درود
منم از این فروشگاه راضی هستم
امیدوارم مشکلی نباشه و حل بشه
در مورد مندریوا
مندریوا نسخه ۲۰۰۸.۱ همون فدورا ۷ هست که بسیار ساده شده و نصب و تنظیماتش برای کاربر راحت هست
درایور ها هم مشکلی نداره و اگر نسخه free بگیری در dvd نیست وگرنه هست
توزیع راحت و خوبیه ولی من فدورا و اوبنتو و پارسیکس رو ( هر کدوم در شرایط خودش ) رو ترجیح می دم
کرگدن جان ممنون اگه تجربه داری و حوصله برای جواب دادن میشه اینا رو جواب بدی
1.اونیکه سایت SITO.IR داره نسخه راگان هست درسته؟
2.داریور ها همراهش نیست تجربه نصب مودم و گرافیک رو توش داری ؟ مودم رو چطور میشناسه مثل اوبونتو که باید سر بزارم به بیابون؟ MODEM CONEXANT & ATI MOBILITY X1400
3.در مورد محیط و پکیج های آماده برای برنامه نویسی چی ؟مثل سوزه کامل هست یا مثل اوبونتو باید بعدا نصب شه؟
4.در مورد پایداریش و سرعت عملش چی میدونی ؟ در ضمن مانت پارتیشن هارو خودش ردیف میکنه یا درد سر داره؟
5.راستش من لینوکس رو تازه شروع کردم میخوام با ابونتو و کمک دوستان عزیزم در این فروم با ارزش پایه لینوکس رو یاد بگیرم و با مندریوا یا سوزه عمقش رو روش خوبی هست؟
6.میتونی بگی چرا مندریوا در لیست لینوکس های محبوبت نیست؟
انصافا زیاد پرسیدم کارت در اومد شرمنده
یه انتقاد دوستانه : چرا یوزرت رو عادی تر و ساده تر نمیکنی؟ آخه وقتی میگم کرگدن جان حس خوبی ندارم البته این نظر منه و تصمیم گیرنده شخص خودت هستی .
۱- اینطور به نظر میاد ( منکه نگرفتم
)
۲- درایور رو از اینترنت بدون دردسر نصب کرد ولی مودم رو امتحان نکردم
۳-dvd ایش کامل تره و خیلی از چیزایی که بخوای رو داره
۴- پایداریش خوبه سرعتش بد نیست ولی خیلی هم سبک و سریع نیست
ntfs نداشتم تا ببینم
ولی فکر نکنم مشکلی باشه
۵-من اول اوبونتو و بعد فدورا رو پیشنهاد می کنم سوزه هم خوبه و نسبت به مندریوا انتخاب بهتری به نظر میاد ( ولی من ازش خوشم نیومد به دلایل شخصی و .....
)
۶- پکیج هاش قدیمیه
و وقتی فدورا هست ترجیح می دم با لینوکس سرو کله بزنم
ولی توزیع خوبیه
برای شما به ترتیب
اوبونتو برای شروع و حتی ادامه خوبه
اگر یکم حرفه ای شدی سوزه و فدورا رو هم یه امتحانی بکن و خودت با سلیقه و دانشی که پیدا کدری انتخاب کن
انتقادت هم وارد نیست :دی
چون دقیقاً به همین دلیل این اسم هست
حس خوب به ظاهر و اسم آدم ها نیست
ویرایش:
به حرف ناظران هم گوش کنی زودتر به نتیجه می رسه و افراد بیشتری می تونن از بحث ها استفاده کنن