انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: بهترین نسخه اوبونتو برای کارهای خانگی  (دفعات بازدید: 2320 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ahbadr

• Newbie
  • *
  • ارسال: 12
بچه ها سلام . این اولین پستم هست . من همین امشب بود که تصمیم گرفتم از این به بعد فقط از برنامه های رایگاه استفاده کنم . یا اینکه برم نسخه قانونیشو بخرم
خلاصه چون پول مول توبساط ندارم تصمیم گرفتم که فقط از نسخه های رایگاه استفاده کنم
الان چیزایی روکه متوجه شدم رو براتون مینویسم
اگه اشتب گفتم لطفا بهم بگین چون خیلی گیج شدم
یکی اینکه ظاهرا همه سیستم عامل ها پولی هستن بخصوص ویندوز
ولی چند تا خوندم که سیستم عامل لینوکس رایگانه
ولی خود لینوکس ظاهرا چند تا مدل داره که یکیش اوبونتو هست
مدل های دیگه مثل Mint و debian و Fedora وغیره که خلاصه تو سایت اصلیش هست
بعد از داخله همون سایت اصلیش رفتم اوبونتو رو انتخاب کرد
اولین سوالم این بود که آیا بهترین نسخه برای کارهای خونگی همین اوبونتویی هست که دارم دانلود میکنم؟
خلاصه برایاینکه به صورت ویندوز مجازی نصبش کنم نسخه 32 بیتیشو دانلود دارم میکنم ( مشغولم الان )
ان شاءالله فردا که دانلودش تموم شد شروع به نصبش میکنم
موقع دانلود یه سری گزینه دیگه داشت که پولی بودن یه سری ویژگی ها بود که کلا 20 دلاری میشد ولی من هیچ کدوم رو انتخاب نکردم
عیبی نداره؟
الان من اینونصب کنم دارم از ویندوز قانونی استفاده میکنم دیگه؟
مشکلی نداره که؟
استفاده ازش مجاز هست درسته و کاملا اخلاقی؟
سوال یک عالمه دارم حالا بعدا میپرسم ممنون
« آخرین ویرایش: 07 فروردین 1392، 11:51 ب‌ظ توسط narcissus »

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
سلام
به انجمن خودت خوش آمدی   پیشاپیش سال نو مبارک

همه سیستم عامل ها پولی نیستن و نمیشه به یقین گفت که همه پولی هستن    ولی یه چیزی هست و اونم این هست که ویندوز و مک همیشه پولی بودن :( و ما غیر قانونی استفاده می کنیم (حالا اینکه علم محض مختص خداست و هیچ کس حق انحصار نداره و همچنین نگاه کردن به دید کافری ... و ...  دلایلی هست که هر شخص برای استفاده های غیر مجازش میاره)اینها همه به کنار چون باعث انحراف تایپیک میشه و این بحث همیشه در بین علما و دانشمندان باعث اختلاف بوده    پس ما هم بهش کاری نداریم (جز محدودیت هایی هست که اینجا من برای خودم در نظر گرفتم ;D جایی که همه ...)
شما کدوم نسخه رو دانلود میکنین؟؟ اوبونتو 12.04 با پشتیبانی 5 ساله و یا 12.10 با پشتیبانی 18 ماهه ؟؟؟!
دانلود رایگان هیچ عیبی نداره وگر نه مثل ویندوز بهت نمیداد ;)
استفاده ازش مجاز هست و از اخلاقی هم اخلاقی تره :)

در ضمن این ویندوز نیست
الان من اینونصب کنم دارم از ویندوز قانونی استفاده میکنم دیگه؟
این یک گنو/لینوکس هست و نه ویندوز  ;) ویندوز یه سیستم عامل هست که از کرنل NT استفاده میکنه و اوبونتو یه سیستم عامل هست که از کرنل لینوکس استفاده میکنه
پس اوبونتو   ویندوز نیست  یه سیستم عامل هست مثل بقیه سیستم عامل هایی که آوردی  ;)
« آخرین ویرایش: 30 اسفند 1391، 06:57 ب‌ظ توسط amin7r »
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین ahbadr

• Newbie
  • *
سه تا سواش دیگه دارم
اول اینکه ویندوزی که شما استفاده میکنید چیه؟
همین اوبونتو رو استفاده میکنید؟
یا از ویرایش های دیگه لینوکس استفاده میکنید؟
دنبال اطلاعات تخصصی نیستم فقط میخوام بدونم کدوم بهتره همین

دوم اینکه اگه بحث سر استفاده نکردم غیر قانونی هست پس اگه بخوایم از نسخه ویندوز استفاده کنیم لازمه تا اونو خریداری کنیم . لایسنسش روبه قیمت حدود 50 تومن میفروشن . اگه اینوبخریم دیگه عیبی نداره که از ویندوز استفاده کنیم درسته؟

سوم اینکه فرق بین  نرم افزار رایگان و نرم افزار متن باز (FreeWare, Opren Source) چیه؟
استفاده از هر دوتاش مجازه؟

ممنون
« آخرین ویرایش: 01 فروردین 1392، 02:14 ق‌ظ توسط ahbadr »

آفلاین علی هردان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 243
سلام. به انجمن خودت خوش اومدی. البته من هم خوش اومدم به انجمن خودم. من توی اوبونتو تازه کار هستم، قبلا نصبش کرده بودم به مدت یکی دوماه روی سیستمم بود در کنار ویندوز، ولی دو روزی هست که ویندوز رو به کل پاک کردم و فقط از اوبونتو استفاده میکنم. من دوست دارم توی بحث ها الکی خودم رو بچسبونم و بیام به سوال ملت جواب بدم  \\:D/ با اینکه خودم تازه کارم و تا حالا زیاد کسی اینجا بهم خوش آمدگویی نگفته، بگذریم. خیلی دوست داشتم من به سوالاتت جواب بدم ولی ظاهرا دوست خوبمون زحمتش رو کشیده و جواب های خوبی هم داده. ولی شما که تازه کاری به همین راحتی نمیتونی ویندوز رو ترک کنی و یهویی بپری توی بغل لینوکس! باید این کار رو یواش یواش انجام بدی. روزای اول واقعا سخته. ممکنه توی نصب درایورها مشکل پیدا بکنی، این مشکل رو خیلیا از جمله خودم داشتن. ولی حل شده. اگه از توزیع های لینوکس استفاده بکنی معلوماتت در مورد مسائل کامپیوتری به شدت میره بالا! چون برای هر کاری باید سرچ بکنی و چندین فرمان توی ترمینال اجرا بکنی! نصب نرم افزارها توی اوبونتو، به اون صورتی نیست که توی ویندوز بوده! توی ویندوز شما یه فایل install دانلود میکردی و روی ویندوز اجراش میکردی. همینجوری پیش میرفتی و نصب به اتمام میرسید. ولی توی لینوکس چنین نوع نصبی کمتر استفاده میشه و به شدت توصیه میشه که برنامه هاتون رو آنلاین نصب کنید. اوبونتو یک مخزن بزرگ نرم افزار داره، داخل اون مخزن نرم افزار مورد نظرتون رو جستجو میکنید و بصورت آنلاین از همون قسمت نصبش میکنید. اول شاید زیاد خوشتون نیاد، ولی بعد مدتی واقعا لذت بخش میشه... من الان دارم حال میکنم واسه خودم  8) البته من قبلا با نصب آنلاین نرم افزارها به علت محدود بودن ترافیکم مشکل داشتم و کلی باید صبر میکردم که شب نصبش کنم. و معمولا هم موفق نمیشدم چون تا اون موقع شب خوابم میبرد. ولی خدا رو شکر الان ترافیک نامحدود خریدم و دارم حال میکنم. هرچی بخوام در جا نصب میکنم. خیلی عالیه! در ضمن لینوکس به اصطلاح بهشت برنامه نویس هاست. ابزار برنامه نویسی اینجا خیلی بهتر و بیشتره. بعدشم ابزارهای برنامه نویسی لینوکس معمولا crass-platform هستن. یعنی روی چندین سیستم عامل (ویندوز، لینوکس، مک) قابل نصب هستن. برای وب سرور هم که واقعا عالیه! من روی ویندوز برای راه اندازی apache میرفتم xampp رو نصب میکردم که واقعا مشکلات زیادی داشت و ارور میداد بعضی وقتا. ولی روی لینوکس تنها با چند خط ترمینال apache, php, mysql رو نصب کردم :) واقعا لذت بخشه. فقط انتظار نداشته باش همه کارات رو بتونی توی روز اول انجام بدی، یکم باهاش ور برو یاد میگیری. مشکل اگه داشتی اول توی گوگل خوب سرچ کن، اگه جواب نگرفتی بیا و اینجا پست بزن جوابت رو میگیری :) موفق باشی

آفلاین ahbadr

• Newbie
  • *
من از خود سایت اصلی جدیدترین اوبونتو رو دانلود کردم که ویرایش 12.10 بود
بعد برنامه vMware Workstation رو نصب کردم تا اوبونتو رو اول اونجا امتحان کنم
برنامه بهم گفت که فضای پیشنهادی 20 گیگ هست
منم این حجم رو بهش اختصاص دادم ولی بعد نصب دیدم سرعت اوبونتو خیلی پایینه
همه چیز آهسته اتفاق میفته
مثلا راست کلیک میکنم دو ثانیه طول میکشه گزینه هاش بیاد
یا مثلا فولدری رو بار میکنم شاید 5 ثانیه طول بکشه
سه بار کلا این سیستم عامل رو ریختم ولی هر سه بار با همین مشکل مواجه شدم
نمیدونم علتش چیه
فقط حدث هایی که میزنم ایناست
1.خود برنامه vMware Workstation که ویندوز xp رو عالی جواب میداد ولی شاید با اوبونتو مشکل داره
2.ممکنه خود اوبونتو عیب داره و ویرایش 12.04 بهتر باشه
شما نظرتون چیه؟
من تصمیم گرفتم که توی مدت سه ماه یعنی فصل بهار استفاده از برنامه های کرک شده رو کنار بزارم و فقط از برنامه های رایگاه استفاده کنم
سه ماه فکر کنم مدت زمان مناسبی باشه تا خودم رو وفق بدم
یه سوال دیگه هم داشتم
یه سری برنامه ها هستن که نسخه Lite دارن
استفاده از این برنامه ها مجاز هست؟
مثلا برنامه deamon tools برای ساخت درایو مجازی
تو خود سایتش یه نسخه پولی داره و یه نسخه Lite که رایگاه هست
این نسخه های Lite مشکل خاصی دارن؟
مثلا مدت زمان استفاده ازشون محدوده؟
یا امکاناتشون محدوده؟
مثلا همین deamon tools

ممنون

آفلاین Yaser-16

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
من از خود سایت اصلی جدیدترین اوبونتو رو دانلود کردم که ویرایش 12.10 بود
بعد برنامه vMware Workstation رو نصب کردم تا اوبونتو رو اول اونجا امتحان کنم
برنامه بهم گفت که فضای پیشنهادی 20 گیگ هست
منم این حجم رو بهش اختصاص دادم ولی بعد نصب دیدم سرعت اوبونتو خیلی پایینه
همه چیز آهسته اتفاق میفته
مثلا راست کلیک میکنم دو ثانیه طول میکشه گزینه هاش بیاد
یا مثلا فولدری رو بار میکنم شاید 5 ثانیه طول بکشه
سه بار کلا این سیستم عامل رو ریختم ولی هر سه بار با همین مشکل مواجه شدم
نمیدونم علتش چیه
فقط حدث هایی که میزنم ایناست
1.خود برنامه vMware Workstation که ویندوز xp رو عالی جواب میداد ولی شاید با اوبونتو مشکل داره
2.ممکنه خود اوبونتو عیب داره و ویرایش 12.04 بهتر باشه
شما نظرتون چیه؟
من تصمیم گرفتم که توی مدت سه ماه یعنی فصل بهار استفاده از برنامه های کرک شده رو کنار بزارم و فقط از برنامه های رایگاه استفاده کنم
سه ماه فکر کنم مدت زمان مناسبی باشه تا خودم رو وفق بدم
یه سوال دیگه هم داشتم
یه سری برنامه ها هستن که نسخه Lite دارن
استفاده از این برنامه ها مجاز هست؟
مثلا برنامه deamon tools برای ساخت درایو مجازی
تو خود سایتش یه نسخه پولی داره و یه نسخه Lite که رایگاه هست
این نسخه های Lite مشکل خاصی دارن؟
مثلا مدت زمان استفاده ازشون محدوده؟
یا امکاناتشون محدوده؟
مثلا همین deamon tools

ممنون
خوب شما گفتید نمی خواید از نرم افزار رایگان استفاده کنید پس نباید از vmware استفاده کنید،بهتره از virtualbox استفاده کنید که هم رایگانه هم اوبونتو راحت روش سوار می شه
20 گیگ هم خیلی زیاده فکر کنم 10 یا 12 تا کافی باشه رو ویرچوآل باکس(حد اقل 8.6 گیگ لازم داره که اگه تا خرخره پر از نرم افزارش کنید فوقش بشه 10 تا)
سوال دوم تون هم نمی دونم
آنان که آزادی را فدای امنیت می‌کنند، نه شایستگی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را!   بنیامین فرانکلین

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
سلام   
بهتر بود برای مشکلی که عنوان کردین مشخصات سخت فزارایتون رو می دادین تا بشه بهتر نظر داد البته مقدار رم و CPU و گرافیکی که برای اوبونتو مجازیتون تعریف کردین رو هم می آوردین

در مورد مقدار فضا اختصاص داده شما 20 گیگ رو اگه داینامیک بزارین فقط اون مقداری که اوبونتو ازش استفاده کرده رو حجمش نشون میده مثلا اوبونتو رو من داخل اوبونتو برای تست نرم افزار که نصب میکردم 4.5 گیگ حجم دداشت در حالت داینامیک (در صورتی که 15 گیگ بهش فضا میدادم) و همون طور که آقا یاسر گفتن بهتره که از ویرچال باکس شرکت اوراکل استفاده کنین

در مورد سوال 2 هم که خوب به نظرم شما باید براتون جواب سوال اول داده بشه (این سوال بی ربط به سوال اولتون نیست) ولی اصولا 12.04 بهتر از 12.10 هست ولی خوب اگه 12.10 این مشکل رو داشته باشه 12.04 هم همین مشکل رو برای شما داره

سوال بعدیتون هم:
این سوال ویندوزی هست !! اینجا هم انجمن اوبونتو!! (در لینوکس هم دیمو داریم ولی لایت رو نداریم  یا من ندیدم)
هر چند هر کسی دوس داشته باشه بهتون جواب بده ممکنه باهاش برخورد بکنن پس از این جور سوالات لطفا مطرح نکنین
معمولا نسخه های لایت دارای امکانات محدودی هستن ولی هیچ شرکتی در نسخه لایت محدودیت زمانی به آن صورت تعریف نمیکنه و یا آن قدر زیاد تعریف میکنه که دیگه برنامه تا آن تاریخ بدرد نمیخوره (معمولا 20 سال رو تعریف میکنن)و این در برنامه های کامل هم هست و مختص لایت نیست (از نظر استفاده مشکلی ندارن ولی خوب با امکانات محدودشون میتونی کنار بیای؟؟)
در کل استفاده از برنامه های لایت مشکلی نداره ولی من از شما میپرسم خوب ویندوز رو پیکارش میخوای بکنی؟؟؟ برنامه آفیس رو چیکارش میخوای بکنی همچنین فتوشاپ رو ؟؟؟؟
خوب بیا اوبونتو رو یاد بگیر بجای ویندوز لیبره رو بجای آفیس و گیمپ رو بجای فتوشاپ و ... از همین آلان نسخه هاش رو دانلود و نصب کن تا هنگام جا به جایی کاملت به اوبونتو یا هر لینوکس دیگه ای کمتر به مشکل بخوری ;)
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین ahbadr

• Newbie
  • *
خوب شما گفتید نمی خواید از نرم افزار رایگان استفاده کنید پس نباید از vmware استفاده کنید،بهتره از virtualbox استفاده کنید که هم رایگانه هم اوبونتو راحت روش سوار می شه
20 گیگ هم خیلی زیاده فکر کنم 10 یا 12 تا کافی باشه رو ویرچوآل باکس(حد اقل 8.6 گیگ لازم داره که اگه تا خرخره پر از نرم افزارش کنید فوقش بشه 10 تا)
سوال دوم تون هم نمی دونم

از اینکه تند تند پاسخ میدین واقعا ممنونم خیلی باحالین  \\:D/
درسته میخوام کلا از هیچ نرم افزار کرک شده ای استفاده نکنم
ولی رسیدن به چنین هدفی سخته برام و نمیشه یه روزه بهش رسید
من برنامه ریزی کردم که تا آخر بهار به این هدف برسم
برای شروع هم میخوام از همین برنامه های شبیه ساز سیستم عامل استفاده کنم
تا یه نمه بتونم دستم راه بیفته
برای اینکه از vmware استفاده نکنم دیشب virtualbox رو دانلود کردم
الانم دارم اوبونتو رو نصب میکنم

این مرحله رو که رد کنم میرسم به قول آخر
یعنی نصب برنامه تواوبونتو
« آخرین ویرایش: 02 فروردین 1392، 11:18 ب‌ظ توسط ahbadr »

آفلاین علی هردان

• Full Member
  • *
من اوبونتو رو بارها روی ویژوال باکس نصب کردم و هیچگاه به مشکلی برنخوردم... ارور شما رو جستجو کردم و این نتیجه رو پیدا کردم:
http://nixcraft.com/ubuntu-debian/14514-kernel-requires-following-features-not-present-cpu-pae-unable-boot-ple.html
من زبان انگلیسیم زیاد خوب نیست و نفهمیدم اینا چی میگن، ولی ظاهرا مشکل از ۳۲ بیتی یا ۶۴ بیتی بودن ماشین مجازی شما هست. مثلا ممکنه شما نسخه ۶۴ بیتی رو دانلود کرده باشید و موقع ساخت ماشین مجازی، اوبونتو ۳۲ بیتی رو انتخاب کرده باشید! اول ببینید اوبونتویی که دانلود کردید ۳۲ بیتی هست یا ۶۴ بیتی، بعدش وقتی به این مرحله رسیدید، نسخه مورد نظرتون رو انتخاب کنید:

عکس:
http://bayanbox.ir/user/ojzim0/images/virtual-box-ubuntu-first-step.png

عکس تمام صفحه گذاشتم که بفهمی چه حالی دارم با اوبونتو میکنم  \\:D/ توی لیست سیستم عامل ها شما میتونید اوبونتوی ۳۲ بیتی یا ۶۴ بیتی رو انتخاب کنید  8)
« آخرین ویرایش: 02 فروردین 1392، 11:16 ب‌ظ توسط ojZim »

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
من اوبونتو رو بارها روی ویژوال باکس نصب کردم و هیچگاه به مشکلی برنخوردم... ارور شما رو جستجو کردم و این نتیجه رو پیدا کردم:
http://nixcraft.com/ubuntu-debian/14514-kernel-requires-following-features-not-present-cpu-pae-unable-boot-ple.html
من زبان انگلیسیم زیاد خوب نیست و نفهمیدم اینا چی میگن، ولی ظاهرا مشکل از ۳۲ بیتی یا ۶۴ بیتی بودن ماشین مجازی شما هست. مثلا ممکنه شما نسخه ۶۴ بیتی رو دانلود کرده باشید و موقع ساخت ماشین مجازی، اوبونتو ۳۲ بیتی رو انتخاب کرده باشید! اول ببینید اوبونتویی که دانلود کردید ۳۲ بیتی هست یا ۶۴ بیتی، بعدش وقتی به این مرحله رسیدید، نسخه مورد نظرتون رو انتخاب کنید:

عکس:
http://bayanbox.ir/user/ojzim0/images/virtual-box-ubuntu-first-step.png

عکس تمام صفحه گذاشتم که بفهمی چه حالی دارم با اوبونتو میکنم  \\:D/ توی لیست سیستم عامل ها شما میتونید اوبونتوی ۳۲ بیتی یا ۶۴ بیتی رو انتخاب کنید  8)

بفرمایید چنتا تب دیگه هم باز کنید ;D

وجدانا حال اوبونتو نسبت به سایر توزیع ها بیشتره. حتی کسایی که آرچ کار میکنن هم اینو میدونن  :D
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین ahbadr

• Newbie
  • *
بچه ها باز که مثله فشنگ جواب دادین که  :o :o :o

آره اول اون خطا رو میداد
بعد کلی باهاش ور رفتم تا اینکه دیدم هر مشکلی هست باید سر همین CPU باشه
من اوبونتوی 32 بیتی دانلود کردم
ولی ویندوزم 64 بیتی بود
حالا نمیدونم مشکل از چی بود ولی تو قسمت تنظیمات CPU یه گزینه بیشتر نداشت که قابل تغییر کردن بود
اونم یه چیزی بود که تیک نداشت
 \\:D/ بعد من تیک رو زدم  \\:D/
و خداروشکر خوب شد و اوبونتو نصب شد ولی خداییش ویندوز 7 تو ده دقیقه نصب میشه ولی اوبونتو خیلی طول میکشه
اما  ](*,)
همون مشکلی که توی wmvare داشتم توی vbox هم وجود داشت و این بود که سرعت عملکرد سیستم عامل خیلی پایین بود
نمیدونم علتش چی بود ولی خیلی تاسف برانگیز بود  :(

خلاصه ایمیج رو روی دی وی دی رایت کردم
و سیستم رو ریست کردم و از روی بوت اوبونتو رو اجرا کردم
نصبش نکردم فقط گزینه try ubunto رو زدم
خداروشکر بدون مشکل بود و خیلی خوب و با سرعت بالا کار میکرد

الان وارد یه مرحله دیگه میشم اونم اینه که باید درکنار همین ویندوزم سیستم عامل اوبونتو رو نصب کنم
تو اینترنت یه چیزایی پیدا کرده بودم که میگفت بدون مشکل تو همین درایو میتونم ویندوز رو بریزم
میرم ببینم چی میفهمم ::)

ولی دوباره میام   :P
ممنون بچه ها
« آخرین ویرایش: 03 فروردین 1392، 02:02 ق‌ظ توسط ahbadr »

آفلاین علی هردان

• Full Member
  • *
شاید رمت یا سی پی یوت برای ویژوال باکس پایین باشه. بهتره کنار ویندوز خودت اوبونتو نصب کنی  \\:D/
سرعت نصب اوبونتو اتفاقا خیلی بالاتر از ویندوزه، ولی خیلی طول میکشه چون هنگام نصب فایلای زیادی رو از اینترنت دانلود میکنه. فکر میکنم این کار رو برای کم شدن حجم سی دی اوبونتو انجام دادن. به هر حال، اون آموزشایی که پیدا کردی برای نصب اوبونتو کنار ویندوز رو من هم وقتی تازه میخواستم به اوبونتو مهاجرت کنم خونده بودم  8) و بهشون عمل کردم و به خوبی کار کردن. یادش بخیر! اوبونتو رو کنار ویندوز نصبیدم و خیلی متحیر بودم. ولی واقعا استفادش برام سخت بود. اصلا عادت نداشتم! ولی بالاخره یاد گرفتم و الان فقط اوبونتو دارم روی سیستمم  \\:D/
راستی تا صبح دیگه از جواب خبری نیست  :P من میرم بخوابم. موفق باشی. امیدوارم با اوبونتو حال کنی

آفلاین ahbadr

• Newbie
  • *
همون طور که گفتم الان میخوام اوبونتو رو نصب کنم
ولی مجددا با چالش روبرو شدم  ::)

چالش اصلی من سر همین صفحه هست ](*,)

گزینه دومش که مشخصه
مثلا میخوام تو یه درایوم فقط اوبونتو رو بریزم ازش استفاده میکنم
درایو رو فرمت میکنه و اوبونتو رو توش میریزه
( 1-تواین حالت خودش swap رو درست میکنه؟)

اصل مطلب سر گزینه اول و سوم هست
ظاهرا این طور که من متوجه شدم بهتره تا این گزینه رو انتخاب کنم
من فعلا ویندوز 7 دارم و ترجیح میدم به درایوام دست نزنم
اگه گزینه اول رو انتخاب کنم ، اوبونتو رو تو درایو C: میریزه و هنگام روشن کردن سیستم میتونم بین دو تا گزینه سیستم عامل مورد نظرم رو انتخاب کنم درسته؟
2.در این حالت هیچ اطلاعاتی حذف نمیشه و من صاحب اوبونتو در کنار 7 میشم درسته؟
تا اینجا مطالبی رو که خوندم ترجیح میدم که این گزینه رو استفاده کنم.
میخوام به صورت آزمایشی باهاش کار کنم فکر نکنم برای آزمایشی منو دار مشکل کنه درسته

:)
و گزینه سوم هم که توضیحاتش زیاده
دو تا درایور باید بسازیم که یکی اصلی و بعدی باید سوپ باشه
که دردسر خاص خودشو داره و یا باید از روش shrink استفاده کنم تا یه قسمت از درایوم رو خالی کنم
یا اینکه باید یه درایوم رو کلا خالی کنم

مسلما ترجیح میدم که گزینه اول رو انتخاب کنم تا توی همون یه درایوم دوتا ویندوز نصب بشه
نظر شما چیه کدوم رو انجام بدم؟ :D

آفلاین Yaser-16

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
منظورت دو تا سیستم عامله؟
به نظرم بهتره توی پارتیشنای مختلف نصب شن که اگه مشکلی پیش اومد مثلا ویندوز پرید اوبونتو هم نپره و ...
یه راه واسه پارتیشن بندی ساده و بی دردسر:
از یکی از پارتیشنات 10 گیگ کم کن و بذار تبدیل شه به فضای خالی(پارتیشن بندی نشده(free space(دیگه چی بگم؟)))
بعد موقع نصب گزینه ی اول می گه اوبونتو کنار ویندوز 7 نصب شود بعد از فضای خالی ایجاد شده خودش پارتیشن swap و ریشه رو می سازه و نیازی نیست دیگه تو کاری بکنی
آنان که آزادی را فدای امنیت می‌کنند، نه شایستگی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را!   بنیامین فرانکلین

آفلاین ahbadr

• Newbie
  • *
 ::) ::) ::)

من میگم ببین درست میگم

برای ایجام فضای خالی باید یکی از درایوهامو انتخاب کنم که فضای خالی زیادی داره
من درایو E ام 60 گیگ خالی داره
بعد میرم با استفاده از shrink volume یه مقدارش رو خالی میکنم مثلا 10 گیگ ( منظورت از فضای خالی همین shrink  بود؟)
بعد شروع به نصب اوبونتو میکنم
و از همون صفحه اصلی گزینه اول رو انتخاب میکنم
بعد اوبونتو رو باید بگم تو درایو C نصب بشه یعنی همونجایی که ویندوزم نصبه (خودش سوال میکنه دیگه؟)

بعدش اوبونتو نصب میشه و سیستم که روشن شد باید از بین اوبونتو و 7 یکی رو انتخاب کنم
درسته؟