انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشكل در نداشتن حافظه ي كافي  (دفعات بازدید: 6312 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Alireza Fe

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
  • Think Linux
    • کمی بیشتر
مشكل در نداشتن حافظه ي كافي
« : 22 اسفند 1391، 11:12 ق‌ظ »
سلام
من به دلايلي مجبورم ويندوز و اوبونتو رو در كنار هم داشته باشم .
جديدا وقتي مي خوام يه برنامه نصب كنم ميگه حافظه كافي وجود نداره ، يادم نيست اون موقع كه داشتم اوبونتو رو رو ويندوز نصب مي كردم چقد حافظه براش در نظر گرفتم :(
اون درايوي كه اوبونتو روش نصب شده نزديك به 50گيگ حافظه خالي داره
حالا بايد چيكار كنم ؟!
كمكم كنيد لطفا
« آخرین ویرایش: 24 اسفند 1391، 09:07 ب‌ظ توسط Alireza Fe »
همانا بهره هر كدام شما از زمين به اندازه طول و عرض قامت شماست ! آن گونه كه خاك آلود بر آن خفته باشيد . . .

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
خوب لابد شما مجازی آوردی بالا !!!! (اگه مجازی آوردی و پارتیشن رو داینامیک گذاشتی میشه راحت کم و زیادش کرد البته فکر کنم :) دقیق نمیدونم)
میشه یکم راجع به پارتیشن ها و نوع و حالتشون و ... صحبت کنی تا بدونم در چه وضعی هستی؟؟
در مورد سیستم هم اگه بگی بد نیست ولی کمک کوچکی ممکنه بکنه (هر چی بهتر به ما بگی چه خبره و چجوریه ما بهتر میتونیم کمکت کنیم)
متن ارور هم بی زحمت اگه بزاری دیگه نور علا نور هست ;D

ببینم چیکار میکنی
« آخرین ویرایش: 22 اسفند 1391، 11:26 ق‌ظ توسط amin7r »
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
برنامه‌ی Disk Usage Analyzer رو اجرا کن ببین که چقدر فضای خالی داری.

آفلاین Alireza Fe

• Sr. Member
  • *
  • Think Linux
    • کمی بیشتر
خوب لابد شما مجازی آوردی بالا !!!! (اگه مجازی آوردی و پارتیشن رو داینامیک گذاشتی میشه راحت کم و زیادش کرد البته فکر کنم :) دقیق نمیدونم)
میشه یکم راجع به پارتیشن ها و نوع و حالتشون و ... صحبت کنی تا بدونم در چه وضعی هستی؟؟
در مورد سیستم هم اگه بگی بد نیست ولی کمک کوچکی ممکنه بکنه (هر چی بهتر به ما بگی چه خبره و چجوریه ما بهتر میتونیم کمکت کنیم)
متن ارور هم بی زحمت اگه بزاری دیگه نور علا نور هست ;D

ببینم چیکار میکنی
اول تشکر می کنم که به کمکم اومدید :)
یه لپ‌تاپ acer که کلا ۴تا پارتیشن داره یکی ‌با ظرفیت 47 گیگ برای ویندوز ستای دیگه هرکدوم نزدیک 75 گیگ
من اون موقع که اوبونتو رو نصب می کردم روی درایو F که ۶۰ گیگ خالی داشت نصب کردم همین الن هم درایو F ۵۰ گیگ خالی داره
این هم ارور :
The upgrade needs a total of 529 M free space on disk '/'. Please free at least an additional 455 M of disk space on '/'. Empty your trash and remove temporary packages of former installations using 'sudo apt-get clean'.

من یه Conky هم دارم که قسمت Dick رو ۹۸٪ نشون میده .

همانا بهره هر كدام شما از زمين به اندازه طول و عرض قامت شماست ! آن گونه كه خاك آلود بر آن خفته باشيد . . .

آفلاین Alireza Fe

• Sr. Member
  • *
  • Think Linux
    • کمی بیشتر
برنامه‌ی Disk Usage Analyzer رو اجرا کن ببین که چقدر فضای خالی داری.
با تشکر از کمک شما :)
برنامه رو که گفتید اجرا کردم اینا رو نوشته :
Total filesystem cpacity : 100% 99.4 GB
Total filisystem usage : 44.4% 44.2 GB

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
 چطور شد!!! شما داری میگی 60 گیگ آزاد داری اون داره سر 500 میگ چونه میزنه!!! شما یه اسکرین شات بزار اینجا ببینم چیکار کردی؟؟
ببین اگه درایو F رو توی ویندوز میبینی یعنی این که میشه حدس زد چیکار کردی و گرنه اسکرین شات رو یه جا آپلود کن بزار
فقط دمت گرم برادر اسکریت شات رو اگه از توی اوبونتو میگیری از صفحه برنامه Gpart یا برنامه ای که آقا سلمان گفتن بزار

اگر هم اسکرین شات رو از ویندوز میگیری از برنامه Disk Management ویندوز بزار

برای آپلود هم http://upload7.ir/ استفاده کن و لینکش رو برامون بزار

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
ببخشید این که خودش داره میگه که چیکار کنی؟؟!!
sudo apt-get cleanرو بزن داخل ترمینال (میانبر alt+ctrl+t)و بعد دستور رو وارد کن و اینتر کن پسورد رو بده و ببین چی شده

اسکریت شات ها رو هم برای اطمینان بیشتر بزار ترجیحا از محیط برنامه جی پارت باشه (لطفا)

آفلاین Alireza Fe

• Sr. Member
  • *
  • Think Linux
    • کمی بیشتر
چطور شد!!! شما داری میگی 60 گیگ آزاد داری اون داره سر 500 میگ چونه میزنه!!! شما یه اسکرین شات بزار اینجا ببینم چیکار کردی؟؟
ببین اگه درایو F رو توی ویندوز میبینی یعنی این که میشه حدس زد چیکار کردی و گرنه اسکرین شات رو یه جا آپلود کن بزار
فقط دمت گرم برادر اسکریت شات رو اگه از توی اوبونتو میگیری از صفحه برنامه Gpart یا برنامه ای که آقا سلمان گفتن بزار

ببین اینا به درد میخوره ؟
عکس ارور :
این عکس Disk Usage Analyzer :

این هم عکس Conky :

آفلاین Alireza Fe

• Sr. Member
  • *
  • Think Linux
    • کمی بیشتر
ببخشید این که خودش داره میگه که چیکار کنی؟؟!!
sudo apt-get cleanرو بزن داخل ترمینال (میانبر alt+ctrl+t)و بعد دستور رو وارد کن و اینتر کن پسورد رو بده و ببین چی شده

اسکریت شات ها رو هم برای اطمینان بیشتر بزار ترجیحا از محیط برنامه جی پارت باشه (لطفا)
کد رو تو ترمینال وارد کردم
الان یکم حافظه خالی شده از روی Conky فهمیدم
ولی بازم ۸۰٪ پره  میترسم بعدا بازم یه همچین مشکلی بوجود بیاد
بعد الان دقیقا با این دستور چیکار کردیم ؟ اطلاعات دیگه رو پاک کردیم یعنی ؟ یا . . . ؟

آفلاین Alireza Fe

• Sr. Member
  • *
  • Think Linux
    • کمی بیشتر
این هم از Gpart :
اون درایو 43 گیگ واسه ویندوزه

http://upload7.ir/images/13955436711527645412.png

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
بعد الان دقیقا با این دستور چیکار کردیم ؟ اطلاعات دیگه رو پاک کردیم یعنی ؟ یا . . . ؟
با این دستور سطل زباله یا ترش trash رو خالی کردیم و همینطور بسته هایی که نیاز نداشتیم و داخل فولدر تمپ بود

ولی من که از نوع پارتیشن بندی شما سر در نیارودم !!!!  فکر کنم چشمام مشکل پیدا کرده (اثرات زیاد نشستن بای سیستمه بالاخره بدبخت شدم  :( )من درایوی که فرمت لینوکس باشه رو روی هارد شماست نمیبینم !! چجوری شده من سر در نمیارم !! روش های متداول نصب رو نرفتین یا این که پارتیشن هاتون رو ...    (نمی دونم دارم گیج میزنم  برم بخوابم شاید درست شدم  ](*,) )

ببین داخل فولدر هاست مگه چی داری که 37 گیگ گرفته؟؟؟؟

یکی میتونه بقیه راه رو توضیح بده من که نفهمیدم چی شده ! لطفا یکی بیاد ادامه بده ! سلمان برادر چرا آف شدی  ](*,) ;D ;D

آفلاین yaslinush

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 310
سلام دوست عزیز
داخل ترمینال دستورsudo fdisk -lروبزن نتیجه رو بذارویه عکس از disk utilityقراربده
ابونتورو با سه پارتیشن درست کردی یادوپارتیشن؟؟خیلی مهمه.اگه 3تاست برا هر کدوم چقدرجاگذاشتی؟
فایل ها توکدوم قسمت ذخیره میشن.نکنه دارن تویه شاخه پر میشن؟مثلا توbin
« آخرین ویرایش: 22 اسفند 1391، 03:38 ب‌ظ توسط yaslinush »

آفلاین Alireza Fe

• Sr. Member
  • *
  • Think Linux
    • کمی بیشتر
سلام دوست عزیز
داخل ترمینال دستورsudo fdisk -lروبزن نتیجه رو بذارویه عکس از disk utilityقراربده
ابونتورو با سه پارتیشن درست کردی یادوپارتیشن؟؟خیلی مهمه.اگه 3تاست برا هر کدوم چقدرجاگذاشتی؟
فایل ها توکدوم قسمت ذخیره میشن.نکنه دارن تویه شاخه پر میشن؟مثلا توbin

سلام
من اوبونتو رو روی ویندوز نصب کردم یعنی هر بار که می خواد بوت بشه ازم سوال می پرسه که ویندوزو بیارم یا اوبونتو . اون بالا توضیح دادم که رفتم تو سایت اوبونتو و یه گزینه داشت برای نصب اوبونتو روی ویندوز من هم اونو زدم و شروع کرد به دانلود و ازم خواست که یه جایی رو برای نصب اوبونتو مشخص کنم من هم درایو F رو تعیین کردم . اگه اشتباه نکنم اون موقع ازم خواست که یه مقداری از حافظه رو مشخص کنم تا اوبونتو ازش استفاده کته ولی الان اصلا یادم نیست چقد مشخص کردم
اینم از عکسایی که خواسته بودید :

http://upload7.ir/images/01155618944896523178.png
http://upload7.ir/images/64902425829950189320.png
« آخرین ویرایش: 22 اسفند 1391، 04:02 ب‌ظ توسط Alireza Fe »

آفلاین yaslinush

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 310
ماشالله ببین چیکار کرده
اشتباه نصب کردی اومدی شاخه ی لینوکست از هاردت /dev/sdaجداکردی وبهش ۵گیگ فضا دادی/dev/loop0 والان تو از اون ۶۰ گیگ کاملا بی بهره ای.میشه یه کارایی کردکه بهش فضابدی ولی بهتره از اول بیای اینو پاک کنی وسی دی بیای بالا وتوقسمت somthing elseاز هر درایوی که میخوای بهش فضابدی
فک کنم مجازی ساختی
« آخرین ویرایش: 22 اسفند 1391، 06:11 ب‌ظ توسط yaslinush »

آفلاین Alireza Fe

• Sr. Member
  • *
  • Think Linux
    • کمی بیشتر
ماشالله ببین چیکار کرده
اشتباه نصب کردی اومدی شاخه ی لینوکست از هاردت /dev/sdaجداکردی وبهش ۵گیگ فضا دادی/dev/loop0 والان تو از اون ۶۰ گیگ کاملا بی بهره ای.میشه یه کارایی کردکه بهش فضابدی ولی بهتره از اول بیای اینو پاک کنی وسی دی بیای بالا وتوقسمت somthing elseاز هر درایوی که میخوای بهش فضابدی
فک کنم مجازی ساختی
يعني بايد دوباره نصب كنم ؟ :(
هيچ راهي نداره ؟