انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: شروع به آموزش برنامه نویسی برای کاربران بکنید!  (دفعات بازدید: 4231 بار)

0 کاربر و 8 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین neo.warlock

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
از دوستان و اساتید محترم بیاید و یک تاپیک جامع درباره برنامه نویسی به زبان پایتون ایجاد کنید که از نظر بنده یکی از محترین موضوع  در گسترش اوبونتو هست. چرا که دوستان اینگونه میتونن به راحتی خودشون اوبونتو و نرم افزار هارو گسترش بدن

از ادمین و مدیران محترم خواهش میشه رسیدگی کنید

با تشکر

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من

آفلاین Yaser-16

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
آنان که آزادی را فدای امنیت می‌کنند، نه شایستگی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را!   بنیامین فرانکلین

آفلاین HKaveh

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 259
  • زندگی زیباست...
فکر کنم منظورشون با آموزش مرحله به مرحله و شروع از مبتدی در فروم هست
منم موافقم اما اگرم کسی شروع کنه همانند گذشته احتمال شکست زیاده.مگر اینکه بابت اینکار امتیازاتی اختصاص داده شه.مثلا گروه کاربری های مخصوص به میان بیان!حتی من با پول هم مخالف نیستم
بهترین کارها این است که در جوانی دانش اندوزی و در پیری به کار بری.

بد نیست دفتر یادداشتی داشته باشید و رویداد های مهم روزانه را در آن ثبت کنید.اگر زندگی انسان ارزش ادامه را داشته باشد ارزش ثبت کردن را نیز دارد.

اگر قادر نیستی خودرا بالا ببری همانند سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای را بالا ببری.

آفلاین Yaser-16

• Hero Member
  • *
فکر نمی کنم انجام شه،تا حالا پروژه شکست خورده کم نداشتیم(کدومشون شکست نخورد؟)
قرار بود جاوا آموزش داده بشه که من چیزی نمی بینم،پروژه ترجمه حلقه هم که خوابید،این دو تا رو فقط یادم میاد فعلا که تو 6 ماه گذشته خوابید

سه سوته خوابید،فکر کنم چند هفته ای واش نظر سنجی و کلی برنامه ریزی داشتن:
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,54812.0.html

خلاصه کلام این که شما جوش زیادی نزن،خیلی اصرار کنی شاید یکی پیدا شه بگه من یاد می دم ولی به احتمال 95 در صد می خوابه
« آخرین ویرایش: 02 فروردین 1392، 05:06 ب‌ظ توسط yaser-16 »
آنان که آزادی را فدای امنیت می‌کنند، نه شایستگی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را!   بنیامین فرانکلین

آفلاین HKaveh

• Sr. Member
  • *
  • زندگی زیباست...
قرار بود جاوا آموزش داده بشه که من چیزی نمی بینم،پروژه ترجمه حلقه هم که خوابید،این دو تا رو فقط یادم میاد فعلا که تو 6 ماه گذشته خوابید

خلاصه کلام این که شما جوش زیادی نزن،خیلی اصرار کنی شاید یکی پیدا شه بگه من یاد می دم ولی به احتمال 95 در صد می خوابه
کاش نظرتون رو در مورد ایده ای که دادم می گفتید
نقل‌قول
منم موافقم اما اگرم کسی شروع کنه همانند گذشته احتمال شکست زیاده.مگر اینکه بابت اینکار امتیازاتی اختصاص داده شه.مثلا گروه کاربری های مخصوص به میان بیان!حتی من با پول هم مخالف نیستم

بد نیست دفتر یادداشتی داشته باشید و رویداد های مهم روزانه را در آن ثبت کنید.اگر زندگی انسان ارزش ادامه را داشته باشد ارزش ثبت کردن را نیز دارد.

اگر قادر نیستی خودرا بالا ببری همانند سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای را بالا ببری.

آفلاین Yaser-16

• Hero Member
  • *

نقل‌قول
این کاربر مخصوص چه امتیازاتی تعلق می گیره بهش؟چه برتری داره؟
پول؟از کجا؟
« آخرین ویرایش: 02 فروردین 1392، 05:24 ب‌ظ توسط yaser-16 »

آفلاین HKaveh

• Sr. Member
  • *
  • زندگی زیباست...

نقل‌قول
این کاربر مخصوص چه امتیازاتی تعلق می گیره؟چه برتری داره؟
پول؟از کجا؟
۱−مثلا در نوع کاربری آنها نوشته بشه:"دبیر html&css" یا هر چیز دیگه ای حس انجام وظیفه بهشون دست می ده:همانند لباس پلیس(کلی مثال می توانی بزنی!)
۲−پول از جیب من و شمایی که می خوایم تاپیک رو بخوانیم.البته اگر شرط پول بگذاریم چند تا مشکل پیش می یاد.مهمترینش اینه که کسی روش نمی شه دبیر شه ;D
به نظر من روش اول بهتره

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
نشد دیگه برادر من اگه قرار یاد بدیم بخاطر خدمت نه پول شرط پول اصلا درست نیست حالا چی می خواید آموزش بدید تا چند وقت دیگه شاید منم بتونم کمکتون کنم
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین HKaveh

• Sr. Member
  • *
  • زندگی زیباست...
اصلا پول با قوانین انحمن سازگار نیست
ما داریم مذاکرمی کنیم ببینیم برای دوام پروژه ها چه راهکاری می شه اندیشید ;D

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
ما داریم مذاکرمی کنیم ببینیم برای دوام پروژه ها چه راهکاری می شه اندیشید ;D
همون ایجاد احساس مسولیت بهترین کاره (لباس آقا پلیسه)
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
اینجا یک فروم پرسش و پاسخ است. مطمئنا مشکلی نداره یکی بخواد شروع به آموزش کنه (در بخش خودش) ولی به شکل منطقی اگر کسی دوست داره چیزی یاد بگیره و توی اینکار جدی است ترجیح می ده یک کتاب درست و درمون و کامل بخونه تا اینکه منتظر بشه ببینه کی در چه تاریخی چقدر می خواد یاد بده (:

نمی گم آموزش بده ولی اگر کسی می خواد یاد بگیره روش درستش کتاب خوندن و نوشتن برنامه است (:
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین Yaser-16

• Hero Member
  • *
جادی خان عزیز
شما یه دسته از افراد رو فراموش کردی:
کسایی که می خوان اولین بار یه زبانی رو یاد بگیرن
ما ها به هزار مشکل می خوریم که نمی تونیم تنها برطرفشون کنیم،وقتی یه زبو رو یه نفر یاد گرفت راه برای یادگیری بقیه زبونا واسش هموار می شه،مثلا من تنها و با کتاب ها الآن تو بعضی مفاهیم به مشکل می خورم و نمی تونم برطرف کنم،مجبور می شم بپرسم،هرچند واسه حرفه ای ها یه چیز پیش پا افتاده باشه
« آخرین ویرایش: 02 فروردین 1392، 07:29 ب‌ظ توسط yaser-16 »

آفلاین HKaveh

• Sr. Member
  • *
  • زندگی زیباست...
نتیجه:
اینهمه کتاب آموزشی!یچیرو بخوانیم و قطعا سوالاتی واسمون پیش می یاد اونارو تو تاپیک خاصی مطرح کنیم
اگرم از بالا موافقت بشه هرکی که بیشترین مشکلات رو برطرف کرد عنوان کاربریش عوض شه و مثلا بشه "دبیر پایتون" (قضیه آقا پلیسه)==>حس رقابت پیش می یاد
چطوری به مدیرا این پیشنهادو بدیم؟تاپیک باز کنم یا همینجا کافیه یا پ.خ کنم؟

جادی جان شما موافقی؟
« آخرین ویرایش: 02 فروردین 1392، 07:08 ب‌ظ توسط nafeldo »

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
جادی خان عزیز
شما یه دسته از افراد رو فراموش کردی:
کسایی که می خوان اولین بار یه زبانی رو یاد بگیرن
ما ها به هزار مشکل می خوریم که نمی تونیم تنها برطرفشون کنیم،وقتی یه زبو رو یه نفر یاد گرفت راه برای یادگیری بقیه زبونا واسش هموار می شه،مثلا من تنها و با کتاب ها الآن تو بعضی مفاهیم به مشکل می خورم و نمی تونم برطرف کنم،مجبور می شم بپرسم،هرچند واسه حرفه ای ها یه چیز پیش پا افتاده باشه

خب این می شه اینکه بخونی و وقتی به مشکل برخوردی بپرسی. البته مشخصا افراد آزادن آموزش بدین (کما اینکه دارن می دن) ولی کسی که بخواد جدی یاد بگیره روشش کتاب خوندن و تمرینه (:
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی