انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در نصب از سورس !  (دفعات بازدید: 613 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین vahidreza

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 88
    • شرکت مهندسی یاقوت
مشکل در نصب از سورس !
« : 24 اسفند 1391، 04:50 ب‌ظ »
خیلی وقت بود که میخواستم یک برنامه را از سورس نصب کنم ولی تا حالا مشکللی با برنامه ای نداشتم و همشون یا deb داشتند یا توی repository بودن و زنده باد apt-get ! اما خوب بالاخره نیاز پیدا کردم ! میخوام c++-gtk-utils را نصب کنم ،‌سورس را گرفتم و بعد از زدن configure/. اول مشکل ++C داشتم ولی با نصب build-essential حل شد ! حالا یک خطا میده در مورد glib-2.0 که خیلی داره اذیت میکنه.

مشکل اینه :

checking for pkg-config... /usr/bin/pkg-config
checking for glib-2.0 >= 2.10.0... no
configure: error: Library requirements (glib-2.0 >= 2.10.0) not met; consider adjusting the PKG_CONFIG_PATH environment variable if your libraries are in a nonstandard prefix so pkg-config can find them.

خوب من خیلی کار ها کردم اما یا به مشکل خورد یا نتیجه نداد و نمیخوام توضیح بدم چون خیلی پست طولانی میشه ، دوستان اگه در این مورد اطلاعی دارند لطف میکنند من را راهنمایی کنند.
حرمت اعتبار خود را هرگز در میدان مقایسه با دیگران مشکن. پیروزمندان نیز از شکست می ترسند اما عنان خویش به وحشت نمی سپارند

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
پاسخ : مشکل در نصب از سورس !
« پاسخ #1 : 24 اسفند 1391، 05:05 ب‌ظ »
به ورژن 2.0 یا پایین‌تر glib احتیاج داره. synaptic رو باز کنید و پکیج مورد نظر رو پیدا کنید. انتخابش کنید. اگر ورژن پایین‌ترش داخل مخزن موجود باشه، منوی package رو که باز می‌کنید force version فعال می‌شه. از اونجا ورژن پایین‌تر رو نصب کنید و سپس lock version کنید تا آپدیت نشه.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین vahidreza

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 88
    • شرکت مهندسی یاقوت
پاسخ : مشکل در نصب از سورس !
« پاسخ #2 : 24 اسفند 1391، 05:26 ب‌ظ »
میشه بگین از کجا متوجه شدین ؟
بعدش اگه من ورژن پایین تر را نصب کنم مشکلی پیش نمیاد ؟ تازه میگین روش lock کنم ! یکم ته دل آدم را بد بین میکنه.
حرمت اعتبار خود را هرگز در میدان مقایسه با دیگران مشکن. پیروزمندان نیز از شکست می ترسند اما عنان خویش به وحشت نمی سپارند