انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: آپلود سنتر لینوکسی  (دفعات بازدید: 4559 بار)

0 کاربر و 8 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین HsebliS

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 591
  • یه روز خوب میاد...
پاسخ : آپلود سنتر لینوکسی
« پاسخ #15 : 26 اسفند 1391، 11:50 ب‌ظ »
تو راهنمای پسوندا همه ی حجما تقریبا مناسب بودن جر فیلما
نقل‌قول
پسوند : avi — حجم : 50 MB
پسوند : mp4 — حجم : 50 MB
پسوند : flv — حجم : 50 MB
پسوند : mkv — حجم : 50 MB
جهت تشویق مردم به استفاده از فرمت آزاد این ها را کم کردم ولی ogg وogv را خیلی با گرفتم
تشویق کردن با ایجاد محدودیت فرق میکنه
بهتر بود حجم غیر آزادارو هم حداقل400 میدادی و برای تشویق مردم به استفاده از فرمت آزاد میتونستی کنار هر کدوم یه لینک بدی و اونجا مزایای اون فرمتارو بگی :)
شما مزایاش را بگو من می ذارم
راستش من مزیتی ندیدم تابحال از اینا ;D

آفلاین mojtabarezaei76

• Full Member
  • *
  • ارسال: 179
« پاسخ #16 : 26 اسفند 1391، 11:53 ب‌ظ »
من که خسته شدم برای اینکه بگم این کارا مفید نیست!
این یکی که اصل های عالی و غیرقابل رقابت داره:
dropbox
mega.co.nz
owncload
ubuntuone
Google
...
شما اگر مثلا اعلام کنی فضای هاستت رو مجانی برای میزبانی وبسایتها و سرویسهای لینوکسی اختصاص میدی کمک بیشتری می کنی: www.fosshub.com

با عرض سلام من با همین دانشی که دارم یک آپلود سنتر گنو/لینوکسی زدم و از همه خواهش می کنم که فایل های خود را در اینجا بریزند تبلیغات هم نداره اگه فرمت آزاد دیگری سراغ دارید و یا نظری دارید همینجا بگید
linuxfile.ir
این کاری که داری میکنی ربطی به لینوکس نداره. اگر فقط فرمتهای آزاد بود جای حرفی بود اما rar و زیپ هم میگیزی!
سایتت رو توی ساماندهی ثبت کن دردسر نشه برات!
خلاف قوانین رو به فهرست مصادیق محتوای مجرمانه لینک کن
حرف شما درست ولی من می خواهم تو عید با یک طراح صحبت کنم تا یک قالب زیبا و کاملا لینوکسی که را بزاره در ضمن برای سایت های خدمات ویژه داریم
آقا این ساماندهی و دردسر را نفهمیدم کمی بیشتر توضیح می دی
دنیا را دو گونه می توان تغییر داد: با قلم (كاربست اندیشه) و با شمشیر (كاربست زور)

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #17 : 27 اسفند 1391، 12:15 ق‌ظ »
http://www.samandehi.ir
« آخرین ویرایش: 27 اسفند 1391، 01:02 ق‌ظ توسط کیان »

آفلاین mojtabarezaei76

• Full Member
  • *
  • ارسال: 179
« پاسخ #18 : 27 اسفند 1391، 12:36 ق‌ظ »
http://www.samandehi.ir

حرف شما درست ولی من می خواهم تو عید با یک طراح صحبت کنم تا یک قالب زیبا و کاملا لینوکسی که را بزاره در ضمن برای سایت های خدمات ویژه داریم
پس تکرار می کنم: شما اگر مثلا اعلام کنی که از سایتهای لینوکسی و آزاد مجانی میزبانی میکنی و سایتشون رو با امکانات هاستت راه اندازی کنی کار مفیدتری کردی: www.fosshub.com رو ثبت کن (بر اساس github)
از این کار بهتر هم هست! فکر کنی پیدا میکنی. یا توی یک تاپیک امکانات زیردستت رو بگو (هاست و پهنای باند وووو) تا ایده بدیم :)

دانش آموز که نیستی؟ اگر هستی یک ایده عالی واست دارم!
اولا که دانش آموزم باشه تو  یک تاپک ایجاد می کنم فقط هاست نامحدود پهنای باند هم نا محدود
دنیا را دو گونه می توان تغییر داد: با قلم (كاربست اندیشه) و با شمشیر (كاربست زور)

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #19 : 27 اسفند 1391، 12:48 ق‌ظ »
اولا که دانش آموزم
پس فعلا علم بیاموز. از این کارها هم نکن. تو آینده وقت برای این کارها زیاد داری. دنیا جریان داره و ایده ها تموم نمی شن. ۷ سال دیگه (اگر بری دنبال درس) بعد از فارغ التحصیلی با مدرک دکترا تو سن ۲۴ سالگی می تونی بهتر تصمیم بگیری و ایده های جالب تری رو عملی کنی.
« آخرین ویرایش: 27 اسفند 1391، 01:00 ق‌ظ توسط کیان »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #20 : 02 فروردین 1392، 05:22 ق‌ظ »
دستت درد نکنه بابت این‌کاری که کردی، ولی راستش با وجود کیم دات‌کام دوست داشتنی دیگه چندان نیازی به مرکز بارگذاری در جهان احساس نمی‌شه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین HKaveh

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 259
  • زندگی زیباست...
« پاسخ #21 : 02 فروردین 1392، 05:06 ب‌ظ »
دستت درد نکنه بابت این‌کاری که کردی، ولی راستش با وجود کیم دات‌کام دوست داشتنی دیگه چندان نیازی به مرکز بارگذاری در جهان احساس نمی‌شه
گرچه نمی دونم چه سایتی رو میگی
اما مگه مدیافایر اولش اینطوری بوده؟مگه رپیدشیر یا هر سایت دیگه ای اولش می دونستند که قرار چنین شوند؟
یکی بهم گفته بود مدیافایر با اسکریپت دزدی شروع کرده
من قدیم تو کار آپلودسنتر بودم.اگر وقت آزاد داری واقعا ایده خوبیه.فورا رانکت می یاد پایین!من هفته ی اولی که آپلودسنترم را زدم و تو اون هفته n بار دوباره نصبش کردم رانک الکسا 29k در ایران گرفتم که در یک هفته چنین رانکی خیلی عالیه
من با کلیجا شروع کردم و تا پای خرید MFHS جلو رفتم که یهو $$$ گرون شد!
البته برای شروع کلیجارو بهت پیشنهاد می کنم تا کمی اوضاع دستت بیاد

البته برای شروع باید حسابی مایه بگذاری.مثل 20uploads نباشی که وقتی حجم فایل هات به ۲ترابایت رسید بگی آپلودسنتر همش ضرره و هیچ سودی توش نیست.یکی نبود بهش بگه تو داری از کلیجا استفاده می کنی چطوری می خوای سود کنی!!! ۲گیگابایت max upload رایگان داده بود و اکانت پولی هم وجود نداشت!
« آخرین ویرایش: 02 فروردین 1392، 05:11 ب‌ظ توسط nafeldo »
بهترین کارها این است که در جوانی دانش اندوزی و در پیری به کار بری.

بد نیست دفتر یادداشتی داشته باشید و رویداد های مهم روزانه را در آن ثبت کنید.اگر زندگی انسان ارزش ادامه را داشته باشد ارزش ثبت کردن را نیز دارد.

اگر قادر نیستی خودرا بالا ببری همانند سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای را بالا ببری.

آفلاین Yaser-16

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
« پاسخ #22 : 02 فروردین 1392، 05:14 ب‌ظ »
من عضوش شدم،خوبه  به همه حق می دم که یه خرده بهش بی اعتماد باشن و بترسی یه دفعه سایت بخوابه و اطلاعات پر ولی بیاید حد اقل برای کمک به این دوستمون بیاید فایل های غیر ضروری مونو اونجا آپلود کنیم مثل عکسای وبلاگ هامون و ...
آنان که آزادی را فدای امنیت می‌کنند، نه شایستگی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را!   بنیامین فرانکلین

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #23 : 02 فروردین 1392، 05:52 ب‌ظ »
اولا که دانش آموزم
پس فعلا علم بیاموز. از این کارها هم نکن. تو آینده وقت برای این کارها زیاد داری. دنیا جریان داره و ایده ها تموم نمی شن. ۷ سال دیگه (اگر بری دنبال درس) بعد از فارغ التحصیلی با مدرک دکترا تو سن ۲۴ سالگی می تونی بهتر تصمیم بگیری و ایده های جالب تری رو عملی کنی.

7 سال دیگه یحتمل یه دکتری هستیم که در به در دنبال قسظ ماشین ، پرداخت قسظ بانک ، جویای کار ، اعصاب خردی زن و بچه و ... رو داریم! پس اون موقع هیچ ریزگردی (به قول خنده بازار) نمیتونیم تناول بفرماییم  :-X
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #24 : 03 فروردین 1392، 12:56 ق‌ظ »
7 سال دیگه یحتمل یه دکتری هستیم که در به در دنبال قسظ ماشین ، پرداخت قسظ بانک ، جویای کار ، اعصاب خردی زن و بچه و ... رو داریم! پس اون موقع هیچ ریزگردی (به قول خنده بازار) نمیتونیم تناول بفرماییم  :-X
نرود میخ آهنین در سنگ!

اما مگه مدیافایر اولش اینطوری بوده؟مگه رپیدشیر یا هر سایت دیگه ای اولش می دونستند که قرار چنین شوند؟
اونها از اولش امکانات سخت افزاریش رو داشتند و دانشش رو و فنش رو. به امکانات سخت افزاری این دوستمون دقت کنید:

نقل‌قول
من یک دانش آموز کلاس اول دبیرستان هستم
که منابع نامحدودی از فضای ذخیره سازی با کیفیت زیر رو در اختیار دارم
سرور نیست
کیفیتش خوبه
از اون جای که گرفتم نوشته بود نامحدود ولی روی سی پنل نوشته 10گیگ
پهنای باند 80 گیگ ماهی
امنیتش خوبه
خودم تنهام و خیلی هم بلد نیستم

حد اقل برای کمک به این دوستمون بیاید فایل های غیر ضروری مونو اونجا آپلود کنیم مثل عکسای وبلاگ هامون و ...
روی پنل 10گیگ؟
« آخرین ویرایش: 03 فروردین 1392، 01:07 ق‌ظ توسط کیان »

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
« پاسخ #25 : 03 فروردین 1392، 01:05 ق‌ظ »
دوست عزیزمون خیلی زحمت کشیدید و از شما تشکر می‌کنم. اما کاش همین هزینه رو به شیوه مناسبی خرج توسعه فرهنگ نرم افزار آزاد و متن باز می‌کردید. بازم ممنونم...
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
« پاسخ #26 : 18 فروردین 1392، 09:05 ق‌ظ »
من به عنوان یک انسان ! فکر میکنم مشکل ما انسان ها اینه
اول عمل میکنیم بعد فکر
من که با این کار زندگیم تقریبا بسیار به هم ریخته (۱۸‌سالمه)
از اول دبیرستان به جای درس رفتم سراغ سایت و ... سایت گنده هم داشتم و خیلی هم خوب پیشرفت کردم و ... ولی
نزارید هیچ چیز به درستون لطمه بزنه که مثل من پشیمون میشید
این کار ها هم برای کسی خوبه که رشته کامپیوتر میخونه
برای مثال منی که تجربی خوندم LPIC-3 هم داشته باشم تو کنکور به دردم نمیخوره
و با یه رتبه شوت یه رشته شوت در یک دانشگاه شوت
که به هیچ وجه مناسب درک شعور ضریب هوشی و توانایی های من نیست قبول میشم
الته من نمیگم کلا هیچی غیر درس نکنید ولی اولویت اول درس باشه بعد چیز دیگه
صدای پلیس : هاپ هاپ