انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نظرسنجی

به نظر شما بهترین افزونه یا نرم افزار مدیریت دانلود در اوبونتو کدام است؟

Wget، دانلودر استاندارد Terminal. حرفه ای و انعطاف پذیر
122 (18.9%)
Gwget، واسط گرافیکی برای Wget. قابلیت های wget با ظاهری کابر پسند.
57 (8.9%)
Curl، پشتیبانی کامل از پروتکل ها، قابلیت آپلود.
14 (2.2%)
Axel، مانند Wget اما دارای قابلیت شتاب دهنده ی دانلود.
53 (8.2%)
Wxdownloadfast، مدیریت قوی و دارای نسخه ی پلتفرم های دیگر.
8 (1.2%)
Multiget، کاربرپسند، کامل و بی نقص. دارای شتاب دهنده ی دانلود و محدودیت سرعت انتقال داده.
41 (6.4%)
aria2، یک دانلود منیجر خط فرمانی ساده ولی با امکانات بالا.
60 (9.3%)
d4x، رابط گرافیکی زیبا و قدرتمند. پشتیبانی کامل از تمام نیاز های شما.
23 (3.6%)
KGET، دانلود منیجر میزکار KDE
38 (5.9%)
یک نرم افزار جدید به نام Jigdo، یک نسخه ی بتا و در حال کامل شدن با توانایی تشخیص خودکار پراکسی.
9 (1.4%)
Aria،قدرتمند، با سابقه، کامل.
27 (4.2%)
FatRat, امکانات عالی و دارای تمامی ویژگی‌های مورد نظر
107 (16.6%)
FlareGet, در حال توسعه و بسیار کامل. دارای نسخه‌ی تجاری
64 (9.9%)
XDMan, بر پایه‌ی جاوا و بسیار کاربرپسند
21 (3.3%)

مجموع آرای اعضا: 401

نویسنده موضوع: معرفی بهترین نرم افزارهای مدیریت و افزایش سرعت دانلود در اوبونتو  (دفعات بازدید: 137119 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
مدتیه ترم افزارهای مدیریت دانلود بسیار خوبی مثل uGet, Fatrat, jdownloader, Steadyflow, QuickDownloader و ... پا به دنیای یونیکس گذاشته‌اند. معرفی همه اونا سخته. میتونید از لینک زیر اطلاعات لازم رو بدست بیارید:
http://askubuntu.com/questions/32850/can-someone-recommend-a-download-manager

هیچکدوم اونها کاملا نیستند و همگی دستکم یک ایراد بسیار بزرگ دارن

uGet توی نسخه جدید اگه دانلود کامل نشه و سیستم ری استارت بشه دانلود رو به صفر بر می‌گردونه و همیشه در ذخیره فایلها مشکلاتی داشته
JDownloader امکانات بسیار خوبی داره ولی چون با جاوا نوشته شده هم کنده و هم بسیار سنگین
Kget اسکجول نداره و ...
و ...

شوربختانه هنوز یک دانلود منیجر خوب در حد و اندازه‌های IDm, FDM, Orbit, ... برای گنو لینوکس وجود نداره
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین adel1368

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 387
نقل‌قول
شوربختانه هنوز یک دانلود منیجر خوب در حد و اندازه‌های IDm, FDM, Orbit, ... برای گنو لینوکس وجود نداره

http://sourceforge.net/projects/xdman/
(((خالیق یازان خطی هش کیم پوزابیلمز)))

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
مدتیه ترم افزارهای مدیریت دانلود بسیار خوبی مثل uGet, Fatrat, jdownloader, Steadyflow, QuickDownloader و ... پا به دنیای یونیکس گذاشته‌اند. معرفی همه اونا سخته. میتونید از لینک زیر اطلاعات لازم رو بدست بیارید:
http://askubuntu.com/questions/32850/can-someone-recommend-a-download-manager

هیچکدوم اونها کاملا نیستند و همگی دستکم یک ایراد بسیار بزرگ دارن

uGet توی نسخه جدید اگه دانلود کامل نشه و سیستم ری استارت بشه دانلود رو به صفر بر می‌گردونه و همیشه در ذخیره فایلها مشکلاتی داشته
JDownloader امکانات بسیار خوبی داره ولی چون با جاوا نوشته شده هم کنده و هم بسیار سنگین
Kget اسکجول نداره و ...
و ...

این اتفاقی است که در مورد بیشتر نرم افزار های آزاد میفته. IDM, DAP و غیره نرم افزار های تجاری هستند که به منظور کسب درآمد در دنیای رقابتی مجبور شدن کیفیتشون رو بالا ببرن. بعضی ها هم که مثل FDM سال هاست که قراره نسخه لینوکسی بدن! البته خوب این شرکت ها هم حق دارن چون کابرای یونیکسی به زحمت به ۱٪ میرسن!
پس میمونه دیولوپرهایی که با هزینه شخصی و بدون چشم داشت مالی میان یه ترم افزار برای لینوکس درست میکنن. اما هر چقدر هم گه خوب باشه به پای اون تیم های تجاری گردن کلفت با این همه نیروی متخصص نمیشن. اکثرا چون تیم تست و اشکال زدایی ندارن پر از باگ هستند و مشکلات دیگه.
اما با همه این تفاسیر ما به همه ی این کمبود ها و آزادی ها عشق میورزیم.
Godisnowhere

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
این اتفاقی است که در مورد بیشتر نرم افزار های آزاد میفته. IDM, DAP و غیره نرم افزار های تجاری هستند که به منظور کسب درآمد در دنیای رقابتی مجبور شدن کیفیتشون رو بالا ببرن. بعضی ها هم که مثل FDM سال هاست که قراره نسخه لینوکسی بدن! البته خوب این شرکت ها هم حق دارن چون کابرای یونیکسی به زحمت به ۱٪ میرسن!
پس میمونه دیولوپرهایی که با هزینه شخصی و بدون چشم داشت مالی میان یه ترم افزار برای لینوکس درست میکنن. اما هر چقدر هم گه خوب باشه به پای اون تیم های تجاری گردن کلفت با این همه نیروی متخصص نمیشن. اکثرا چون تیم تست و اشکال زدایی ندارن پر از باگ هستند و مشکلات دیگه.

دوست عزیز کاملا با نظرت مخالفم
تجاری بودن نرم افزار دلیلی بر برتری اون بر نرم افزار آزاد و یا رایگان نیست نمونش گنو و ویندوز
FDM کاملا رایگانه و تجاری نیست و هیچگاه اعلام نکرده که می‌خواد نسخه گنو/لینوکس بده تنها تعدادی از کاربرها این رو از مدیریت خواسته بودن که اونها هم رد کردن و این رو به عهده خود کاربران برنامه گذاشتن که البته در این مورد پارسال در همین فاروم بطور کامل بحث شد
دانلود منبجر نیازی به تیم بزرگ نداره برنامه‌ای مثل uGet رو یکنفر نوشته و الانم داره توسعه میده فکر نمی کنم برای برنامه‌ای مثل IDM‌البته بجز مترجم‌هاش این تعداد به 30 نفر برسه که البته تعدادی هم برای وب سایت و تبلیغ و امور مالی و ... بکار میرن
به نظر من تصور بیش از 10 برنامه نویس برای یک دانلود منیجر کمی دور از ذهنه
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین

دوست عزیز کاملا با نظرت مخالفم
تجاری بودن نرم افزار دلیلی بر برتری اون بر نرم افزار آزاد و یا رایگان نیست نمونش گنو و ویندوز
FDM کاملا رایگانه و تجاری نیست و هیچگاه اعلام نکرده که می‌خواد نسخه گنو/لینوکس بده تنها تعدادی از کاربرها این رو از مدیریت خواسته بودن که اونها هم رد کردن و این رو به عهده خود کاربران برنامه گذاشتن که البته در این مورد پارسال در همین فاروم بطور کامل بحث شد
دانلود منبجر نیازی به تیم بزرگ نداره برنامه‌ای مثل uGet رو یکنفر نوشته و الانم داره توسعه میده فکر نمی کنم برای برنامه‌ای مثل IDM‌البته بجز مترجم‌هاش این تعداد به 30 نفر برسه که البته تعدادی هم برای وب سایت و تبلیغ و امور مالی و ... بکار میرن
به نظر من تصور بیش از 10 برنامه نویس برای یک دانلود منیجر کمی دور از ذهنه

من خودم دقیقا یادمه که روی وب سایتشون (http://www.freedownloadmanager.org/) چند سال پیش نوشته بودن بزودی نسخه‌ی لینوکسی میدن. شاید شما یادتون نیست.
من یکم کلی‌تر نوشتم و منظورم مقایسه نرم‌افزارهای آزاد با مدل‌های تجاری بود نه فقط دانلود منیجر‌ها. اما به فرض همون ۱۰ کارمند هم حداقل به حقوق ماهیانه ۳۰۰۰۰ دلار نیاز دارند. البته هستند نمونه‌هایی مثل بنیاد موزیلا که البته بیشتر هزینه‌هاش رو از قرار دادن پیشفرض گوگل به عنوان موتور جستجو جبران میکنند.
« آخرین ویرایش: 29 فروردین 1392، 10:59 ق‌ظ توسط فاراب »
Godisnowhere

آفلاین Vahid_PC

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 311
من aria2 رو به صورت پلاگین توی UGet استفاده میکنم. خیلی هم راضیم. هم زمانبندی داره هم سرعتش خوبه هم قیافش!.

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
من aria2 رو به صورت پلاگین توی UGet استفاده میکنم. خیلی هم راضیم. هم زمانبندی داره هم سرعتش خوبه هم قیافش!.

اگه وسط دانلود reset کنی هر چی دانلود کردی صفر میشه. به تجربه خودم.

فعلا flareget از همه بهتره. با کرمیوم هم هماهنگش کردم.
Godisnowhere

آفلاین بهروز رمضانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1111
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
نقل‌قول
با سایت‌هایی که نیاز به نام کاربر و کلمه عبور دارند ، مشکلی نداره ؟
در یادگیری و استفاده از خط فرمان کوشا باشید چرا که رستگاری شما در آن است.

آفلاین ahmad511800

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 413
    • اخبار استخدامی

اگه وسط دانلود reset کنی هر چی دانلود کردی صفر میشه. به تجربه خودم.

چطوری با هماهنگ کردی
من که با Download Assistant نتونستم کدش را چی بنویسم
اینو مینویسم جواب نمیده flareget -c --referer="REFERER" -O FILE_NAME "URL"
Ewrek reşî le ser me da tê

Degurrmiji dewê merev bihar tê

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
You just adjust:
"flareget "URL
Godisnowhere

آفلاین ahmad511800

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 413
    • اخبار استخدامی
نشد خطا میده اینم خطاش
Ewrek reşî le ser me da tê

Degurrmiji dewê merev bihar tê

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
نشد خطا میده اینم خطاش

واسه اینه که copy/paste میکنی. دقیقا این رو بنویس:
"flareget "URL
Godisnowhere

آفلاین bahmansq

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
Godisnowhere

آفلاین Strans

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
منم xtrem download manager نصب کردم و ازش راضیم. فقط یه مشکل کوچیکی که دارم اینه که نمیدونم کجا قایم میشه! ینی اصلا انگار جزو برنامه هام نیس تنگار فقط و فقط در حالتی سر و کلش پیدا میشه که بخوام یه چیزی دانلود کنم. از کجا باید فراخوانیش کنم؟