0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
اقا من هسته رو به روز کردم . حالا که می خوام سیستم رو روشن کنم :the system is is running low-graphics mode میزنه و:error opening display میده چه کنم ؟در حد تازه کار لطفا راهنمایی کنید .
اگر هنگام نصب گرافیک (تو هسته قدیمی) ماژول dkms رو سوار نکرده باشین، با ارتقای هسته لازمه دوباره گرافیک رو نصب کنید.
نقلقول از: Matrix.1372 در 04 فروردین 1392، 11:36 بظاگر هنگام نصب گرافیک (تو هسته قدیمی) ماژول dkms رو سوار نکرده باشین، با ارتقای هسته لازمه دوباره گرافیک رو نصب کنید.من موقع نصب اولیه هیچ درایوی را نصب نکردم .حالا منظورتون چیه موجه نمیشم! میشه در حد تازه کار راهنمایی کنید من یک هفته است که با اوبونتو کار میکنم .با تشکر
نقلقول از: esfand در 05 فروردین 1392، 11:45 قظنقلقول از: Matrix.1372 در 04 فروردین 1392، 11:36 بظاگر هنگام نصب گرافیک (تو هسته قدیمی) ماژول dkms رو سوار نکرده باشین، با ارتقای هسته لازمه دوباره گرافیک رو نصب کنید.من موقع نصب اولیه هیچ درایوی را نصب نکردم .حالا منظورتون چیه موجه نمیشم! میشه در حد تازه کار راهنمایی کنید من یک هفته است که با اوبونتو کار میکنم .با تشکرهمون لینکی که خودت گذاشتی عمل کن خوب! گفته باید چکار کنی!
نقلقول از: BijanRTW در 05 فروردین 1392، 11:48 قظنقلقول از: esfand در 05 فروردین 1392، 11:45 قظنقلقول از: Matrix.1372 در 04 فروردین 1392، 11:36 بظاگر هنگام نصب گرافیک (تو هسته قدیمی) ماژول dkms رو سوار نکرده باشین، با ارتقای هسته لازمه دوباره گرافیک رو نصب کنید.من موقع نصب اولیه هیچ درایوی را نصب نکردم .حالا منظورتون چیه موجه نمیشم! میشه در حد تازه کار راهنمایی کنید من یک هفته است که با اوبونتو کار میکنم .با تشکرهمون لینکی که خودت گذاشتی عمل کن خوب! گفته باید چکار کنی!اقا من وارد خط فرمان که میشم esfand logine:دستور که وارد میکنم پسورد میخواد بعد از پسورد میزنه:login incorrectیه منبع به ما معرفی کنید که بشه با اون کار کرد !با تشکر
نقلقول از: esfand در 05 فروردین 1392، 02:24 بظنقلقول از: BijanRTW در 05 فروردین 1392، 11:48 قظنقلقول از: esfand در 05 فروردین 1392، 11:45 قظنقلقول از: Matrix.1372 در 04 فروردین 1392، 11:36 بظاگر هنگام نصب گرافیک (تو هسته قدیمی) ماژول dkms رو سوار نکرده باشین، با ارتقای هسته لازمه دوباره گرافیک رو نصب کنید.من موقع نصب اولیه هیچ درایوی را نصب نکردم .حالا منظورتون چیه موجه نمیشم! میشه در حد تازه کار راهنمایی کنید من یک هفته است که با اوبونتو کار میکنم .با تشکرهمون لینکی که خودت گذاشتی عمل کن خوب! گفته باید چکار کنی!اقا من وارد خط فرمان که میشم esfand logine:دستور که وارد میکنم پسورد میخواد بعد از پسورد میزنه:login incorrectیه منبع به ما معرفی کنید که بشه با اون کار کرد !با تشکراول باید یوزر نیم و پسوردت رو وارد کنی! بعد اون دستورات رو وارد کنی.
از توی دش network رو باز کن و از بخش network proxy متد رو روی none بذار و بعد ok کن.
unset http_proxyunset https_proxy
gsettings set org.gnome.system.proxy mode ‘none'