انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: وبسایت BSDTube.ir - محلی برای یادگیری  (دفعات بازدید: 4408 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
وبسایت BSDTube.ir - محلی برای یادگیری
« : 18 اسفند 1391، 09:29 ب‌ظ »

وبسایت بی اس دی تیوب بعنوان یک مرجع آموزشی مطمئن برای سیستم عاملهای BSD ، Linux و Solaris و همچنین سایر سیستم های شبه یونیکس در اسفندماه سال 1391 خورشیدی راه اندازی شده است.

در این وبسایت علاوه بر مطالب آموزشی ، سعی بر این است که ویدئوهای آموزشی نیز قرار بگیرند تا کاربرانی که به وبسایت مراجعه میکنند ، از آموزش تصویری (که معمولا ابهام کمتری نسبت به متنی دارد) نیز بهره مند شوند.

همچنین امکان همکاری و تبدیل شدن به یک نویسنده در این وبسایت نیز وجود دارد. به شرط آن که یک رزومه کامل از خود برای ما فرستاده و بگویید در کدام بخش میتوانید همکاری کنید.

این پروژه زیر مجموعه پروژه های جبیر و وبسایت Iran-BSD   است .

ورود : http://bsdtube.ir (ایندکس عجله ای طراحی شده ::) ) .
« آخرین ویرایش: 18 اسفند 1391، 09:48 ب‌ظ توسط محمدرضا ح. »
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
پاسخ : وبسایت BSDTube.ir - محلی برای یادگیری
« پاسخ #1 : 19 اسفند 1391، 12:44 ق‌ظ »
(ایندکس عجله ای طراحی شده ::) ) .
تا یکی ایده داد تو ضرتی نمونه BSD براش پیاده کردی؟
(این پستهای iran-bsd هم توی پلنت سیتو خفه مون کرده:‌ پستهای دو خطی درباره اینکه فلان چیز منتشر شد وووو)

@محمدرضا
ممنون که به فکر مایی و قصد آموزش داری، ولی از این کارا دل بکن و کاری که قبلا بهت گفتم رو انجام بده!
« آخرین ویرایش: 19 اسفند 1391، 01:14 ق‌ظ توسط کیان »

آفلاین Ara4Sh

• Newbie
  • *
  • ارسال: 15
« پاسخ #2 : 19 اسفند 1391، 03:14 ب‌ظ »
متاسفانه جو انجمن ابونتوی ایران فقط رو به سوی تخریب میره . ایشون پیشنهاد این کار رو مرداد یا شهریور بود به من دادن و من چون وقت کافی نداشتم نتونستم همکاری کنم تاریخ ایده ی شما مربوط به 15 اسفند هست .
اما همونطور که میدونید ایده اصولا مفهوما کاری نو فکری نو و نظری نو هست . یعنی یه چیز یونیک با تفاسیر شما بنده افسوس میخورم که سایت Linux Foundation ایده های مبتکرین ایرانی رو دزدیده و سایت ویدیویی خودش رو بالا اورده .
http://video.linux.com/
آقای توروالدز قریب به چند سال پست های ابونتو آی آر رو رفرش میکردن که این ایده رو بدزدن و توی وبسایت خودشون راه اندازی کنن .
البته من بارها و بارها بهشون گفتم که بجای این کارا به درس و مشقشون برسن ولی خوب توجهی نمیکنه ;)

High Hero Member برای کاربر با این بج این رفتار رفتار ناپسندی هست .

موفق باشید .

آفلاین deathmatch

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
« پاسخ #3 : 19 اسفند 1391، 06:37 ب‌ظ »
.WARNING: This is an alt account
« آخرین ویرایش: 23 آبان 1395، 11:47 ب‌ظ توسط deathmatch »

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #4 : 19 اسفند 1391، 06:58 ب‌ظ »
می‌گم حالا که بازار اکانت آلت داغه! مث این محمدرضا که با یک اکانت ساخته شده توسط خودش میاد و از اشتباهش در نهایت گستاخی دفاع می‌کنه!
چرا ما یکی نداشته باشیم؟!

میخوای تو این جهل مرکب ابدالدهر بمون ;) مدیرا بررسی میکنن IP ها رو :P (البته از این که از طریق Ip تا آدرس خونه هم میشه یافت بگذریم)

اگر اینقدر بی کار بودم که کاربر بسازم و بشم یک / چند یوزر دست به پست مطمئن باش سعی میکردم انرژیمو جای دیگه صرف کنم.

البته به نظر میاد نظر مدیران هم یحتمل مثل تلاوت یاسین باشه ;)
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین deathmatch

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
« پاسخ #5 : 19 اسفند 1391، 07:50 ب‌ظ »
اگر بدونی چقدر تحت تاثیر قرار گرفتم...

آفلاین علیرضا.ج

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 616
  • گاهی سکوت همان دروغ است
« پاسخ #6 : 19 اسفند 1391، 08:23 ب‌ظ »
بازم متاسفم این رو میگم ولی از زمانی که توی این انجمن فعالیتم کم شد تا به امروز که فکر کنم ۴ یا ۵ ماه میگذره و دوباره برگشتم هنوز تغییر نکردی و هنوز نتوستی تغییر رویه بدی
نکته:بنده استفاده خودم از گنو لینوکس رو کنار نذاشتم بلکه بیشتر هم کردم ولی خوب فرصت نداشتم به اینجا سر بزنم

آفلاین aliboy

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 558
« پاسخ #7 : 19 اسفند 1391، 08:28 ب‌ظ »

خیلی هم کاره خوبیه و باید حمایت بشه،از سرمایه خودش داره تولید محتوا انجام میده که شایسته حمایت هست،کسی ناراحت هست میتونه جاهای دیگه ای فعالیت کنه.  :)

من با اینکه مدت کمی هست آقای حقیری رو میشناسم ولی آدم با استعدادی هست و روزی ادم بزرگی میشه.
و ما میطوانیم

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 19 اسفند 1391، 09:24 ب‌ظ »
ایشون پیشنهاد این کار رو مرداد یا شهریور بود به من دادن و من چون وقت کافی نداشتم نتونستم همکاری کنم تاریخ ایده ی شما مربوط به 15 اسفند هست .
حرفم چیز دیگه بود. به من چه کی جلو عقب ایده رو داده! اگر بگیره سایت خوب هم است! کی از آموزش و فیلم بدش میاد. من خوراکمه!
داشتم می گفتم محمدجان اینقدر غرق شدی که تا یک چیز جالب می بینی تا تهش رو در میاری. یک برنامه نویس فوق حرفه ای باشی که کرنل توسعه می ده بهتر نیست؟ برای یک این طور چیزی باید خیلی مایه گذاشت. حتی به اون ده دقیقه ای که برای راه انداختن این بی اس دی تی یوب وقت صرف شده هم نیازه!
منم یک زمانی تیزگوشان درس میخوندم تا اینکه بابام کشیدم بیرون. می گفت داری "گاو" می شی! می دونم جو بچه های تیزگوش چجوریه! بابام به من لگد زد من دارم تلنگر میزنم.

می‌گم حالا که بازار اکانت آلت داغه! مث این محمدرضا که با یک اکانت ساخته شده توسط خودش میاد و از اشتباهش در نهایت گستاخی دفاع می‌کنه!
چرا ما یکی نداشته باشیم؟!
روانی

خیلی هم کاره خوبیه و باید حمایت بشه،از سرمایه خودش داره تولید محتوا انجام میده که شایسته حمایت هست،کسی ناراحت هست میتونه جاهای دیگه ای فعالیت کنه.  :)

من با اینکه مدت کمی هست آقای حقیری رو میشناسم ولی آدم با استعدادی هست و روزی ادم بزرگی میشه.
امان از این هندونه ها!

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #9 : 19 اسفند 1391، 09:30 ب‌ظ »
من مثل همیشه اومدم که نظر بدم!
من با نظر کیان موافقم، ولی با طرز بیانش نه. من می‌دونم که کیان چی می‌گه ولی ماشالا بقدری تند حرف می‌زنه که مفهوم کلامش رو تحت شعاع قرار می‌ده.

بنظر من هرکی باید بشینه خودش تنها روی یه کاغذ بنویسه که توی روز چقدر چیز علمی یاد می‌گیره. تولید محتوا و توسعه‌ی دانش کار بسیار بسیار عالی و پسندیده‌ای هست. شاید محمدرضا الآن متوجه نباشه ولی ۱۰ سال دیگه می‌فهمه که مفهوم حرف کیان چی هست.

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #10 : 19 اسفند 1391، 09:41 ب‌ظ »
من مثل همیشه اومدم که نظر بدم!
من با نظر کیان موافقم، ولی با طرز بیانش نه. من می‌دونم که کیان چی می‌گه ولی ماشالا بقدری تند حرف می‌زنه که مفهوم کلامش رو تحت شعاع قرار می‌ده.
من یک مدته فقط دارم زبان میخونم برای gre آماده شم.
زبان میخونم و اینجا میام. زبان میخونم و اینجا میام. سیستم و تبلت کنار کتابهای زبانه!خسته ام. حرف زدن با آدما (به جز معلم زبانم) یادم رفته!!! حرفهام رو به یک زبون مهربون ترجمه کنید و بعد بخونید ;)
« آخرین ویرایش: 19 اسفند 1391، 09:44 ب‌ظ توسط کیان »

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من
« پاسخ #11 : 19 اسفند 1391، 09:45 ب‌ظ »
کیان جان: بعضی از حرفات رو قبول دارم ولی طرز بیانت رو بهتره تغییر بدی وگرنه خودت رو خسته کردی و فرد مقابل رو عصبانی. من همین الان با بعضی از کارای محمدرضا مخالفم (بهتره بگم موافق نیستم) چون هدفشون رو نمیدونم. ولی خب این مورد هم خوب چیزیه.دستشون درد نکنه.

deathmatch:  >:(

من هیچوقت کاری رو که محمدرضا کرده انجام نمیدم چون نه وقتش رو ندارم و نه توانایی قبول کردن مسئولیتش. به شخصه ساخت نرم افزار رو ترجیح میدم.

آفلاین Ara4Sh

• Newbie
  • *
  • ارسال: 15
« پاسخ #12 : 19 اسفند 1391، 09:47 ب‌ظ »
ببینید شما فکر کنم به اشتباه خودتون پی بردید و الان نمیخواید از موضع خودتون عقب نشینی کنید ناشی از غرور دوران جوانی هست درکتون میکنم اما جمله ی اول : تا یکی ایده داد تو ضرتی نمونه BSD براش پیاده کردی؟ و جمله ی دوم شما : حرفم چیز دیگه بود. به من چه کی جلو عقب ایده رو داده! دلیل اثبات حرفم هست .
اما انتخاب راه یه چیز شخصی هست و سلیقه ای و صدالبته سلایق ما باهم فرق داره .
بنده دوست دارم توی مباحث Virtualization کار کنم و شما توی Kernel Development و آقای استارتر تاپیک روی دسکتاپ
پس نمیشه چیزی رو به کسی تحمیل کرد
جمله ی بعدی شما : داشتم می گفتم محمدجان اینقدر غرق شدی که تا یک چیز جالب می بینی تا تهش رو در میاری. یک برنامه نویس فوق حرفه ای باشی که کرنل توسعه می ده بهتر نیست؟
من با شماآشنایی ندارم و نمیدونم تخصصتون چی هست اما توی مدرسه ی ریزهوشان تیزهوشان تیزگوشان و یا هرچی  کمی روی آداب اجتماعی و رفتار مودبانه وقت میزارند تا شاهد این جملات و کلمات نباشیم
کلمات :  ضرتی , خفه مون کرد , روانی و ...
و صد البته ادبیات نخونده ی شما با مثال ها و داستان های کوتاه این چنینی که نوعی توهین به شخص مقابل محسوب میشه :
منم یک زمانی تیزگوشان درس میخوندم تا اینکه بابام کشیدم بیرون. می گفت داری "گاو" می شی! می دونم جو بچه های تیزگوش چجوریه! بابام به من لگد زد من دارم تلنگر میزنم.

شما همه رو نصیحت میکنید راهنمایی میکنید و راه خوب رو نشونشون میدید اما من میخوام این لطف شما رو جبران کنم و یه نصیحت پیشنهاد راهنمایی و یا هرچی که شما توی ادبیاتتون اسمش رو میزارید بکنم
بهتره روزی 10 دقیقه وقت که میزارید روی خوندن این تاپیک ها کمی ادبیات فارسی اول راهنمایی یا دبیرستان رو ورق بزنید شاید بتونید دوستان خوبی برای خودتون پیداکنید این رویه رو که پیش ببرید شاید نتونید توی جامعه دووم بیارید

موفق باشید

آفلاین c.forel

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 33
« پاسخ #13 : 19 اسفند 1391، 09:56 ب‌ظ »
دستت درنکنه حرکت خوبیه

اما حیف که میای و اینجا اطلاع رسانی میکنی.

همیشه هم یکسری موجود مقلد مثلا ایده پرداز میان و با نظرات پوچ و بی محتوا بقیه کاربران رو هم دلسرد میکنن.

اصلا من نمیدونم چرا وقتی یک بنده خدا میاد و یه اصلاع رسانی میکنه باید یه عده بی سواد بیان و هزار تا نظر بیخود بدن.

بابا این فقط اطلاع رسانیه نظر خواهی و درخواست راهنمایی نیست.اگه مشکلی دارین میتونین به راحتی با استفاده از پیغام خصوصی که یکی از

امکانات این انجمنه و رایگان هم هست استفاده کنین.

خدایا با کیا شدیم ۷۵ میلیون...

آفلاین aliboy

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 558
« پاسخ #14 : 19 اسفند 1391، 10:00 ب‌ظ »
من خودم چون به سیستم عامل های مربوط به خانواده BSD علاقه دارم ازش حمایت میکنم هر چند که ممکنه کسی از این نمونه خوشش نیاد،می تونه استفاده نکنه
حالا اینکه چرا بعضی نسبت به آقای X هجمه ایجاد میکنن فک کنم فروم محل مناسبی نباشه میشه PM داد یا توی چت باهاش صحبت کرد.
و ما میطوانیم