انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: انتشار نرم‌افزار مدیریت دانلود FlareGet 1.4 Stable هفته‌ی اول آپریل  (دفعات بازدید: 3124 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین shahrooz68

• Full Member
  • *
  • ارسال: 111
به طور غیر رسمی جویا شدیم که نسخه‌ی ۱٫۴−۷ این نرم‌افزار که به ادعای سایت FlareGet.com بسیار نسبت به نسخه‌های قبلی بهبود یافته است، هفته‌ی اول آپریل ۲۰۱۳ منتشر خواهد شد. (به همراه پشتیبانی از زبان فارسی در رابط کاربری)

از بهبودها و تازه‌های این نسخه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

۱− دانلود دسته‌ای پیشرفته‌تر
۲− اجازه‌ی ایجاد محدودیت سرعت در دانلودها
۳− گرابر بهتر با قابلیت انتخاب کیفیت ویدئوها
۴− ایجاد گزینه‌ی «پیشرفته» در دیالوگ دانلود
۵− قابلیت بروزرسانی خودکار
۶− بهبود یافتن کرش هنگام دانلود دسته‌ای
۷- ...

برای اطلاعات بیشتر به سایت FlareGet.com که صفحه‌ی اصلی این پروژه می‌باشد مراجعه کنید.

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
اینقدر این نرم افزار کدبسته رو توی انجمن تبلیغ نکنید. انتظارات رو میبرید بالا!

فلش-گات + فایرفاکس و دیگر هیچ.

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1224
flareget پست جدا داره برا خودش این ادرس:
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,50692.45.html

برایه متن بازشم این جواب رو داده . به نقل از پست زیر :
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,50692.msg483347.html#msg483347
Lot many people complain about flareGet not being Open Source. I thought it necessary to share the reason why. Open Source is not something which is best out there in development field. It has its merits as well as demerits too. If there is no community support for your project, there is hardly any benefit in opting for Open Source. All Open Source projects, which don’t invite much community support, eventually die out as is the case with so many download managers with Linux. Please checkout when Prozilla or Multiget was last updated. Download Manager is not such a must have application, especially in Linux community, to invite considerable community support, and it even doesn’t require it.
اوایل میگفت کد رو که داکیومنت بکنه کد رو بیرون میده.

آفلاین shahrooz68

• Full Member
  • *
اینقدر این نرم افزار کدبسته رو توی انجمن تبلیغ نکنید. انتظارات رو میبرید بالا!

فلش-گات + فایرفاکس و دیگر هیچ.

من کاری به کدبسته بودنش ندارم، ولی فکر کنم به تدریج نرم‌افزار بهتری می‌شه؛ خدا رو چه دیدی؟! شاید کدش هم بعداً باز شد!

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
نقل‌قول
???
اگر تا الان از این برنامه استفاده می‌کردم با عملی شدن این سیاست نظرم رو تغییر می‌دم!
« آخرین ویرایش: 11 فروردین 1392، 02:39 ب‌ظ توسط Matrix.1372 »

آفلاین shahrooz68

• Full Member
  • *
نقل‌قول
???
اگر تا الان از این برنامه استفاده می‌کردم با عملی شدن این سیاست نظرم رو تغییر می‌دم!

البته به‌روزرسانی بدون اطلاع کاربر صورت نمی‌گیرد. فقط اخطار داده می‌شود و در صورتی که کاربر مایل بود می‌تواند نسخه‌ی جدید را دریافت کند. دلیلتون چیز دیگه‌ایه؟

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
در مورد فلسفه وجودی مدیر بسته در گنو/لینوکس تحقیق کنید.

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
نقل‌قول
???

در مورد فلسفه وجودی مدیر بسته در گنو/لینوکس تحقیق کنید.

آقا جان گیر میدیا. مث بعضیا. همون جامعه‌ی کاربری یا توسعه‌دهنده که بسته‌های داخل مخازن رو تست می‌کنه خب می‌تونه بسته‌های دیگه رو هم تست کنه. به نظرتون اگه یه کاربر گنو/لینوکس نرم‌افزاری رو نصب کرد و دید بدافزار داره یا سیستمو خراب می‌کنه یا هر چی نمیاد به بقیه بگه؟
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین shahrooz68

• Full Member
  • *
بالاخره نسخه‌ی ۱٫۴ منتشر شد.

http://flareget.com/download

آفلاین mohsen69

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
نسخه های قبلیش که زباله بود. چندتا دانلودامو خراب کرد. تا 98٪ رفت و ایستاد! فکر کنم اینم زباله باشه.
«هیچ استدلالی مبنی بر اینکه آنچه اکثریت اراده می‌کند صحیح است، وجود ندارد.»

آفلاین shahrooz68

• Full Member
  • *
نسخه های قبلیش که زباله بود. چندتا دانلودامو خراب کرد. تا 98٪ رفت و ایستاد! فکر کنم اینم زباله باشه.

فکر کنم بهتره تست کنیم. خودش که گفته خیلی از مشکلات قبلی برطرف شده. من هنوز کامل تست نکردم

آفلاین بهروز رمضانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1111
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
البته هنوز با دانلود هایی که نیاز یه پسورد و کلمه عبور میخواهد مشکل داره
در یادگیری و استفاده از خط فرمان کوشا باشید چرا که رستگاری شما در آن است.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
آقا جان گیر میدیا. مث بعضیا. همون جامعه‌ی کاربری یا توسعه‌دهنده که بسته‌های داخل مخازن رو تست می‌کنه خب می‌تونه بسته‌های دیگه رو هم تست کنه. به نظرتون اگه یه کاربر گنو/لینوکس نرم‌افزاری رو نصب کرد و دید بدافزار داره یا سیستمو خراب می‌کنه یا هر چی نمیاد به بقیه بگه؟
بحث بدافزار یا خرابی سیستم نیست، بحث اینه که به‌روزرسانی از طریق مدیربسته انجام می‌شه، برنامه‌ی کاربری نباید این دست‌رسی رو داشته باشه که پرونده‌های داخل سامانه‌پرونده‌ی رایانه رو تغییر بده
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 780
نقل‌قول
بحث اینه که به‌روزرسانی از طریق مدیربسته انجام می‌شه، برنامه‌ی کاربری نباید این دست‌رسی رو داشته باشه که پرونده‌های داخل سامانه‌پرونده‌ی رایانه رو تغییر بده
طبیعتا برنامه کاربری این دسترسی رو نداره پس نمی‌تونه خودش آپدیت کنه مگر اینکه از ما پسورد بخواد و ما پسورد رو بهش بدیم و بعدش معلوم نیست چه بلایی می‌خواد سر سیستم در بیاره

آفلاین firewhale

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 31
  • GNU/OS-FREE SOFTWARE
خب مگه fatrat و jdownloader چشونه
jdownloader با این همه افزونه
اوبونتو به ویندوز گفته زکی...
فقط پولی نیست....
parabola رو امتحان کنین عاشقش میشین