انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: فایلهای پیکربندی و برخی دستورات  (دفعات بازدید: 3246 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

مهمان

• مهمان
فایلهای پیکربندی و برخی دستورات
« : 04 اردیبهشت 1386، 09:52 ق‌ظ »
در اوبنتو کدام فایلهای پیکربندی استفاده میشود به علاوه توضیح در مورد گزینههای قابل تنظیم فایل.
در ضمن قبلا یک لینک در مورد مقایسه اوبنتو و دبیان دیده بودم و حالا یادم رفته اگر کسی بلد است به من کمک کند
معنی این دستورات چیه:
sudo-gedit-cp chmod 777- mkdir- force user- force group -mask
« آخرین ویرایش: 05 اردیبهشت 1386، 09:40 ق‌ظ توسط Mehdi »

آفلاین مرتضی علیرضایی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 214
    • ALIREZAEI.ir
پاسخ به: فایلهای پیکربندی و برخی دستورات
« پاسخ #1 : 04 اردیبهشت 1386، 06:48 ب‌ظ »
دوست عزیز
"لطفا"! عنوان موضوع را درست انتخاب کن.
اخه لطفا هم شد موضوع؟ اول قوانین و مقررات را بخون بعد پست بزن....
« آخرین ویرایش: 05 اردیبهشت 1386، 09:40 ق‌ظ توسط Mehdi »

مهمان

• مهمان
« پاسخ #2 : 05 اردیبهشت 1386، 08:31 ق‌ظ »
اخه لطفا هم شد موضوع؟ اول قوانین و مقررات را بخون بعد پست بزن....

سوالی را که بپرسی و کسی بهت جواب نده به نظرم این کار عجیب نیست چون فکر می کردم این جا واقعا اطلاعات خوبی بدست می اورم ولی غافل از اینکه خیلی ها در حد حرفند

« آخرین ویرایش: 05 اردیبهشت 1386، 09:41 ق‌ظ توسط Mehdi »

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #3 : 05 اردیبهشت 1386، 09:38 ق‌ظ »
مهمان عزیز رعایت قوانین سایت اولا وظیفه تک تک ماهاست! و واقعیت اینه که با بزرگ شدن مجموعه و بدون رعایت این قوانین هیچ کس به نتیجه مطلوبی نمیرسه!
لطفا توجه کنید که همه کاربران سایت همه پست ها رو با هر موضوعی نمیخونند و معمولا موضوعاتی رو میخونن و پاسخ میدن که براشون جذاب‌تره :) عنوان مناسب برای سوال، جستجو رو آسونتر میکنه و پرسشهای تکراری رو کمتر...

من صورت سوال شما رو ویرایش کردم :)

در اوبنتو کدام فایلهای پیکربندی استفاده میشود به علاوه توضیح در مورد گزینههای قابل تنظیم فایل.
فایلهای تنظیمی اغلب بسته‌ها در پوشه etc/ و در پوشه‌های تنظیمات خود بسته‌هاست. اگر سوال رو دقیق‌تر و نام برنامه رو مشخص کنید میشه دقیق‌تر پاسخ داد...
در ضمن قبلا یک لینک در مورد مقایسه اوبنتو و دبیان دیده بودم و حالا یادم رفته اگر کسی بلد است به من کمک کند
اوبونتو و دبیان از بسیاری جهات به هم شبیه هستند چون اوبونتو بر اساس دبیان است. از مزیتهای اوبونتو میشه انتشارهای منظم ۶ ماهه و همراه داشتن بسته‌های نرم افزاری بسیار جدید و ظاهر کاربر پسند و بسیاری امکانات برای سادگی نصب و تنظیمات و... رو نام برد. مزیت دبیان هم میتونه پایداری بیشتر و ایرادات نر‌م‌افزاری کمتر باشه که البته اوبونتو این رو هم تو نسخه‌های LTS داره...

معنی این دستورات چیه:
sudo-gedit-cp chmod 777- mkdir- force user- force group -mask
sudo: یعنی اینکه این دستور از طرف مدیر سیستم صادر میشود. دستوراتی که نیاز به دسترسیهای مدیریتی دارند با این دستور شروع میشوند.
gedit: ویرایشگر گرافیکی محیط Gnome
cp: دستور کپی است
chmod 777: از اون کارهایی است که نباید انجام داد. در واقع همه جور دسترسی به فایل یا پوشه داده میشود.
mkdir: برای ساخت یک پوشه

چند تا پست تو انجمنها هست که مراجعی برای این دستورات رو خواستند بگردید ببینید میتونید پیداشون کنید :)
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

مهمان

• مهمان
« پاسخ #4 : 05 اردیبهشت 1386، 11:27 ق‌ظ »
فایلهای تنظیمی اغلب بسته‌ها در پوشه etc/ و در پوشه‌های تنظیمات خود بسته‌هاست. اگر سوال رو دقیق‌تر و نام برنامه رو مشخص کنید میشه دقیق‌تر پاسخ داد...
منظورم این است که آیا دستوراتی که در کتاب آلن (دبیان ) در مورد آباچی و سامبا است را میتوانم دقیقا استفاده بکنم 

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #5 : 06 اردیبهشت 1386، 04:34 ب‌ظ »
منظورم این است که آیا دستوراتی که در کتاب آلن (دبیان ) در مورد آباچی و سامبا است را میتوانم دقیقا استفاده بکنم 
به نظرم ۹۰٪ دستوراتی که تو اون کتاب گفته شده بدون مشکل باید کار کنند :)
لطفا توجه کنید که اون کتاب بیشتر بر اساس Debian Sarge است و ممکنه همون کتاب برای کار با نسخه جدید دبیان هم مشکلاتی داشته باشه...
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
« پاسخ #6 : 07 اردیبهشت 1386، 05:22 ب‌ظ »
دستورات متنی لینوکس(کلی) یکی هستن . فقط ممکنه بعضی از دستورات تو توزیع های خاصی نباشن . مثلا من convert file system رو تو ناپیکس دیدم ولی تو اوبونتو دنبالش نگشم از دستوری که اونحا استفاه کردم اینجا نبود .