انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل شناسایی Usb در VirtualBox  (دفعات بازدید: 6040 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین -Question-

• Full Member
  • *
  • ارسال: 104
مشکل شناسایی Usb در VirtualBox
« : 26 اسفند 1391، 05:44 ب‌ظ »
سلام به همه دوستان عزیز اوبونتویی !
لازم بذکر است که بگم قبل از ایجاد این پرسش حسابی جستجو کردم چون فکر میکنم مشکلی عمومی باشه. و متاسفانه یا مشکلشون با من یکی نبوده، یا طرز حل شدنش قدیمی بوده !
پرسش :
من با VirtualBox‌ یک ویندوزXp (روم به دیوار  ](*,)) نصب کردم. حالا مشکل شناسایی usb در ویندوز رو دارم !
من فهمیدم که باید برنامه‌ی "virtualbox-4.2_4.2.10-84104~Ubuntu~precise_i386.deb" رو نصب کنم. من این برنامه رو دانلود کردم ولی موقع نصب این ارورها رو میده :
virTerm.png -  56 KB

وقتی با برنامه‌ی Ubuntu Software Center هم امتحان میکنم دقیقا این ارور رو میده‌ ! فقط گرافیکی !
وقتی هم میخام تیک USB رو توی ماشین مجازی بزنم این ارور رو میده که خب من سعی کردم کارهاشو انجام بدم. ممنون میشم راهنماییم کنید.
virBx.png -  70 KB
یک سوال دیگه هم دارم. برای اینکه درایوهای لینوکسم (که ۴تاشون NTFS هستند) توی ویندوز ماشین مجازی نشون داده بشن باید چکار کنم ؟ کلا بخام یه فولدر مشترک داشته باشم باید چکنم ؟

آفلاین klaymen

• Newbie
  • *
  • ارسال: 12
پاسخ : مشکل شناسایی Usb در VirtualBox
« پاسخ #1 : 26 اسفند 1391، 06:46 ب‌ظ »
سلام
اول باید virtualbox extension pack منطبق با همون ورژن virtualbox که نصب کردی رو نصب کنی (تو software center بگرد یا گوگل )
بعد برای کار کردن usb توی ترمینال این دسنور رو بزن ( یه جای username اسم کاربری خودت رو بذار):
sudo usermod -aG vboxusers username

برای سوال آخرت توی setting یه قسمت مربوط به این کار هست الان دقیقا یادم نیست  :D

آفلاین -Question-

• Full Member
  • *
« پاسخ #2 : 26 اسفند 1391، 10:39 ب‌ظ »
دوست عزیز من بسته رو نمیتونم اصلا نصب کنم !! عکس ها رو دیدید ؟
توی Ubuntu Software Center هم نوشته‌ی شمارو کپی پیست میکنم یه بسته بهم نشون میده که نصب شده !
دستور شما رو هم توی ترمینال زدم. هیچ خروجی‌ای نداشت ! ولی باز هم من نمیتونم USB وصل کنم‌!
من اصلا نمیتونم یه فولدر بین این دو Share کنم‌!!!
عکس هایی رو که گذاشتم رو دیدی ؟ لطفا اون‌ها رو ببین
ممنون میشم کمک کنید. بد گیر کردم !!

آفلاین ~!~

• Full Member
  • *
  • ارسال: 111
« پاسخ #3 : 27 اسفند 1391، 12:25 ق‌ظ »
اگه ممکن هست سوالتون رو به صورت واضح بفرمایید، تا جواب‌های دقیق‌تری بگیرید. شما هم می‌گید که نصب نیست و هم می‌گید که نمی‌تونید پرونده‌ها رو به اشتراک بذارید.

۱. اون دو تا پیغام خطایی که ازشون عکس گرفتید، هیچ‌ربطی به همدیگه ندارن. شما از کجا فهمیدید که یکی هستن؟
۲. گنو/لینوکس ویندوز نیست. اگه توانایی دارید که بسته‌ها رو اول دانلود کنید و بعد نصب کنید، مساله‌ای نداره، در غیر این صورت برنامه‌ها رو از طریق «مرکز نرم‌افزاری اوبونتو» و از طریق مخازن نصب کنید.
۳. اون پیغامی که توی عکس اول می‌گه، این هست که باید بسته‌ی virtualbox-guest-additions-iso نصب بشه، که می‌تونید از طریق دستور زیر توی ترمینال نصب کنید،
sudo apt-get install virtualbox-guest-additions-iso

آفلاین -Question-

• Full Member
  • *
« پاسخ #4 : 27 اسفند 1391، 02:10 ق‌ظ »
اگه ممکن هست سوالتون رو به صورت واضح بفرمایید، تا جواب‌های دقیق‌تری بگیرید. شما هم می‌گید که نصب نیست و هم می‌گید که نمی‌تونید پرونده‌ها رو به اشتراک بذارید.

۱. اون دو تا پیغام خطایی که ازشون عکس گرفتید، هیچ‌ربطی به همدیگه ندارن. شما از کجا فهمیدید که یکی هستن؟
۲. گنو/لینوکس ویندوز نیست. اگه توانایی دارید که بسته‌ها رو اول دانلود کنید و بعد نصب کنید، مساله‌ای نداره، در غیر این صورت برنامه‌ها رو از طریق «مرکز نرم‌افزاری اوبونتو» و از طریق مخازن نصب کنید.
۳. اون پیغامی که توی عکس اول می‌گه، این هست که باید بسته‌ی virtualbox-guest-additions-iso نصب بشه، که می‌تونید از طریق دستور زیر توی ترمینال نصب کنید،
sudo apt-get install virtualbox-guest-additions-iso

از اینکه وقت گذاشتید و جواب دادید ممنونم.
از ماشین مجازی به من این پیغام رو میده که باید اون بسته‌ی اضافه‌ی لعنتی رو نصب کنم. منم دانلود کردم. و هنگام نصب اون اروری رو میده که ازش عکس گرفتم !
سوال من اصلا اینه چرا باید ارور بده !!!
من رفتم از سایت خود ویرچوآل‌باکس بسته‌ی مخصوص اوبونتوی خودم (۱۲.۰۴) و همچنین منطبق با ورژن نرم‌افزارم رو دانلود کردم. ولی موقع نصب این ارور رو میده :
mohamad@mohamad-desktop:~/Downloads$ sudo dpkg -i virtualbox-4.1_4.1.12-77245~Ubuntu~precise_i386.deb
dpkg: considering removing virtualbox in favour of virtualbox-4.1 ...
dpkg: no, cannot proceed with removal of virtualbox (--auto-deconfigure will help):
 virtualbox-qt depends on virtualbox (= 4.1.12-dfsg-2ubuntu0.2)
  virtualbox is to be removed.
dpkg: regarding virtualbox-4.1_4.1.12-77245~Ubuntu~precise_i386.deb containing virtualbox-4.1:
 virtualbox-4.1 conflicts with virtualbox
  virtualbox (version 4.1.12-dfsg-2ubuntu0.2) is present and installed.
dpkg: error processing virtualbox-4.1_4.1.12-77245~Ubuntu~precise_i386.deb (--install):
 conflicting packages - not installing virtualbox-4.1
Errors were encountered while processing:
 virtualbox-4.1_4.1.12-77245~Ubuntu~precise_i386.deb

من مشکلم اینه که چرا ویندوز uSb رو شناسایی نمیکنه‌!
راه شما رو هم رفتم. مشکلی رو حل نکرد !  :(

آفلاین ~!~

• Full Member
  • *
« پاسخ #5 : 27 اسفند 1391، 10:27 ق‌ظ »
دوست من،
شما ویرچوال باکس و رو سیستمت نصب هست، این پیغام خطا که الآن گذاشتی بابت همین هست.

۲. یعنی بعد از نصب اون بسته‌، باز هم پیغام خطای دومی (عکس دومی) رو می‌ده؟ شما بازدوباره برو گزینه‌ی USB رو فعال کن.

آفلاین -Question-

• Full Member
  • *
« پاسخ #6 : 27 اسفند 1391، 10:55 ق‌ظ »
دوست من،
شما ویرچوال باکس و رو سیستمت نصب هست، این پیغام خطا که الآن گذاشتی بابت همین هست.

۲. یعنی بعد از نصب اون بسته‌، باز هم پیغام خطای دومی (عکس دومی) رو می‌ده؟ شما بازدوباره برو گزینه‌ی USB رو فعال کن.

نمیدونم چرا اصلا نمیخونید خطاهای منو !
من مشکلم اینه که وقتی میخام نصبش کنم اون ارور رو بهم میده. یعنی اصلا بسته ی اضافه نصب نمیشه !
آخه چرا ؟!! ( :o)

آفلاین ~!~

• Full Member
  • *
« پاسخ #7 : 27 اسفند 1391، 11:41 ق‌ظ »
عزیزم من خوندم همش رو.
شما ویرچوال باکس رو از طریق «مخازن اوبونتو» نصب کردید، حالا می‌خواید یه ویرچواکس دیگه رو که از سایت اصلیش گرفتید، نصب کنید. بهتون پیغام خطا می‌ده که یک سری بسته‌ی دیگه هستن که «وابسته» به ویرچوال باکسی هستند که شما از طریق مخازن دانلود کردید و با پاک کردن بسته‌ی ویرچوال باکس، اون‌ها هم از کار می‌افتند.
تا اون‌جایی که من می‌دونم ویرچواکس باکس تو مخازن + بسته‌ی virtualbox-guest-additions-iso = ویرچوال باکسی که از سایت اصلی دانلود می‌کنید.

در هر صورت، اگه مُصِر هستید که حتمن بسته‌ای رو که از طریق سایت اصلی دانلود کردید نصب کنید، بایستی ابتدا ویرچوال باکس رو پاک کنید.
$ sudo apt-get remove virtualboxو سپس اون بسته‌ای رو که دانلود کردید رو نصب کنید.