندازی یک کانال مثلا روی آپارات گزینه خوبی بنظر می‌رسه اما متاسفانه باز هم نمیشه به چنین سرویس‌هایی اعتماد کرد (مثل قضیه bloghaa). معلوم نیست فردا چه قانون یا محدودیتی روشون پیاده بشه و ایجاد مشکل کنه. از طرف دیگه دریافت فیلم برای همه مقدور نیست و یا ممکنه برای بعضی‌ها هزینه داشته باشه. در ضمن شما ممکنه نیاز داشته باشید خیلی از موارد رو در ترمینال آموزش بدید. اونوقت حداقل کیفیت 720 نیاز خواهد بود تا بشه متن دستورات رو دید. که این خودش باعث میشه دریافت ویدیوها سخت‌تر بشه.
البته تهیه فیلم خوب هم خودش یه هنره. مثلا من چند وقت پیش‌ها چند سری از فیلم‌های سایت jream.com رو می‌دیدم. فکر می‌کنم کل فیلم‌ها رو می‌شد در قالب ده صفحه متن خلاصه کرد. (بیش از ۱۰ ساعت فیلم بود!!) علتش هم اینکه طرف با وجود اینکه اطلاعات کافی داشت، اما بدون آماده کردن مطلب رکورد گرفته بود و بهمین دلیل جلوی مخاطبش داشت آزمون و خطا می‌کرد.
خلاصه اینکه فکر می‌کنم یک متن خوب همیشه خواننده خودش رو داره، اما یه فیلم (آموزشی) خوب به ندرت کارایی لازم رو (از هر نظر) خواهد داشت.

باز هم پیشاپیش ممنونم.
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
واسه آپلودش به نظرم حالا که روی یه سرور آپلود میکنی ، یه فیتچ به اوپن درایو هم بزن و لینک اون رو هم بزار ، که واسه ۱ عمر موندگار بشه !

آفلاین AmirrezaGhaderi

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 90
    • حساب تویتر من
من هم با نظر vandu موافقم. من «متن» رو توصیه میکنم.
برای همه مشخصه که یک فیلم آموزشی با کیفیت، به فهم بهتر موضوع کمک میکنه. اما باید دقت کنی که ماداخل ایران هستیم.
با این سرعتی که ما داریم، دریافت فیلم و حتی آپلود فیلم خیلی سخته. از طرفی همونطور که vandu گفت مطالب داخل یک
فیلم رو ممکنه بشه توی چند صفحه متن شسته‌رفته ارائه داد. تولید فیلم درست حسابی هم خیلی سخته. من دوس ندارم موقع
دیدن فیلم آموزشی طرف همش حرف ها رو نصفه نصفه بزنه یا هی بگه «ام...مم...حالا....».
متن رو میشه پرینت گرفت و هرجایی خوند. روی متن میشه تمرکز لازم رو داشت. مثلا توی فیلم اگه یه نکته ایی گفته میشه، شما باید
پاز بزنی یا اینکه برگردونی فیلم رو عقب تا دوباره متوجه اون بشی، اما در مورد متن کنترل همه چیز دست شماست.
البته باید دقت کرد که نوشتن یه متن قابل فهم هم اصلا کار راحتی نیست.

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
من هم با نظر vandu موافقم. من «متن» رو توصیه میکنم.
اینکه بگیم این بهتره یا اون بهتره اشتباه است.
سوال این تاپیک کلا اشتباه است
یک نفر قلم خوبی داره و می نویسه
یک نفر با بلندر و ادیتورهای فیلم خوب کار میکنه و فیلم میسازه
هر کسی براساس تونایی اش.

نقل‌قول
با این سرعتی که ما داریم، دریافت فیلم و حتی آپلود فیلم خیلی سخته.
2 سال قبل این حرفت قابل قبول بود!
الان دیگه زامبی های کامپیوتر همه شون سرعت حداقل 100 کیلوبایت بر ثانیه رو دارن.

نقل‌قول
از طرفی همونطور که vandu گفت مطالب داخل یک فیلم رو ممکنه بشه توی چند صفحه متن شسته‌رفته ارائه داد.
برعکس این درسته!
مطالب توی یک کتاب رو میشه در چند جلسه فیلم یاد داد. بدون مشکل درج عکس و توضیح نوشتن روی عکس وووو

نقل‌قول
تولید فیلم درست حسابی هم خیلی سخته. من دوس ندارم موقع دیدن فیلم آموزشی طرف همش حرف ها رو نصفه نصفه بزنه یا هی بگه «ام...مم...حالا....».
موافقم

نقل‌قول
متن رو میشه پرینت گرفت و هرجایی خوند.
فیلم رو میشه روی موبایل و لپ تاپ همه جا دید

نقل‌قول
روی متن میشه تمرکز لازم رو داشت. مثلا توی فیلم اگه یه نکته ایی گفته میشه، شما باید
پاز بزنی یا اینکه برگردونی فیلم رو عقب تا دوباره متوجه اون بشی، اما در مورد متن کنترل همه چیز دست شماست.
:o

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
نقل‌قول
2 سال قبل این حرفت قابل قبول بود!
الان دیگه زامبی های کامپیوتر همه شون سرعت حداقل 100 کیلوبایت بر ثانیه رو دارن.
قبول ندارم. هنوز خیلی از جاها دسترسی dial-up یا در حد dial-up دارن. بخصوص تازه‌کاران و افرادی که این آموزش‌ها میخواد برای اونها باشه (با عرض پوزش از جناب سلمان. میدونم که آموزش‌های شما بهیچ وجه سطح پایین نخواهند بود)

نقل‌قول
برعکس این درسته!
مطالب توی یک کتاب رو میشه در چند جلسه فیلم یاد داد. بدون مشکل درج عکس و توضیح نوشتن روی عکس وووو
هیچ قطعیتی در این زمینه وجود نداره. چه بسا کتابهایی رو که میشه در ۵ دقیقه فیلم خلاصه کرد و چه بسا جملاتی که با صدها دقیقه فیلم هم قابل بیان نیستند. البته خیلی بستگی به روش تهیه فیلم داره...

نقل‌قول
فیلم رو میشه روی موبایل و لپ تاپ همه جا دید
نه هر فیلمی رو. شاید هنوز خیلی ها اسمارت فونی که 1080 (یا حتی 720) پخش کنه رو در اختیار نداشته باشن...

به نظرم روشی مناسبه که امتیازات مثبت بیشتری داشته باشه و در بدترین شرایط هم کار کنه...
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
به نظرم روشی مناسبه که امتیازات مثبت بیشتری داشته باشه و در بدترین شرایط هم کار کنه...
پس بهتره توسعه X و WLand و اوبونتو و KDE ووو متوقف بشه چون این ها به منابع سخت افزاری قوی نیاز دارند و بعضی ها سیستم خوبی ندارند که اوبونتو رو خوب ران کنه! بنابراین یک لینوکس با شل که در بدترین شرایط (سخت افزار) کار کنه  ;D
« آخرین ویرایش: 18 اسفند 1391، 03:47 ب‌ظ توسط کیان »

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من
من فیلم رو ترجیح میدم هر چند سرعت اینترنتم خیلی خوب نیست. 30 تومن در ماه میدم 256 با سرعت 70 کیلوبایت بر ثانیه.

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
30 تومن در ماه میدم 256 با سرعت 70 کیلوبایت بر ثانیه.
از چه شرکتی؟ (سرت کلاه رفته)
30 تومن در ماه می دم با 8 گیگ حجم و دانلود رایگان شبانه و سرعت 400 کیلوبایت بر ثانیه  :D
نامحدودش با سرعت 200 کیلوبایت 30 تومن در ماه بود که چون زیاد وبگردی میکنم حجمی/400 رو انتخاب کردم.

آفلاین HKaveh

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 259
  • زندگی زیباست...
من فیلم+متن+تصویر در متن رو ترجیه می دم
چون هم می شه پرینت کرد،هم می شه نگاه کرد،هم...
البته بستگی به مبحث آموزشی داره.اگر کار در ترمینال بود وجود فیلم لزومی نداره...
30 تومن در ماه میدم 256 با سرعت 70 کیلوبایت بر ثانیه.
از چه شرکتی؟ (سرت کلاه رفته)
30 تومن در ماه می دم با 8 گیگ حجم و دانلود رایگان شبانه و سرعت 400 کیلوبایت بر ثانیه  :D
نامحدودش با سرعت 200 کیلوبایت 30 تومن در ماه بود که چون زیاد وبگردی میکنم حجمی/400 رو انتخاب کردم.
از هر ۵ تا آی اس پی یک دونش اینطوریه!حتی فلان آی اس پی ممکنه تو تهران خوب سرویس بده اما تو شهر های دیگر افتضاح!!!
شما از کدوم آی اس پی می گیری؟کدوم شهر؟

بحث منحرف نشه!
بهترین کارها این است که در جوانی دانش اندوزی و در پیری به کار بری.

بد نیست دفتر یادداشتی داشته باشید و رویداد های مهم روزانه را در آن ثبت کنید.اگر زندگی انسان ارزش ادامه را داشته باشد ارزش ثبت کردن را نیز دارد.

اگر قادر نیستی خودرا بالا ببری همانند سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای را بالا ببری.