انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: از بین بردن رمز swap (مشکل وارد نشدن به اوبونتو رو دارم )  (دفعات بازدید: 851 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ubuntu24

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 91
من وقتی اوبونتو رو نصب کردم روی swap رمز گذاشتم هر وقت بالا میومد هم می پرسید اما بعضی وقت ها واقعا اعصاب خورد کن میشه چون با وجودی که درست وارد می کنم باز گیر میده و میگه swap زیر مونت نمی شه حالا علت رو نمی دونم :
/dev/mapper/ubuntu-swap_1حدس می زنم اگه رمز رو از روش بردارم دیگه مشکلی پیش نیاد ، اگه هم می دونید که مشکل از جای دیگس راهنمایی کنید
خیلی عجیبه هر وقت که لپ تاپ رو باز می کنم با یه مشکلی مواجه می شم هی باید از دکمه ی پاور استفاده کنم بر گردم و تو گراپ تو ادونس منو (تو اون منو هم ۶ تا انتخاب دارم که ۳ تاش ریکاوریه ) با نسخه ی ۲۷ اصلا باز نمیشه با ۲۶ و ۱۷ هم بگیر نگیر داره !!! بعضی وقتا میاد بعضی وقتا هم صفحه سیاه میشه بعضی وقتای دیگه هم میاد مینویسه که swap مونت نشده

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
من وقتی اوبونتو رو نصب کردم روی swap رمز گذاشتم هر وقت بالا میومد هم می پرسید اما بعضی وقت ها واقعا اعصاب خورد کن میشه چون با وجودی که درست وارد می کنم باز گیر میده و میگه swap زیر مونت نمی شه حالا علت رو نمی دونم :
/dev/mapper/ubuntu-swap_1حدس می زنم اگه رمز رو از روش بردارم دیگه مشکلی پیش نیاد ، اگه هم می دونید که مشکل از جای دیگس راهنمایی کنید
خیلی عجیبه هر وقت که لپ تاپ رو باز می کنم با یه مشکلی مواجه می شم هی باید از دکمه ی پاور استفاده کنم بر گردم و تو گراپ تو ادونس منو (تو اون منو هم ۶ تا انتخاب دارم که ۳ تاش ریکاوریه ) با نسخه ی ۲۷ اصلا باز نمیشه با ۲۶ و ۱۷ هم بگیر نگیر داره !!! بعضی وقتا میاد بعضی وقتا هم صفحه سیاه میشه بعضی وقتای دیگه هم میاد مینویسه که swap مونت نشده
من اصلا نمی‌دونستم می‌شه رو swap رمز گذاشت به همین دلیل پاسخ سؤالت رو هم نمی‌دونم! اما در رابطه با قسمت دوم صحبتت باید بگم که این‌جور مشکلات خودبه‌خود و به مرور زمان حل می‌شن. هم به دلیل اینکه خودت بیشتر از قبل قلق سیستم دستت میاد و می‌فهمی که چی به چیه؛ کم‌تر خراب‌کاری می‌کنی و مشکلات سیستم رو به تنهایی حل می‌کنی. هم اینکه هسته کامل‌تر می‌شه و درایورهای سخت‌افزارهای جدید هماهنگ‌تر می‌شن.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1224
 اگر میخای swap رو از نو به سیستم بدی.
اول با دستور swapoff -a فضایه swap ر. از کار بنداز بعد
 پارتیشن swap رو فرمت کن تا پسورد نداشته باشه.بعد دوباره تو فایل fstab تنظیمش کن. برایه تنظیم تو این فایل همون خطی که خود سیستم موقع نصب نوشته رو فقط uuid ش رو پاک کن بعد ماله پارتیشن جدید رو بزار. برایه بدست اوردن uuid هم از دستور blkid می تونی استفاده کنی.
بعد از این که تنظیم کردی دستور swapon -a رو بزن.

آفلاین edris

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 81
  • nerdha.com
    • سایت اموزشی خبری
منم با فدورا این مشکل رو داشتم قبل لاگین یه رمز میخواست که الکی اذیت میکرد ورش داشتم
nerdha.com

آفلاین ubuntu24

• Jr. Member
  • *
من اصلا نمی‌دونستم می‌شه رو swap رمز گذاشت به همین دلیل پاسخ سؤالت رو هم نمی‌دونم! اما در رابطه با قسمت دوم صحبتت باید بگم که این‌جور مشکلات خودبه‌خود و به مرور زمان حل می‌شن. هم به دلیل اینکه خودت بیشتر از قبل قلق سیستم دستت میاد و می‌فهمی که چی به چیه؛ کم‌تر خراب‌کاری می‌کنی و مشکلات سیستم رو به تنهایی حل می‌کنی. هم اینکه هسته کامل‌تر می‌شه و درایورهای سخت‌افزارهای جدید هماهنگ‌تر می‌شن.
حرفتون خیلی جالب بود ، الان مشکلم حل شد نمی دونم چطوری (خیلی جالبه ها) اما دیگه از اون گیر ها خبری نیست
روی swap هم همون اول نصب میشه رمز گذاشت ...

اگر میخای swap رو از نو به سیستم بدی.
اول با دستور swapoff -a فضایه swap ر. از کار بنداز بعد
 پارتیشن swap رو فرمت کن تا پسورد نداشته باشه.بعد دوباره تو فایل fstab تنظیمش کن. برایه تنظیم تو این فایل همون خطی که خود سیستم موقع نصب نوشته رو فقط uuid ش رو پاک کن بعد ماله پارتیشن جدید رو بزار. برایه بدست اوردن uuid هم از دستور blkid می تونی استفاده کنی.
بعد از این که تنظیم کردی دستور swapon -a رو بزن.
متشکر ولی مشکلم خود به خود حل شد یعنی خود به خود که نبوده ولی هر چی شده من نمی دونم
منم با فدورا این مشکل رو داشتم قبل لاگین یه رمز میخواست که الکی اذیت میکرد ورش داشتم
این فدورا هم معظل شدی ها ... هر چی واسه ما پیش میاد قبلا تو فدورا هم پیش اومده  ;D

آفلاین edris

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 81
  • nerdha.com
    • سایت اموزشی خبری
ولی یکی از بهترین های لینوکس فدورا هست
nerdha.com

آفلاین ubuntu24

• Jr. Member
  • *
ولی یکی از بهترین های لینوکس فدورا هست
من که خیلی تعریفش رو شنیدم اندک افرادی که دیدمشون با لینوکس کار می کنن هم از فدورا استفاده می کنند ...
قصدم شوخی بود ...