انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل زیرنویس در زمان تبدیل به dvd در نرم افزار devede  (دفعات بازدید: 5033 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین vahidreza

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 88
    • شرکت مهندسی یاقوت
برای تبدیل mp4 به dvd از نرم افزار devede استفاده میکنم ،‌ تبدیل به خوبی انجام میشه اما مشکل زیر نویس هست ،‌زیرنویس فارسی ok هست و فونت را هم میشه تغییر داد اما مشکل نمایش زیرنویس هست که با حروف فاصله دار انجام میشه و رنگ فونت را هم نمیشه عوض کرد . از دوستان کسی تجربه داره من را راهنمایی کنه ؟

یک فریم از فیلم با زیرنویس میگذارم تا متوجه بشین مشکل چیه :

حرمت اعتبار خود را هرگز در میدان مقایسه با دیگران مشکن. پیروزمندان نیز از شکست می ترسند اما عنان خویش به وحشت نمی سپارند

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
جواب سوالت رو نمی دونم اما دو تا ایده افتضاح دارم:
1. زیرنویس رو روی فیلم حک کن و بعد تبدیل به dvd کن.
2. روش منطقی: تبدیل به دی وی دی نکنی و یک دستگاه بخری که هر نوع فرمتی رو از روی فلش بخونه.

آفلاین vahidreza

• Jr. Member
  • *
    • شرکت مهندسی یاقوت
در مورد جواب اولی مشکل اینجاست که چطور hard sub کنیم در ضمن مشکل بعدی اینه اگه حالا دو تا subtitle خواستیم ، مثلا فارسی و انگلیسی چی ؟

در مورد جواب دوم هم مشکلی نیست و هم tv و هم dvd player این کار را میکنند ، اما واقعا میخواستم dvd کنم.

تا اونجا که من متوجه شدم برای لینوکس دو تا نرم افزار tovid و dvdauthor وجود داره که اکثر این gui ها هم دارند با این ها کار میکنند برای تبدیل هم از ffmpeg گویا استفاده میکنند ، وت نکردم درست و حسابی دل و روده این ها را بریزم بیرون اما اگه وقت کنم یه برنامه front end مینویسم که این مشکلات را حل کنه !

دوستان دیگه نظری ندارند ؟
حرمت اعتبار خود را هرگز در میدان مقایسه با دیگران مشکن. پیروزمندان نیز از شکست می ترسند اما عنان خویش به وحشت نمی سپارند

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
با هر فونتی امتحان کردید جواب نداد؟
مطمئنید رنگو نمی‌شه عوض کرد؟ (می‌خوام بدونم نرم‌افزار واقعا باگ داره یا نه)
احتمالا نرم‌افزار آپشنی برای تعریف نمودن حداقل عرض ناحیه‌ای که زیرنویس نمایش داده می‌شه نداره؟ در این صورت ممکنه بخواد نوشته رو بکشه. همچنین ببینید آپشنی برای تعریف کردن فاصله‌ی حرف‌ها داره یا نه.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین vahidreza

• Jr. Member
  • *
    • شرکت مهندسی یاقوت
بله من خیلی باهاش ور رفتم

نقل‌قول
با هر فونتی امتحان کردید جواب نداد؟
با هر فونتی که سعی کردم با traffic , arial انجام بدم که نشد ! فونت خاصی را پیشنهاد میکنید ؟ نباید با همه ttf ها کار کنه ؟ (البته فکر نکنید توی تنظیمات میشه فونت را عوض کرد ها ، یک فولدری داره به نام .spumux حالا توش یک فایل ttf هست که ما میام اون را با فایل خودمون عوض میکنیم و اینطوری میشه فونت را عوض کرد)

نقل‌قول
مطمئنید رنگو نمی‌شه عوض کرد؟ (می‌خوام بدونم نرم‌افزار واقعا باگ داره یا نه)
نمیشه به این گفت باگ ! با کمی تحقیق متوجه شدم باید یکسری فایل py داره بریم سورسش را عوض کنیم ا یعنی rgb را توی فایل ست کنیم !!!!
نقل‌قول
احتمالا نرم‌افزار آپشنی برای تعریف نمودن حداقل عرض ناحیه‌ای که زیرنویس نمایش داده می‌شه نداره؟ در این صورت ممکنه بخواد نوشته رو بکشه. همچنین ببینید آپشنی برای تعریف کردن فاصله‌ی حرف‌ها داره یا نه.

خیر تقریبا میشه گفت هیچ option ی برای subtitle نداره !

خدایی این مثل اینکه بهترین نرم افزار برای تبدیل به dvd توی لینوکس هست ! با dvdstyler هم چک کردم که کلی option برای تنظیمات عکس و منو و زیرنویس داره اما متاسفانه failed میشه در زمان تبدیل !

شاید دو مرحله ای انجام بشه ! یعنی تبدیلش کنیم به mpeg بعدش بدیم dvdstyler که نخواد تبدیل کنه !!!؟ نظر شما چیه ؟

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
با VLC نمیشه تبدیل کرد؟ چون گزینه convert داره. توی تنظیمات convert هم دکمه dvd داره. البته من تستش نکردم. گفتم شاید جواب بده.
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
نقل‌قول
چطور hard sub کنیم
نرم‌افزار arista همچین قابلیتی داره، من قبلا استفاده کردم، فونت رو هم می‌شه تغییر داد.

آفلاین vahidreza

• Jr. Member
  • *
    • شرکت مهندسی یاقوت
نقل‌قول
نرم‌افزار arista همچین قابلیتی داره، من قبلا استفاده کردم، فونت رو هم می‌شه تغییر داد.

کجاش یه همچین تنظیمی داره ، خیلی نرم افزار ساده ایه اما برای زیرنویس هیچ option ی وجود نداره ! میشه توضیح بدین ؟

آفلاین vahidreza

• Jr. Member
  • *
    • شرکت مهندسی یاقوت
بله پنجرش درست باز نشده بود مخفی بود اون Button ندیدمش !
فقط من هر subtitle با هر encoding بهش میدم encoding مشکل داره ،‌WINDOWS-1256 مشکل داره UTF-8 هم مشکل داره شما چه encoding ی را استفاده کردین ؟

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • Ma3x
    • Ma3x
زیرنویس فارسی باید uft-8 باشه، این بسته رو نصب کنید، یک‌بار لوگ‌آوت کنید و سپس در مدیر فایل روی زیرنویس راست کلیک کرده و گزینه «اصلاح زیرنویس فارسی» رو انتخاب کنید.

آفلاین vahidreza

• Jr. Member
  • *
    • شرکت مهندسی یاقوت
این بسته همون کاری را انجام میده که وقتی فایل را با iconv از WINDOWS-1256 به UTF-8 تغییر میدی ؟

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • Ma3x
    • Ma3x
با iconv کار نکردم، این برنامه Encoding یک فایل زیر نویس رو روی utf-8 قرار می‌ده و کاراکترهای خراب رو اصلاح می‌کنه.

آفلاین vahidreza

• Jr. Member
  • *
    • شرکت مهندسی یاقوت
بله درست حدس زده بودم با iconv هم میشه این کار را کرد دلیل  اینکه نشده بود این بود که BOM نداشت و Arista حتما میخواد که BOM داشته باشه ،‌گذاشتم و حل شد ! نر مافزار خیلی خوبیه برای تبدیل و خیلی ممنون که معرفی کردی. اما میگم مشکل اینه که hard sub میکنه! داره با dvdstyler و devede و qdvdauthor کلنجار میرم ! باید ببینم مشکلشون چیه !

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • Ma3x
    • Ma3x
نقل‌قول
مشکل اینه که hard sub میکنه!
???
هشت تا پست قبل از این پست رو بخون!