انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: راهنمایی‌ برای راه اندازی سرور خانگی ( خصوصی ) برای سایت  (دفعات بازدید: 2094 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین persianbe

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
سلام

دوستان طریقه راه اندازی گام به گام سرور خانگی یا همون هاست خانگی برای جوملا را می خواستم بدونم که از کدوم روش استفاده کنم!
در اینترنت روشهای زیادی هستش و بسیار کسانی که راهنمایی کردن سلیقه ای بوده و من می خوام اصولی این کار را انجام بدم و دوستانی که مهارت این کارو دارن ممنون میشم...

کامپیوتری که برای این کار هم در نظر گرفتم :
PowerEdge Intel® Xeon® processor
8 GB Memory Ram

مشکل سرعت اینترنت هم ندارم.

من با این سیستم اوبونتو کمی‌ آشنایی دارم و در انجمن جستجو کردم ولی‌ یک راهنمایی‌ که از پایه توضیح داده باشه و کامل باشه پیدا نکردم و می‌خوام بدونم با اوبونتو می‌تونم یک سرور خانگی راه‌اندازی کنم که سایت‌های که دارم که با سیستم جوملا بالا آمدند رو پشتیبانی کنه.

توی اینترنت در سایت‌های انگلیسی‌ دنبال راهنمایی بودم که به سایت اوبونتو فارسی برخوردم و سپاس از زحماتی که می‌کشید.

با سپاس

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
جای خوبی سوال رو نپرسیدی. این سوال جاش در قسمت "شبکه ها و سرویس دهنده ها" ست.

برای راه اندازیش باید راهنمای وب سرور آپاچی رو بخونی یا بسته LAMP رو نصب کنی. البته اگر جدا جدا نصب کنی اون چیزی که میخوای رو فقط نصب میکنی.

قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین persianbe

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
سپاس محمد رضا عزیز

نمیدونم می‌شه باز سوالام را در اون بخش مطرح کنم یا نه؟

و اینکه آیا با نصب اوبونتو نیژیی که می‌خوام برطرف می‌شه یا نه؟

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
سپاس محمد رضا عزیز

نمیدونم می‌شه باز سوالام را در اون بخش مطرح کنم یا نه؟

و اینکه آیا با نصب اوبونتو نیژیی که می‌خوام برطرف می‌شه یا نه؟

اگر اوبونتو سرور انتخاب کنی مشکلی نداری. فقط موقع نصب باید چیزایی که میخوای (مثلا HTTP Server , FTP , DNs , ..) رو تیک بزنی (نصاب متنی هست!) . همچنین بعد نصب برای راحتی کار یه phpmyadmin و نهایت یه پنل webmin نصب میکنی.

مشخصات سیستم برای سرور خوب بود (بهتره بگم برای چندتا سایت عالیه!) . شخصا سایتی که در یک Local Network بالا میاد رو روی سخت افزار cubieboard با وردپرس درست کردم. پس از بابت سیستم هم خیالت راحت. میتونه علاوه بر سرور سایت به عنوان یک NAS هم بهت کمک کنه. همچنین سایر سخت افزارهای تحت شبکه:)
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین HKaveh

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 259
  • زندگی زیباست...
کاش می زدی تاپیک منتقل شده تا ادامه ی بحث در تاپیک جدید صورت بگیره!
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,59487.0/topicseen.html
بهترین کارها این است که در جوانی دانش اندوزی و در پیری به کار بری.

بد نیست دفتر یادداشتی داشته باشید و رویداد های مهم روزانه را در آن ثبت کنید.اگر زندگی انسان ارزش ادامه را داشته باشد ارزش ثبت کردن را نیز دارد.

اگر قادر نیستی خودرا بالا ببری همانند سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای را بالا ببری.