انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: کدام نسخه اوبونتو رو دانلود کنم 12.10 یا 12.04؟  (دفعات بازدید: 761 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین 3034K

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
سلام

تو قسمت دانلود اوبونتو تو سایتش دو تا نخسه متفاوت هست، یکی 12.10 و یکی هم 12.04
در مورد نسخه 12.10 نوشته که ویژگیهای جدید تری داره. حالا اون ویژگی ها میچربه به پشتیبانیی که از نسخه 12.04 میشه یا نه؟

ببخشید اگه سوالم ابتدایی بوده، تازه واردیم دیگه چه کنیم. ](*,) اگه منبعی هم هست که کامل اینا رو توضیح داده بگید تا اونارو هم مورد عنایت قرار بدیم، ممنون :)

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
پاسخ : کدام نسخه اوبونتو رو دانلود کنم 12.10 یا 12.04؟
« پاسخ #1 : 08 فروردین 1392، 01:15 ق‌ظ »
سلام

در مورد نسخه 12.10 نوشته که ویژگیهای جدید تری داره. حالا اون ویژگی ها میچربه به پشتیبانیی که از نسخه 12.04 میشه یا نه؟

ببخشید اگه سوالم ابتدایی بوده، تازه واردیم دیگه چه کنیم. ](*,) اگه منبعی هم هست که کامل اینا رو توضیح داده بگید تا اونارو هم مورد عنایت قرار بدیم، ممنون :)
زیاد تفاوتی ندارن اگه پایداری بیشتر برات مهمه ۱۲.۰۴ رو دانلود کن. این رو هم بگم ۱۲.۰۴ ورژن با پشتیبانی طولانی مدت است و ۵ سال پشتیبانی میشه.

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #2 : 08 فروردین 1392، 01:16 ق‌ظ »
سلام

نسخه ۱۲.۰۴ نسخه ای هست تحت عناون «ال تی اس» که مخفف «لانگ ترم ساپورت» هست. این نسخه ها هر دوسال یکبار ریلیز میشن، پنج سال هم پشتیبانی دارند و آپدیت های امنیتی زیادی براشون میاد. نمونش همین ۱۲.۰۴ که دو آپدیت ۱۲.۰۴.۱ و ۱۲.۰۴.۲ هم براش اومد.

نسخه ۱۲.۱۰ نسخه «اس تی اس» یا «شورت ترم ساپورت» هست که البته این عبارت روی توزیع ها عموما نمیاد. جز چندتا. این نسخه ها هر ۶ ماه یک بار ریلیز میشن ، ۹ ماه هم پشتیبانی دارند و بسته های بروزتری نسبت به طولانی مدتها دارند.

قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین 3034K

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
« پاسخ #3 : 08 فروردین 1392، 01:23 ق‌ظ »
حقیقتش من تا حالا با لینوکس کار نکردم، بیشتر میخوام با محیط اوبونتو آشنا بشم
پس همون 12.04 رو دانلود میکنم تا اگه پاگیر شدم دیگه نیازی نباشه دوباره دانلود کنم :)

ممنونم ازتون

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
« پاسخ #4 : 08 فروردین 1392، 09:17 ق‌ظ »
همان طور که گفته شد 12.10 دارای 18 ماه پشتیبانی است که اگه دوست دارید بروز باشید می تونید از این نسخه استفاده کنید و وقتی نسخه ی جدید اومد(13.4 تا 1ماه دیگه)اون را نصب کنید و بازهم پشتیبانی بشید
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم