انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: فراخوان جذب ایده ها و سرمایه گذاری برای طراحی سیستم عامل  (دفعات بازدید: 21890 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mohammad.maleki

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 60
    • گروه شرکت های اتیاک
همیشه متن باز بودن به معنی ازاد بودن نیست دوست من
ما مسئول این هستیم که پروژه سیستم عامل ازاد و منبع باز عرضه بشه،اما مسئول این نیستیم که یک کاربر از نرم افزار منبع باز استفاده کنه یابسته
اگر برای یک درایور نسخه لینوکسی بود میتونه استفاده کنه ، اگر خیر نسخه ویندوزی به احتمال زیاد هست،حرف شما جناب اقای دانیال درسته،اما اگر یک نرم افزار یا درایور غیر منبع باز روی پروژه ما قرار بگیر دلیل بر غیر ازاد بودن و منبع بسته بودن ان نیست
« آخرین ویرایش: 06 فروردین 1392، 09:57 ق‌ظ توسط Mohammad.maleki »
اتیاک تبلور یک اندیشه

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
ولی برای این که شما بتونید درایورای ویندوز رو اجرا کنید لزوماً باید قسمتی از سیستمتون غیر آزاد باشه و اگر شما تصمیم بر ارائه کدتون بکنید تا اونجایی که من میدونم دارین قوانین کپی رایت رو در این مورد نقض میکنین …

آفلاین HsebliS

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 591
  • یه روز خوب میاد...
ماجرا بس ناجوانمردانه بودار است  :-X

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
ولی برای این که شما بتونید درایورای ویندوز رو اجرا کنید لزوماً باید قسمتی از سیستمتون غیر آزاد باشه و اگر شما تصمیم بر ارائه کدتون بکنید تا اونجایی که من میدونم دارین قوانین کپی رایت رو در این مورد نقض میکنین …

این تیم یحتمل قصد استفاده از کدهای ReactOS رو داره.
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین Mohammad.maleki

• Jr. Member
  • *
    • گروه شرکت های اتیاک

یحتمل که چه عرض کنم،ما استفاده هامون رو کردیم،پروژه هم ران شده،و در قسمت مربوط به ویندوز شاید 5 درصد از react استفاده شده باشه،سیستم عامل های دیگری هست که بهتر از react دارن کار میکنن
اتیاک تبلور یک اندیشه

آفلاین HKaveh

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 259
  • زندگی زیباست...
همیشه متن باز بودن به معنی ازاد بودن نیست دوست من
ما مسئول این هستیم که پروژه سیستم عامل ازاد و منبع باز عرضه بشه،اما مسئول این نیستیم که یک کاربر از نرم افزار منبع باز استفاده کنه یابسته
اگر برای یک درایور نسخه لینوکسی بود میتونه استفاده کنه ، اگر خیر نسخه ویندوزی به احتمال زیاد هست،حرف شما جناب اقای دانیال درسته،اما اگر یک نرم افزار یا درایور غیر منبع باز روی پروژه ما قرار بگیر دلیل بر غیر ازاد بودن و منبع بسته بودن ان نیست
اگر چند پست آخر رو بخوانید متوجه می شید که خود شما نرم افزار آزاد رو با نرم افزار متن باز اشتباه گرفتید و من اشتباه شما رو اصلاح کردم
حرف من با حرف دانیال چه تناقضی داشت؟
نقل‌قول
البته فکر کنم ایشون منظورشون از آزاد ، متن باز بود
منظورم از ایشون خود شمایید :)
بهترین کارها این است که در جوانی دانش اندوزی و در پیری به کار بری.

بد نیست دفتر یادداشتی داشته باشید و رویداد های مهم روزانه را در آن ثبت کنید.اگر زندگی انسان ارزش ادامه را داشته باشد ارزش ثبت کردن را نیز دارد.

اگر قادر نیستی خودرا بالا ببری همانند سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای را بالا ببری.

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!

یحتمل که چه عرض کنم،ما استفاده هامون رو کردیم،پروژه هم ران شده،و در قسمت مربوط به ویندوز شاید 5 درصد از react استفاده شده باشه،سیستم عامل های دیگری هست که بهتر از react دارن کار میکنن

خیلی هم عالیه :D این سیستم عامل NT-Like هست؟ Unix Like هست یا BeOS Like ؟ یا کلا قراره ایده های جدیدی بیاره؟
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین Mohammad.maleki

• Jr. Member
  • *
    • گروه شرکت های اتیاک
یک ایده جدید در راه است
اتیاک تبلور یک اندیشه