انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکل بعد از نصب درایور کارت گرافیک در Linux mint 14  (دفعات بازدید: 1551 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین newbielinuxer

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
مشکل اینه که من هرکاری انجام میدم انگار انجام ندادم ! هیچ اتفاقی نمیوفته اصلا ! چه جوری دکمه ..... رو بزنم ؟ میخوام پاکش کنم ! آقا درایور گرافیک نخواستیم آقاااااا ! دیوووووونه شدم از دست لینوکس !
یه روز خوب میاد که ما همو نکشیم...

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
ببین به قول دوستان درست سوال بپرس تا درست جواب بگیری ! چند نکته هست که شما باید توضیح بدی کارت گرافیکت چیه ؟ به چه شیوه ای نصبش کردی ! دقیقا چه اتفاقی رو لینوکست افتاده ! و ... در ضمن شما بی اطلاعی خودت رو تقصیر لینوکس نگذار ، دوست من رفت لینوکس نصب کرد تمام اطلاعاتش رو پاک کرد ! خوب این از بی اطلاعی اون بود نه تقصیر لینوکس ! این نوع رفتار شما دقیقا شبیه کسایی هست که خرابکاری خودشون رو به گردن فلک می اندازن !
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین newbielinuxer

• Newbie
  • *
سلام حق با شماست ! Gforce 9400 GT NVIDIA من این درایور رو با همون برنامه Driver pack install یا یه همچین چیزی بود نصب کردم که چنتا چیزو لیست کرد و منم Activate کردم . والا آقا دروغ چرا ؟! بلد نیستم دیگه ! فک کردم اینجوری درست میشه . من فقط میخوام تو لینوکس کارای طراحی و برنامه نویسی php انجام بدم چون خیلی واسم راحت تره و امکانات خوبی داره . البته همه این امکانات تو ویندوز هم هست اما فک میکنم واسه برنامه نویس خوبیت نداره که از سیستم عامل لینوکس چیزی ندونه ! یکی نجاتم بده اصلا گیج شدم !

آفلاین ایمان تات داودی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 145
  • من عاشق XFCE شدم
سلام لطفا توضیح بدید الان چه اتفاقی افتاده تصویر در هم برهم شده رزولوشن ‍پایینه تصاویر را درست نمی بینید یا اصلا وارد محیط گرافیکی نمی تونی بشی
متاسفانه یه خرده توزیع های لینوکس و کارت گرافیک انویدیا با هم مشکل دارند و ناسازگاری ایجاد می کنند توصیه اکید می کنم حتما موقع نصب درایور از درایور توصیه شده یا هم recommended استفاده کنید ان شاءالله مشکل حل میشه
راستی می تونی بهم بگی مینت با کدام دستکاپ را استفاده می کنی ؟ mate یا kde یا cinamon اگر خاطرت هست بگو وگرنه خیلی مهم نیست.
من عاشق XFCE شدم
(تو پرانتز بگم موقع تغییر مشخصات آواتارم حذف شد من هم عکس کارتون آواتار را گذاشتم جای آواتار)

آفلاین newbielinuxer

• Newbie
  • *
من از KDE استفاده میکنم Mint 14 . الان میاد محیط گرافیکی میاد بالا اما نمی تونم کاری انجام بدم . احساس میکنم اصلا دستورات من از طریق GUI انجام نمیشه ! مثلا رو چیزی کلیک میکنم انگار که کلیک نکردم !

آفلاین ایمان تات داودی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 145
  • من عاشق XFCE شدم
شاید این راه حل خیلی هم خوب نباشه اما شما امتحان کن اول دکمه های ALT+CTRL+F2 را فشار بده تا وارد محیط متنی بشی (برای برگشت هم از ALT+CTRL+F7 استفاده کن) اگر می تونی وارد این محیط بشی و لاگین کنی احتمال زیاد اشکال در شل گرافیکی است شما زحمت بکش و یه شل گرافیکی دیگه نصب کن (البته حتما تعمیرش راه حلی داره ولی من الان به ذهنم نمیاد) مثلا XFCE که می تونی آن را با دستور زیر نصب کنی
sudo apt-get install xfce4
بعد هم سیستم را ریست کن و قبل از لاگین کردن از منوی پایین صفحه سمت چپ xfce را انتخاب کن
(راستی دوستان همیشه یه راهی را پیشنهاد می دهند امتحان کردنش ضرری نداره با دستور useradd یه یوزر جدید بساز و با آن لاگین کن)
من عاشق XFCE شدم
(تو پرانتز بگم موقع تغییر مشخصات آواتارم حذف شد من هم عکس کارتون آواتار را گذاشتم جای آواتار)

آفلاین newbielinuxer

• Newbie
  • *
آقا ممنونم کسی راه حل دیگه ای نداره ؟