انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل با ویچوال باکس (حل شد)  (دفعات بازدید: 7089 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ubuntu24

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 91
مشکل با ویچوال باکس (حل شد)
« : 01 فروردین 1392، 04:54 ب‌ظ »
من هر ویندوزی رو روی ویرچوال باکس نصب می کنم با دو پیام زیر مواجه می شم :

Failed to open a session for the virtual machine XP.
The virtual machine 'XP' has terminated unexpectedly during startup with exit code 1.

Kernel driver not installed (rc=-1908)

The VirtualBox Linux kernel driver (vboxdrv) is either not loaded or there is a permission problem with /dev/vboxdrv. Please reinstall the kernel module by executing

'/etc/init.d/vboxdrv setup'

as root. If it is available in your distribution, you should install the DKMS package first. This package keeps track of Linux kernel changes and recompiles the vboxdrv kernel module if necessary.

یعنی در واقع کار به نصب کردن نمی رسه ها !! اونایی که نصب کردن می دونن که بار اول باید استارت رو زد تا بیاد و نصبش کنه اما به اونجاها نمی کشه ... همین که روی استارت می نزنم اول پیغام اولی و بعد دومی باز می شه و بعد هم هیچ اتفاقی نمی افته  :(
« آخرین ویرایش: 08 فروردین 1392، 12:14 ب‌ظ توسط ubuntu24 »

آفلاین علی هردان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 243
پاسخ : مشکل با ویچوال باکس
« پاسخ #1 : 01 فروردین 1392، 05:12 ب‌ظ »
خب خودش بهت گفته چیکار کنی دیگه برادر من. این تیکه رو بخون:
The VirtualBox Linux kernel driver (vboxdrv) is either not loaded or there is a permission problem with /dev/vboxdrv. Please reinstall the kernel module by executing

'/etc/init.d/vboxdrv setup'

as root.
میگه باید این دستور بو به صورت root اجرا کنی تا ماژول کرنل دوباره نصب بشه. یعنی در حقیقت کافیه این دستور رو بزنی:
sudo /etc/init.d/vboxdrv setupحواست باشه قبل از اجرای این دستور ویژوال باکس رو کلا خارج کنی  8)

آفلاین ubuntu24

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 03 فروردین 1392، 01:29 ق‌ظ »
کدی رو که دادید می زنم این پیام رو میده :

sudo: /etc/init.d/vboxdrv: command not found
اصلا چنین دایرکتوری هم وجود نداشت (vboxdrv)

آفلاین علی هردان

• Full Member
  • *
« پاسخ #3 : 03 فروردین 1392، 02:20 ق‌ظ »
این رو بزن، بعد اون دستوری که قبلا دادم رو دوباره اجرا کن:
sudo apt-get install virtualbox-ose-dkmsنتیجه رو حتما بگو  :D

آفلاین ubuntu24

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 03 فروردین 1392، 02:37 ق‌ظ »
دستوری رو که دادید زدم
یک ‍‍پکیج نصب کرد اما بعد همون دستور قبلی رو زدم همون پیام رو داد خود ویرچوال باکس رو هم باز کردم با هم همون ارور های قبلی رو می داد :(

آفلاین علی هردان

• Full Member
  • *
« پاسخ #5 : 03 فروردین 1392، 02:39 ق‌ظ »
این دو تا دستور رو پشت سر هم بزن. این دفعه دیگه مشکلت حل میشه  \\:D/
sudo apt-get install dkms
sudo /etc/init.d/vboxdrv setup
ریست هم نمیخواد بکنی، مشکل حل میشه. نتیجه رو حتما بگو
« آخرین ویرایش: 03 فروردین 1392، 02:41 ق‌ظ توسط ojZim »

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2375
« پاسخ #6 : 03 فروردین 1392، 11:45 ق‌ظ »
این رو امتحان کن:
sudo modprobe vboxdrv
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین ubuntu24

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 03 فروردین 1392، 01:28 ب‌ظ »
این دو تا دستور رو پشت سر هم بزن. این دفعه دیگه مشکلت حل میشه  \\:D/
sudo apt-get install dkms
sudo /etc/init.d/vboxdrv setup
ریست هم نمیخواد بکنی، مشکل حل میشه. نتیجه رو حتما بگو
دستور اول رو که زدم ازم خواست یه چندتا پک رو حذف کنم منم با آیتو ریمو حذف کردم تا dkms نصب شه دومی رو که زدم باز هم همون نتیجه ی قبلی

این رو امتحان کن:
sudo modprobe vboxdrv
نتیجه ی کد شما هم این بود :
FATAL: Module vboxdrv not found.

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1637
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #8 : 03 فروردین 1392، 05:00 ب‌ظ »
ظاهرا ویرچوال باکس رو درست نصب نکردی.
apt-get install virtualbox-ose
البته فکر کنم (: هر چی نصب کردی رو حذف کن و از مدیر بسته ها دنبال ویرچوال باکس بگرد و نصبش کن.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین ubuntu24

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 04 فروردین 1392، 01:23 ق‌ظ »
ظاهرا ویرچوال باکس رو درست نصب نکردی.
apt-get install virtualbox-ose
البته فکر کنم (: هر چی نصب کردی رو حذف کن و از مدیر بسته ها دنبال ویرچوال باکس بگرد و نصبش کن.

اول اینکه من نصب نکردم و سافتور سنتر نصب کرده !!!

این پکیچی هم که نوشتین من با synaptic قبلا نصب کرده بودم اتفاقی نیوفتاد !! ](*,)

شاید اشکار از اد کردن ویندوز من بوده یه جا تو این مراحل گفته بود که می خوای دیسک از چه نوعی باشه و نوعش چی باشه (داینامیک یا ثابت ) من تو همه ی موارد داینامیک رو انتخاب کردم ممکنه که مشکل از این باشه ؟؟؟!!

آفلاین علی هردان

• Full Member
  • *
« پاسخ #10 : 04 فروردین 1392، 02:21 ق‌ظ »
فکر نکنم ربطی داشته باشه!
من نمیدونستم ویژوال باکس رو از سافتوار سنتر نصب کردی، این سافت وار سنتر زیاد آپدیت نیست.
بهتره فایل deb رو از سایت ویژوال باکس دانلود کنی و نصبش کنی. اونی که از سافتوار سنتر نصب کردی رو remove کن  \\:D/

آفلاین ~!~

• Full Member
  • *
  • ارسال: 111
« پاسخ #11 : 04 فروردین 1392، 02:31 ق‌ظ »
ویژوال باکس رو از سافتوار سنتر نصب کردی،
عزیزم، «ویرچوال باکس» رو از «سافت‌ور سنتر» ...

آفلاین جادی

• *
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #12 : 04 فروردین 1392، 11:22 ق‌ظ »
مرسی که گفتی از سافتور سنتر نصب کردی.

اول یک توضیح بدم در مورد ماهیت مشکل. ویرچوال باکس یک برنامه است متشکل از سه بخش: خود ویرچوال باکس،‌ رابط گرافیکی ویرچوال باکس و یک یا چند تا ماجول کرنل. تو الان مشکلت اینه که ویرچوال باکس و رابط گرافیکی اش رو نصب کردی ولی ماجول های کرنل درست نصب نشدن.

در مورد ماجول های کرنل دو نکته هست: ۱) مستقل از نصب باید کمپایل بشن ۲) نیازمند تعدادی برنامه دیگه هستن که منطقا باید اتوماتیک نصب بشن (تو اوبونتو نمی دونم ولی منطقی است اتوماتیک نصب بشن).

چون می گی این دستور:

/etc/init.d/vboxdrv
اصولا می گه چنین فایلی وجود نداره، پس کلا ماجول های کرنل نصب نشدن. حدس اول من اینه که بسته صحیح رو نصب نکردی. بذار به مدیر بسته مرکزی بگیم همه برنامه هایی که نصب شدن رو نشون بده و بعد اونهایی که تو اسمشون virtualb داره رو جدا کنیم:

dpkg -l | grep virtualbox
خب چه خروجی‌ای می ده؟ (:

پ.ن. من معمولا ویرچوال باکس رو مستقیم از سایتش نصب می کنم. به خاطر تحریم ها کمی دردسر داره ولی می شه: https://www.virtualbox.org/wiki/Linux_Downloads

آفلاین ubuntu24

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #13 : 04 فروردین 1392، 02:07 ب‌ظ »
بفرمایید اینم از خروجی ...

ii  virtualbox                                                  4.1.18-dfsg-1ubuntu1.1                     amd64        x86 virtualization solution - base binaries
ii  virtualbox-dkms                                             4.1.18-dfsg-1ubuntu1.1                     all          x86 virtualization solution - kernel module sources for dkms
ii  virtualbox-fuse                                             4.1.18-dfsg-1ubuntu1.1                     amd64        x86 virtualization solution - virtual filesystem
ii  virtualbox-guest-dkms                                       4.1.18-dfsg-1ubuntu1.1                     all          x86 virtualization solution - guest addition module source for dkms
ii  virtualbox-guest-source                                     4.1.18-dfsg-1ubuntu1.1                     all          x86 virtualization solution - guest addition module source
ii  virtualbox-guest-utils                                      4.1.18-dfsg-1ubuntu1.1                     amd64        x86 virtualization solution - non-X11 guest utilities
ii  virtualbox-guest-x11                                        4.1.18-dfsg-1ubuntu1.1                     amd64        x86 virtualization solution - X11 guest utilities
ii  virtualbox-ose                                              4.1.18-dfsg-1ubuntu1.1                     all          transitional package for virtualbox
ii  virtualbox-ose-dkms                                         4.1.18-dfsg-1ubuntu1.1                     all          transitional package for virtualbox-dkms
ii  virtualbox-ose-fuse                                         4.1.18-dfsg-1ubuntu1.1                     all          transitional package for virtualbox-fuse
ii  virtualbox-ose-guest-dkms                                   4.1.18-dfsg-1ubuntu1.1                     all          transitional package for virtualbox-guest-dkms
ii  virtualbox-ose-guest-source                                 4.1.18-dfsg-1ubuntu1.1                     all          transitional package for virtualbox-guest-source
ii  virtualbox-qt                                               4.1.18-dfsg-1ubuntu1.1                     amd64        x86 virtualization solution - Qt based user interface
ii  virtualbox-source                                           4.1.18-dfsg-1ubuntu1.1                     all          x86 virtualization solution - kernel module source

آفلاین جادی

• *
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #14 : 05 فروردین 1392، 09:10 ق‌ظ »
 اوه اوه چقدر زیاد. من پیشنهاد می کنم همه رو حذف کن و یکبار تمیز و مرتب virtualbox-ose رو نصب کن فقط. احتمالا دفعه پیش حین نصب به یک ارور خورده و ماجول های کرنل رو کمپایل نکرده اصلا.