انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مهاجرت از دنیای برنامه نویسی تحت ویندوز به برنامه نویسی تحت لینوکس ubuntu  (دفعات بازدید: 4287 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین bob_moj

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
من به برنامه نویسی با زبانهای vb.net وc#.net اشنایی و تسلط کافی دارم اما تصمیم گرفتم به برنامه نویسی تحت لینوکس(ubuntu) بپردازم برای این کار چه زبان و framwork و رابط گرافیکی ای پیشنهاد میکنید که توانایی و قابلیتهای و راحتی   DotNet  را داشته باشد لطفا تمام بسته های مورد نیاز برای اجرای یک پروژه با زبان پیشنهادی تان را بفرمائید

(از صمیم قلب برای  تک تک لینوکس کاران ایرونی آرزوی موفقیت و پیروزی دارم)

آفلاین شایان

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 284
eclipse برای سی و جاوا.
vim برای همه چیز.( البته این فقط یک editor است. که امکانات بسیار زیادی برای برنامه نویسی دارد.)
emacs (‌ من باهاش کار نکردم ولی خیلی معروف است.)
و یک سری دیگر که فقط شنیده‌ام:
geany ،  kdevelope
Your object is to save the world, while still leading a pleasant life
http://nillux.blogspot.com

lomion

• مهمان
mono-develop هست ولی به این راحتی نیست که VS توی ویندوزه. هنوز کم داره. می‌شه توش #C نوشت و استفاده کرد. فکر می کنم به امحتانش بیارزه.
گرچه توصیه خودم زبان جاوا هست :)

آفلاین ghreza

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 58
جاوا محشره و تفاوت کمی از لحاظ syntax با C# داره (جون C# برخی خواص رو از جاوا و برخی رو از C++ به ارث
برده)
C# تحت مونو هم بد نیس. Apress یه کتاب با همین عنوان داره بگردی پیداش میکنی.

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 379
  • violence solve everything
    • به دلیل رعایت قانون کپی رایت حذفش کردم
سلام

اگه به #C تسلط داری و می خوای تو لینوکس برنامه نویسی کنی برای همیشه، حتما از جاوا استفاده کن چون هم شبه به C هست و یادگیریش راحت برات و هم برای کار در چنین محیطی ساختار خوب ، و دیتور های بهتری نسبت به ویندوز داره

موفق باشی  \\:D/
ممکن است کسی که دایم سوال می کند ابله به نظر برسد ولی کسی که هرگز سوال نمی کند در تمام عمر ابله باقی می ماند  ( لویی پاولز )

دست هایی که کمک می رسانند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می خوانند. ( ویلیام شکسپیر )