با سلام
من که هر چی منتظر بودم خبری از آمدن لیبره برای اوبونتو نشد و همینجوری داریم کم کم به جمع مرتاضان می پیوندیم (اون از سرعت اینترنتمون این هم از سیستم عامل مون) منم که همش دلم پره
بی خیال آموزش داره از دست میره
همون طور که همه دوستان خبر دارن لیبره در 7 فوریه با ویزگی هاای از قبل پیش بینی شده ای مثل ادغام رابط کاربری واحد برای اوبونتو و پشتیبانی از تم برای موزیلا فایرفاکس و همچنین پشتبانی از فایل های آفیس جدید برای ناشران و نویسندگان و سایر کاربران (مثل ما بیکاران
)ارایه گشت.
بنده دوست داشتم که بیاد و در مخزن قرار بگیره که انگاری خبری ازش نیست و برای همین آمدم و دست به کار شدم و بصورت نصب مخزن اختصاصی وارد عمل شدم (کلا چند وقتیه ذیگه نصب از مخزن بهم حال نمیده و دارم همه چیزی رو بصورت دستی نصب میکنم
مثل فایرفاکس 19.0.2
و ... )و در ادامه روند کار رو خواهم آورد
1- گام اول نصب مخزن اختصاصی لیبره 4
این آموزش برای اوبونتو 12.04 و 12.10 هست (البته روی مشتقاتشون هم نصب میشه!!)و نسخه های قبلی رو فکر نکم کسی استفاده کنه ولی کار میده
به هر حال شما ترمینال رو باز میکنید (alt+ctrl+t) و یا در دش اسم ترمینال رو سرچ میکنین و یا ... بلاخره یه جوری ترمینال رو باز کنین و متن زیر رو درون اون کپی کنید و یا بنویسید و اینتر کنید و پسورد رو وارد کنین و مخزن رو اضافه کنین
sudo add-apt-repository ppa:libreoffice/ppa
اگه سوالی پرسید تایید کنید و کار تمومه
پنجره ترمینال رو نبندین هنوز کار داری عزیز
کجا با این سرعت
2- خوب حالا نوبت نصب لیبره 4 رسید مرحله دوم
خوب ترمینال رو باز نگه داشتین که؟؟ حالا دستور زیر رو بزنین تا اول مخزن ها بروز رسانی شود و در صورتی که مشکلی نبود میره سراغ ادامه داستان
sudo apt-get update && sudo apt-get -y dist-upgrade
خوب با این دستور اتومات لیبره به نسخه 4 ارتقاع میابد
خوب حالا برین و لذت ببرین و بعدشم بهم مثبت بدین
ممنون از نگاه هاتون و لطفتون به بنده (مثبت یادتون نره
)