مهمان عزیز رعایت قوانین سایت اولا وظیفه تک تک ماهاست! و واقعیت اینه که با بزرگ شدن مجموعه و بدون رعایت این قوانین هیچ کس به نتیجه مطلوبی نمیرسه!
لطفا توجه کنید که همه کاربران سایت همه پست ها رو با هر موضوعی نمیخونند و معمولا موضوعاتی رو میخونن و پاسخ میدن که براشون جذابتره
عنوان مناسب برای سوال، جستجو رو آسونتر میکنه و پرسشهای تکراری رو کمتر...
من صورت سوال شما رو ویرایش کردم
در اوبنتو کدام فایلهای پیکربندی استفاده میشود به علاوه توضیح در مورد گزینههای قابل تنظیم فایل.
فایلهای تنظیمی اغلب بستهها در پوشه etc/ و در پوشههای تنظیمات خود بستههاست. اگر سوال رو دقیقتر و نام برنامه رو مشخص کنید میشه دقیقتر پاسخ داد...
در ضمن قبلا یک لینک در مورد مقایسه اوبنتو و دبیان دیده بودم و حالا یادم رفته اگر کسی بلد است به من کمک کند
اوبونتو و دبیان از بسیاری جهات به هم شبیه هستند چون اوبونتو بر اساس دبیان است. از مزیتهای اوبونتو میشه انتشارهای منظم ۶ ماهه و همراه داشتن بستههای نرم افزاری بسیار جدید و ظاهر کاربر پسند و بسیاری امکانات برای سادگی نصب و تنظیمات و... رو نام برد. مزیت دبیان هم میتونه پایداری بیشتر و ایرادات نرمافزاری کمتر باشه که البته اوبونتو این رو هم تو نسخههای LTS داره...
معنی این دستورات چیه:
sudo-gedit-cp chmod 777- mkdir- force user- force group -mask
sudo: یعنی اینکه این دستور از طرف مدیر سیستم صادر میشود. دستوراتی که نیاز به دسترسیهای مدیریتی دارند با این دستور شروع میشوند.
gedit: ویرایشگر گرافیکی محیط Gnome
cp: دستور کپی است
chmod 777: از اون کارهایی است که نباید انجام داد. در واقع همه جور دسترسی به فایل یا پوشه داده میشود.
mkdir: برای ساخت یک پوشه
چند تا پست تو انجمنها هست که مراجعی برای این دستورات رو خواستند بگردید ببینید میتونید پیداشون کنید