انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: فیلم آموزشی «لیبره‌کد» نسخه‌ی آزمایشی  (دفعات بازدید: 3485 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
سلام دوستان عزیز
من یک فیلم آموزشی به مدت ۵ دقیقه برای نرم‌افزار لیبره‌کد (LibreCAD) تهیه کردم. اگه نظرتون رو بدید ممنون می‌شم.

توجه: این فیلم به صورت آزمایشی است. و در رابطه با GUI لیبره‌کد هست.

پروانه: Creative Commons Attrubution-ShareAlike

فیلم: http://bayanbox.ir/blog/salman-m/videos/02_GUI_draft.webm?info
خلاصه‌ی فیلم به صورت پی‌دی‌اف: http://bayanbox.ir/blog/salman-m/documents/02_GUI_Draft.pdf?info

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
پاسخ : فیلم آموزشی «لیبره‌کد» نسخه‌ی آزمایشی
« پاسخ #1 : 19 اسفند 1391، 05:41 ب‌ظ »
نرم افزار برام جالب نبود (تخصصی بود).
کار عالی بود.
تندتر و بلندتر حرف بزن ;)

تو لانچر یونیتی آیکون TEX برای چه نرم افزاری بود؟

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #2 : 19 اسفند 1391، 05:49 ب‌ظ »
تندتر و بلندتر حرف بزن ;)
باشه سری بعد داد می‌زنم تا صدا بصورت واضح بیاد!

تو لانچر یونیتی آیکون TEX برای چه نرم افزاری بود؟
تک‌میکر (Texmaker)

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #3 : 19 اسفند 1391، 06:26 ب‌ظ »
تبریک می‌گم سلمان عزیز!
یه سری نکات به عقل ناقص حقیر رسید، شاید عرضش خالی از لطف نباشه:
اول این‌که صدا به شدت پایینه، به صورتی که وقتی من کلید Leave Fullscreen رو زدم گوشم صوت کشید!
دوم این‌که یه مقدار کتابی حرف می‌زنی، بهتره کمی لحن دوستانه‌تری داشته باشی.
سوم این‌که از کلمه «هست» خیلی استفاده کردی، البته این خیلی دست خودت نیست، هرکسی یه تیکه کلومی داره!
چهارم این‌که صدا کمی نوسان داشت، احساس می‌کنم از یک میکروفن ثابت استفاده کردی و فاصلت باهاش کم و زیاد می‌شد.
پنجم این‌که از بعضی چیزا اطمینان کامل نداشتی و بعضی جاها جلوی مخاطب آزمون و خطا می کردی.
ششم این‌که یه مقداری زیادی شمره حرف می‌زدی!
هفتم این‌که اون نویز فوت تو تلفظ بعضی حروف مثل پ یه مقداری ناخوشایند هست.
هشتم این‌که از اصطلاحات انگلیسی زیاد استفاده کردی در حالی که این ویدئو احتمالا برای فارسی زبان‌ها تهیه شده، بعضی جاهاش که خیلی غلیظ بود مثلا به جای کرسر می‌تونی بگی نشانگر ماوس!
در پایان توصیه می‌کنم اگر تصمیم داری یه مجموعه ویدئو در مورد لیبره‌لد تولید کنی، قبل از هرکار ریز برنامه‌ها تا آخرین ویدئو رو ترسیم کن، مشکلاتش رو برطرف کن، برای هر قسمت برنامه ریزی کن و در نهایت ضبط رو شروع کن، اشتباهی که من سر آموزش HTML و CSS کردم رعایت نکردن همین نکته بود، بعد فهمیدم مخاطب رو احتمالا کلی گیج کردم چون مطالب رو روال استاندارد نبود، برای همین هر روز یه بخشی از وقتم رو به مرتب سازی برنامه‌ها و پیش بینی و همین‌طور جاساز کردن تکنولوژی‌های روز دنیای وب داخل این ویدئو ها اختصاص می‌دم، و انشالله در آینده‌ای نه چندان دور ضبط درست و حسابی رو شروع می‌کنم.
برای حل مشکل صدا، مخصوصا نوسان و نویز، توصیه می‌کنم یک هدست با کیفیت تهیه کن و میکروفن رو یه جایی مثل زیر گوش ثابت کن، استفاده از هدست چنتا مزیت داره، صدا واضح تره، نوسان به هیچ وجه نداره چون میکروفن با سرت جا‌به‌جا می‌شه و این‌که نویز به حداقل می‌رسه.
موفق باشی :‌)

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
« پاسخ #4 : 19 اسفند 1391، 08:16 ب‌ظ »
من که هنوز ازش استفاده نکردم ولی از شما خیلی ممنونم دوست عزیز انشاا... در کارتان موفق باشید
اگر از دوستان کسی freecad بلد هست خیلی ممنون میشم که یه آموزشی درست کنه که انشاا...دوستان که هنوز از این نرم افزار های متن بسته استفاده می کنند از  شر این نرم افزار ها راحت بشند.
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #5 : 19 اسفند 1391، 09:01 ب‌ظ »
خیلی ممنون ماتریکس جان بابت نظرت.
اول این‌که صدا به شدت پایینه، به صورتی که وقتی من کلید Leave Fullscreen رو زدم گوشم صوت کشید!
من داشتم خیلی بلند حرف می‌زدم، احتمالن تنظیمات مربوط به حجم‌صدا (volume)‌ برای ضبط، درست تنظیم نیست.
دوم این‌که یه مقدار کتابی حرف می‌زنی، بهتره کمی لحن دوستانه‌تری داشته باشی.
چشم.
چهارم این‌که صدا کمی نوسان داشت، احساس می‌کنم از یک میکروفن ثابت استفاده کردی و فاصلت باهاش کم و زیاد می‌شد.
نه، برعکس میکروفون دستی هست! تو آکادمی ... که دیدم می‌گفت عقب جلو ببرین تا صدا خراب نشه. ولی باید بیشتر تمرین کنم.
پنجم این‌که از بعضی چیزا اطمینان کامل نداشتی و بعضی جاها جلوی مخاطب آزمون و خطا می کردی.
من نسبت به همش اطمینان داشتم فقط یه جا حواسم نبود، اون‌جا که option toolbar رو می‌گفتم یادم رفت بگم! که همشون ندارن!
ششم این‌که یه مقداری زیادی شمرده حرف می‌زدی!
دیگه چیکار کنم! سرعت حرف زدن ناخودآگاه هست ;)
هفتم این‌که اون نویز فوت تو تلفظ بعضی حروف مثل پ یه مقداری ناخوشایند هست.
اون رو هم حل می‌کنم.
هشتم این‌که از اصطلاحات انگلیسی زیاد استفاده کردی در حالی که این ویدئو احتمالا برای فارسی زبان‌ها تهیه شده، بعضی جاهاش که خیلی غلیظ بود مثلا به جای کرسر می‌تونی بگی نشانگر ماوس!
آخه دوست داشتم که با اصطلاحات تخصصی آشنا بشن، ولی حق با تو هست دیگه زیادی شده.
در پایان توصیه می‌کنم اگر تصمیم داری یه مجموعه ویدئو در مورد لیبره‌لد تولید کنی، قبل از هرکار ریز برنامه‌ها تا آخرین ویدئو رو ترسیم کن، مشکلاتش رو برطرف کن، برای هر قسمت برنامه ریزی کن و در نهایت ضبط رو شروع کن،
حتمن. مرسی بابت این توصیه‌ی ارزش‌مند.

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #6 : 19 اسفند 1391، 09:10 ب‌ظ »
اگر از دوستان کسی freecad بلد هست خیلی ممنون میشم که یه آموزشی درست کنه
همین لیبره‌کد فکر کنم برای کار شما کافی باشه، مگه می‌خواید چیکار کنید؟ سه بعدی می‌خواید کار کنید یا BIM ؟

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #7 : 19 اسفند 1391، 09:29 ب‌ظ »
http://jadi.net/2012/06/zabte-sedaye-khoob-linux/

نه، برعکس میکروفون دستی هست! تو آکادمی ... که دیدم می‌گفت عقب جلو ببرین تا صدا خراب نشه. ولی باید بیشتر تمرین کنم.
تو اجراهاشون اینکاررو نمی کنند! اگر دقت کنی می بینی میکروفون رو می چسبونن تو حلقشون! ثابت!
« آخرین ویرایش: 19 اسفند 1391، 09:32 ب‌ظ توسط کیان »