0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
اوبونتو با طعم آزادی صد در صد
نقلقول از: سلمان م. در 22 اسفند 1391، 08:27 بظاوبونتو با طعم آزادی صد در صدمنظور از این یعنی اینکه خیلی چیزا رو نداره دیگه ؟!!!اونوقت این که میشه محدودیت بیشتر !!!
کدکهای صوتی و تصویری رو به صورت پیشفرض داره چون بر اساس قوانین اسپانیا منتشر میشه و نه کشور ایالتهای متحد.
ولی متوجه نمیشم چی داره که انقد جذبش شدین ! (هم شما هم دانیال خان !!)
چیزی اضافه تر داره از اوبونتو ؟
لینکی دارین که تفاوت هاشونو کامل توضیح داده باشه؟
این توزیع رو یادمه توی فروم خارجکی گفته بودن که کدکها که خلاف نرم افزارهای آزاد هست ، این روبن ( ) شخصا گفته بود که فقط پخش میکنه و مثل سایر توزیع های حاوی کدکها مثل اینکه decode نمیکنه یا همچین چیزی.
نقلقول از: محمدرضا ح. در 22 اسفند 1391، 09:43 بظاین توزیع رو یادمه توی فروم خارجکی گفته بودن که کدکها که خلاف نرم افزارهای آزاد هست ، این روبن ( ) شخصا گفته بود که فقط پخش میکنه و مثل سایر توزیع های حاوی کدکها مثل اینکه decode نمیکنه یا همچین چیزی.https://trisquel.info/en/forum/restricted-codecs-trisquel
من این نسخه ر با فلش به صورت زنده اجرا کردم ولی بلوتوث و وایرلسم ر نمیشناسه سیستمم dell inspiron 5110
$ lspci
سلمان جان بهت میخوره فدروایی باشی تا تریسکلی
نقلقول از: iran28 در 19 اردیبهشت 1392، 01:46 بظمن این نسخه ر با فلش به صورت زنده اجرا کردم ولی بلوتوث و وایرلسم ر نمیشناسه سیستمم dell inspiron 5110عزیزم یه تاپیک جدید ایجاد کن و سوالتو بپرس. اونجا مشخصات سیستمت رو بذار. چجوری میشه بذاری؟ با زدن دستور زیر توی ترمینال نشونت میده.کد: [انتخاب]$ lspci