انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید


ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: پاسخی برای این؟!  (دفعات بازدید: 3309 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sMoHseN

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 25
پاسخی برای این؟!
« : 04 شهریور 1387، 10:54 ب‌ظ »
این مقالرو تو یکی دو تا از فرومهای ایرانی دیدم که به نقل از یک مجله گذاشتن
خیلی ناجوانمردانس
از شما می خوام که به طور فنی جواب این مقالرو بدین تا من هم به نیابت و به اسم شما در جاهایی دیگه در پاسخ مقاله بنویسم تا بی جواب نمونده باشه

آفلاین sMoHseN

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 25
پاسخ به: پاسخی برای این؟!
« پاسخ #1 : 04 شهریور 1387، 10:56 ب‌ظ »
جنگ برای بدست آوردن دسکتاپ شما

    شامل:
    Price / قیمت
    Installation / نصب
    Interface / رابط کاربری
    Bundled Software / نرم افزار های همراه
    Third-Party Software / نرم افزار های شخص ثالث
    Drivers/Hardware / دستگاه ها و سخت افزار ها
    Networking / شبکه
    Security / امنیت
    The Victor / برنده
    Pick the Best OS for Your Life / بهترین سیستم عامل برای استفاده کردن
    Methodology and Scorecard / ارزیبای و امتیاز دهی

    نکته ها:​ این مقاله کاملا توسط متخصصین نرم افزار و سخت افزار و … مجله PC Mag نوشته شده است و در شماره مارس 2008 این مجله در مجله PC Mag​ به چاپ رسیده است.

همه ما به یک سیستم عامل خوب نیاز داریم. اما واقعا امروزه چگونه می توان بین سیستم عامل ها تصمیم گیری کرد؟ همه سیستم عامل ها با چیپ های اینتل اجرا می شوند، بنابراین باید مقداری فنی به قضیه نکاه کرد. یک سیستم عاملی که مناسب باشه برای ما، PC یا Mac. این روز ها الا این قضیه مهم نیست. چگونه یم انتخاب خوب داشته باشیم؟…
مقایسه بین سیستم عامل های :
Mac “Leopard”
Mac OS 10.5.1 after the fi rst automatic
update, Windows XP SP2, Windows Vista
pre-Service Pack 1, and Ubuntu 7.10


قیمت:

    مکینتاش، امتیاز : 4 از 5
    ویندوز XP، امتیاز: 3 از 5
    ویندوز ویستا، امتیاز: 2 از 5
    لینوکس (اوبونتو)، امتیاز: 4.5 از 5

سخت به نظر می رسد که آزاد (رایگان) باشد. اما این امتیاز های آزادی را تغییر می دهد. اوبونتو و تمام نسخه های آن کاملا رایگان و اپن سورس هستند و هر کسی می تواند آن را رایگان دانلود کند یا سفارش دهد. شما می توانید فایل ISO را دانلود کنید و آن را روی یک دیسک نوری رایت کنید و سپس ان را اجرا کنید، بدون هیچ زحمتی.
نسخه هم اکنون مکینتاش Leopard است، قیمت آن $129 به صورت نقدی است و در سایت آمازون قیمت آن $109.99 می باشد. کاربران اپل باید هر چند وقت یک بار یک هزینه ای جدا بپردازند. مایکروسافت در حال حاضر در حال تهیه نسخه سرویس پک بزرگی برای ویستا است که رایگان است. بیشتر کاربران مک برای حق بیمه سخت افزار هم نیز باید مبلغی پرداخت کنند که کمی اذیت کنننده است. اگر شما ویندوز را از خرده فروشی ها بخرید (منظور همین بازار های ایرانی است) و قیمت ویندوز را چندان بالا ندانید، باز هم می تواند گیج کننده باشد. امروزه پایین ترین قیمت خرده فروشی ویندوز نسخه Vista Home Basic است که قیمت آن 199$ است که برای نسخه کامل آن $99.95 یا $49.99 از سایت آمازون باید بپردازید. برای دیگر نسخه های ویستا (Home Premium, Ultimate, Business, and
Enterprise) شما حداقل باید $399.95 بپردازید. در خرده فروشی ها ویستا را ویندوز XP مقایسه کنید. قیمت ویندوز XP در خرده فروشی $299.99 و در سایت آمازون $199.99 می باشد. ویرایش خانگی ویندوز XP قیمتی نزدیک به $199 دارد. اما حقیقتا مردم چه قدر و برای کدام یک می پردازند؟
Sascha Segan در این باره می گوید: “من نمی دانم کسی هرگز سیستم عامل مایکروسافت خریداری کرده باشد”…
برنده این بخش : Linux Ubuntu

نصب:

    مکینتاش، امتیاز : 5 از 5
    ویندوز ویستا، امتیاز: 4.5 از 5
    ویندوز XP، امتیاز: 3 از 5
    لینوکس (اوبونتو)، امتیاز: 3 از 5

تعداد کمی از کارمندان مجله PC Magazine نسخه جدید مک را نصب کردند و از آن لذت بردند. یک نصب تمیز، بهتر است برای کارایی بهتر سیستم عامل جدید مک ابتدا هارد دیسک خود را فرمت کنید، البته این کار ممکن است باعث بشود شما تنظیمات های شخصی خود را مجددا تنظیم کنید. تحیل گر مجله PC Magazine​ در مورد ویستا می گوید​ “ویستا نصب تمیز و خوبی دارد برای ارتقا فقط، مخصوصا اگر شما بخواهید از XP ارتقا دهید” ویسا سریع تر است و در مدیریت دیسک بهتر عمل می کند، هرچند نصب سیستم عامل ویندوز ویستا نسبت به دیگر سیستم عامل های ویندوز ساده و تمیز به نظر می رسد. اما شما به سخت افزار های بسیار قدرتمندی احتیاج دارید.
نصب لینوکس اوبونتو، نصب لینوکس آمیخته شده است با مشکلات و سختی ها، در کاکنت به اینترنت و مدیریت فضای دیسک نسبت به بقیه ضعیف عمل کرده است. نصب سخت لینوکس اوبونتو برای بعضی از لپ تاپ ها مشکلاتی را نیز ایجاد کرده است. بهترین و تمیز ترین نوع نصب برای مک است که کاربران اپل بسیار از آن راضی هستند و خیلی با آن راحت هستند.
برنده این بخش : Mac OS 10.5.1
رابط کاربری :

    مکینتاش، امتیاز : 5 از 5
    ویندوز ویستا، امتیاز: 4 از 5
    ویندوز XP، امتیاز: 3 از 5
    لینوکس (اوبونتو)، امتیاز: 2.5 از 5

    رابط کاربری ویندوز XP در حالت استاندارد، یک رابط کاربری بسیار ساده و قدیمی.

ظاهر یک سیستم عامل اهمیت کمی نیسب به کارایی یک سیستم عامل ندارد. بر اساس آنچه گفته شد، بیشتر با مک موافقت کردند، گرافیک جذاب و با مزه آن به نظر شما در کنار حرفه ای بودنش جالب نیست. Neil Randall در این باره گفته است “من امروزه به همه افرادی که می خواهند کامپیوتر بخرند. توصیه می کننم که به ارزانترین نگاه نکنید، شما یک کامپیوتر مک بخرید”.
رابط کاربری ویستا چندان متفاوت با XP متفاوت نیست. رابط کاربری ویستا با قابلیت Aero و پنجره های Glass آن و ایکون های آن را مقایسه بکنید با گرافیک آبی (آبکی) مک، مک واقعا زیبا تر است، کارشناسان عقیده دارند رابط کاربری ویستا ف زیاد جس زنده با کاربر بر قرار نمی کند.
و لینوکس اوبونتو؟ حتی آنان که با اوبونتو کار می کنند، جنیفر را دوست دارند، و رابط کاربری GNOME پیش فرض لینوکس را دوست دارند، و محیط خوب و خوب سازمان دهی شده اوبونتو را دوست دارند. برایک کاربر ویندوز سخت است به آن عادت کند. جنیفر گفته است” رابط کاربری بین ویندوز و مک تا حدی عاقلانه تر است.”
به هر حال هسته لینوکس یک سیستم عامل متنی است، صرف نظر از پنجره ها، شما مجبور هستید از terminal برای نصب نرم افزار و یا تنظیمات سیستم عامل استفاده بکنید. در زمان های قبل هم شما مبور به تایپ فرامین DOS در Windows 3.1​ بودید.
برنده این بخش : Mac OS 10.5.1

نرم افزار های همراه:

    مکینتاش، امتیاز : 4.5 از 5
    ویندوز ویستا، امتیاز: 3.5 از 5
    ویندوز XP، امتیاز: 2.5 از 5
    لینوکس (اوبونتو)، امتیاز: 4 از 5

تمام سیستم عامل ها در این بخش امتیاز های خوبی می گیرند. (XP در این بین محبوب تر است) اما دلایل بیشتر و متفاوت تر، برای مثال اپل مک را با iLife bundle ارائه داده است. Sascha در باره این برنامه می گوید: ” به سادگی آن را امتحان کنید و آن را با کامپیوتر های PC مقایسه کنید.” اما او همچنین این را می پذیرد که این برنامه محدود است.
این برنامه یک راه خوب برای سازمان دهی عکس ها روی کامپیوتر است. همچنین برای مجموعه از موزیک های مشخص شده. برای کار کردن با اون شما نیاز به خرید آن را دارید،​ برای iWork - $79 و برای Microsoft Office For Mac نسخه 2007 مبلغ $399.95 بپردازید.
اوبونتو بیشتر امکانات را در اختیار کاربر قرار می دهد. مثلا به صورت پیش فرض برنامه Open Office را دارد. سیستم عامل اینجا برای شما در حقیقت یک اتاق لوکس ایجاد می کند که بهتر مدیریت کنید (این طوری بکم بهتر است). بحث در این باره بسیار زیاد است، همچنین اوبونتو هنوز در حال توسعه است، مثل نصب Open Office یا FireFox ، اما نمی تواند همچون اپل باشد، و مایکروسافت که از داشتن نرم افزار های Open Office نیز صرف نظر کرده است.
ویندوز ویستا کمبود نرم افزار های داخلی ندارد، اما هنگام استفاده بسیار سرعت گیر هستند، برخی از برنامه های مانند، جست و جوگر حرفه ای Internet Explorer 7 (حرفه ای را من نمی گم بلکه مجله PC Magazine گفته است) که به طور قابل ملاحضه ای نسبت به Safari Mac بهتر است. Windows Mail و تقویم ویندوز و یستا، Windows DVD Make، Movie Maker، کاملا خوب و جدی با iLife رقابت می کنند، ویستا نیز اولین سیستم عامل است که دارای قابلیت anti-Malware software می باشد: Windows Defender،
بیشتر نرم افزار های همراه ویندوز ویستا، بیشتر آنها را می توان با Download کردن روی XP اجرا نمود. اما به خودی خود XP این برنامه ها را ندارد.
برنده این بخش: Mac OS 10.5.1

نرم افزار های سازگار (سازگار با سیستم عامل) (نرم افزار های شخص ثالث)

    مکینتاش، امتیاز : 3.5 از 5
    ویندوز XP، امتیاز: 5 از 5
    ویندوز ویستا، امتیاز: 4.5 از 5
    لینوکس (اوبونتو)، امتیاز: 4 از 5

بازار نرم افزار های لینوکس همه چیز دارد، و تعدادی از آنها نسبت به نرم افزار های مشابه بهتر هستند، یکی از راه های نصب برنامه ها روی اوبونتو استفاده از package managers می باشد و اتصال از طریق اینترنت به سرور اصلی، اما همین باعث ایراد از لینوکس / اوبونتو می شود، و باعث می شود که مردم را از خود دور کند،​ لینوکس هنوز باید برای نرم افزار های ثالث خود راه درازی را ادامه بدهد،​
اما برای ونیدوز اینگونه نیست، ملیون ها کامپیوتر شخصی، سال های زیادی است دارند با ویندوز کار می کنند،​ 6 ملیون کامپیوتر Dell در ماه های اخیر از ویندوز استفاده م کنند…
در میان همه سیستم عامل ها XP بازار نرم افزار های شخص ثالث را با بیش از 78 درصد در دست دارد، وقتی کسی برنامه می نویسند تصمیم می گیرد بخواهد آن را روی کدام سیستم عامل اجرا کند، وقتی می بیند بازار در دست PC هست و ویندوز حرف اول را می زند، به سراغ ویندوز می رود،…
پس از یک سال ار عرضه ویندوز ویستا، تقریبا دارد سعی می کند همانند XP باشد،..
بزرگرین برتری ویندوز Microsoft Office است، که هنوز با گذشت سال های زیادی کاربرد فراوان در ادارات دارد، استاندراد های آن زیاد است، و می توان آن را به یک اتاق لوکس تشبیه کرد، با این وجود با عرضه Office Online رقابت بسیار زیاد است، در صورتی که نرم افزار های مک سال های زیادی به آن ضربه زده است، …
در مورد بازی ها؟ اگر بخواهیم به آن جدی بپردازیم، در سال 2006 یک میلیارد دلار صرف اجرای بازی ها روی PC هزینه شده است، و اگر تو یک بازی خور PC هستی ، فقط می توانی از Windows استفاده کنی. اوبونتو و نک در این زمینه هیج ارزشی ندراند،
برنده این بخش: Microsoft Windows XP

سخت افزار و دستگاه ها

    مکینتاش، امتیاز : 3.5 از 5
    ویندوز XP، امتیاز: 4.5 از 5
    ویندوز ویستا، امتیاز: 3.5 از 5
    لینوکس (اوبونتو)، امتیاز: 2.5 از 5

اسا ویندوز نصب تعداد عظیمی از سخت افزار ها است، همین بعث می شود تا شرکت ها دستگاه های خود را با XP مطابقت بدهند، و در Windows شریک بشوند، همچنین سازگاری ویندوز با انواع موبایل ها و.. از برتری های ویندوز در بازار سخت افزار است…
حتی بعد از گذشت یک سال ویندوز ویستا این راه را ادامه می دهد، به هر حال فروشندگان سخت افزار نمی توانند تا نسخه جدید سخت افزار خود آن را با یک سیستم عامل جدید سازگار کنند،
مک بیشتر شبیه یک سیستم بسته است، بنابراین فروشندگان سخت افزار تمایل کمتری دارند تا سخت افزار هایی برای سیستم های مک درست بکنند…
اوبونتو با این وجود در حال گذراندن یک راه بزرگ است، اما در ضمینه سخت افزار موفق نبوده است، در سال های گذشته نیز فقط بعضی از سخت افزار ها (تعداد بسیار کمی) با این سیستم عامل سازگار بودند.
برنده این بخش: Microsoft Windows XP

پیکربندی شبکه:

    مکینتاش، امتیاز : 4 از 5
    ویندوز XP، امتیاز: 4.5 از 5
    ویندوز ویستا، امتیاز: 4 از 5
    لینوکس (اوبونتو)، امتیاز: 2.5 از 5

هیچ سیستم عاملی نمی تواند ادعا کند در شبکه بندی بی نقص است، اما با تجربیات می توان موفق شد. ویندوز XP صرف شش سال گذشته برای شبکه سازی اسفاده می شود. در میان سیستم عامل ها ویندوز XP کاملا صحیح است. استفاده عمومی Plug and Plug یکی از عوامل مهم در رشد این سیستم عامل بوده است. بنابراین مایکروسافت می خواهد ویندوز ویستا را در راه شبکه بندی نیز موفق کند.
و خیلی ها اعتقاد دارند، مایکروسافت در این زمینه می تواند موفق باشد…
البته قابلیت های شبکه بی سیم در ویندوز ویستا یکی از قابلیت های درخشنده این سیستم عامل است….
مک به تازگی در حال رسیدن به این مساله است. که قابلیت های شبکه بندی در ن بسیار اسان به نظر می رسد…
کمبود درایور ها برای سیستم عامل اپن سورس اوبونتو، فاقد پشتیبانی از بسیاری از دستگاه های شبکه بندی است. وقتی شما لینوکس نصب می کنید و کارت شبکه بی سیم قصد دارید استفاده بکنید، اگر انتظار دارید آن به درستی کار بکند یک قمار بزرگ کرده اید، چون قطعا با اشکال مواجه می شوید…
برنده این بخش: Microsoft Windows XP

امنیت

    مکینتاش، امتیاز : 4 از 5
    ویندوز ویستا، امتیاز: 3.5 از 5
    ویندوز XP، امتیاز: 3 از 5
    لینوکس (اوبونتو)، امتیاز: 4 از 5

آیا سیستم عامل مک و اوبونتو امن تر از ویندوز هستند؟ تحلیل گر امنیتی ما Neil J. Rubenking در این باره گفته است “آسیب پذیری های موجود در مک و لینوکس درست همانند آنها در ویندوز هستند. ابزاری را که من برای حمله به فایروال ها برای نفوذ به هسته استفاده می کنم در همه پلتفروم ها استفاده می شود. اما اشخاص بد بیشترین و مرسوم ترین سیستم عامل را مورد هدف قرار می دهند.” (همون حرفی که من می زدم هست، هیچ هکری نمی یاد لینوکس را که رو هم رفته کاربراش به 5 درصد هم نمی رسد هک کند)
بنابراین آنها ویندوز را نشانه می گیرند.
به همین دلیل است که مایکروسافت هیچ راهی ندارد برای وارد کردن ابزار های Anti-Malware ار قبیل Windows Defender.
حتی اگر این ابزار ها نمی توانند به شما کمک کنند شما می توانید در Mc Afee یا Norton​ جست و جو کنید و ابزار های امنیتی آنها را استفاده کنید….
ویندوز امن است….
Anti Malware ها هم همجنین برای مک و اوبونتو نیز وجود دارند، اما چه کسی به آن احتیاج دارد؟ ساشا آلوده کردن این پلتفروم ها را بیهوده می داند زیرا کاربران کمی دارند…
اما تحلیلگر دسکتاپ Joel Santo، درباره این بخث می گوید: “لینوکس و مک هم می توانند آلوده بشوند، اگر آنها بتوانند در معرض توجه باشند”…
برنده این بخش : Mac OS 10.5.1/Ubuntu

و پیروز میدان:
در اول مرور کردیم مک را، ما به آن امتیاز بزرگی دادیم (4.5)، علیرغم مقداری مخالفت،​ که شما از آرا انتظار داشتید؟ ما آن را دوباره شایسته بهترین انتخاب دانستیم (و با امتیاز پایانی 4) Mac OS 10.5.1 را با آسانی در استفاده، آُسانی کار برای کاربر های حرفه ای و کاربرد های حرفه ای…
امروزه همچنین می توان روی PC ها Windows و Ubuntu​ را اجرا کرد…

نتیجه گیری پایانی:
ما بر اساس بحث هایمان طبقه بندی انجام دادیم، بر اساس تجارب و تخصص کارشناسان و تحلیلگران مجله مان PC Magazine، … (این مجله خیلی در این بخش اسرار داشت تا بگوید تمام سیستم عامل ها از بحث های انجام شده در این مقاله بار ها و بار ها تست شده اند که واقعا دست مجله درد نکند)


بر اساس گفته های مجله PC Magazine​ رتبه بندی سیستم عامل ها به این شرح است:
- در رتبه اول : Mac OS 10.5.1
- در رتبه دوم : Microsoft Windows XP SP2
- در رتبه سوم :​ Microsoft Windows Vista
- در رتبه چهام (آخر) : Linux / Ubuntu 7.10

آفلاین فاراب

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
پاسخ به: پاسخی برای این؟!
« پاسخ #2 : 05 شهریور 1387، 01:07 ق‌ظ »
این رتبه بندی رو متاسفانه قبول دارم و فکر می کنم که کاملا درسته! اگر از لحاظ کلی نگاه کنیم. هر چند در شبکه به نظر می رسه کمی به اوبونتو کم لطفی شده. به هر حال پشت این امتیاز ها یه تیم خیلی قوی هست.
امیدوارم ابونتوی ما در آینده خیلی بالاتر بیاد...
Godisnowhere

آفلاین سید وحید رضا برهانی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • جنسیت : پسر
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
پاسخ به: پاسخی برای این؟!
« پاسخ #3 : 05 شهریور 1387، 08:19 ق‌ظ »

امنیت

    مکینتاش، امتیاز : 4 از 5
    ویندوز ویستا، امتیاز: 3.5 از 5
    ویندوز XP، امتیاز: 3 از 5
    لینوکس (اوبونتو)، امتیاز: 4 از 5

آیا سیستم عامل مک و اوبونتو امن تر از ویندوز هستند؟ تحلیل گر امنیتی ما Neil J. Rubenking در این باره گفته است “آسیب پذیری های موجود در مک و لینوکس درست همانند آنها در ویندوز هستند. ابزاری را که من برای حمله به فایروال ها برای نفوذ به هسته استفاده می کنم در همه پلتفروم ها استفاده می شود. اما اشخاص بد بیشترین و مرسوم ترین سیستم عامل را مورد هدف قرار می دهند.” (همون حرفی که من می زدم هست، هیچ هکری نمی یاد لینوکس را که رو هم رفته کاربراش به 5 درصد هم نمی رسد هک کند)
بنابراین آنها ویندوز را نشانه می گیرند.
به همین دلیل است که مایکروسافت هیچ راهی ندارد برای وارد کردن ابزار های Anti-Malware ار قبیل Windows Defender.
حتی اگر این ابزار ها نمی توانند به شما کمک کنند شما می توانید در Mc Afee یا Norton​ جست و جو کنید و ابزار های امنیتی آنها را استفاده کنید….
ویندوز امن است….
Anti Malware ها هم همجنین برای مک و اوبونتو نیز وجود دارند، اما چه کسی به آن احتیاج دارد؟ ساشا آلوده کردن این پلتفروم ها را بیهوده می داند زیرا کاربران کمی دارند…
اما تحلیلگر دسکتاپ Joel Santo، درباره این بخث می گوید: “لینوکس و مک هم می توانند آلوده بشوند، اگر آنها بتوانند در معرض توجه باشند”…
برنده این بخش : Mac OS 10.5.1/Ubuntu

سلام دوستان من اطلاعات زیادی ندارم ولی مگرمی شه که با هسته های متفاوت راه های نفوذ یکسانی داشته باشند و آیا امنیت کامل است که گفته ویندوز امن است ؟و کدوم هکر ی که سایت های اینترنت رو ول کنه بره کلاینت ها رو هک کنه؟
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین Mehdi

  • ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
  • جنسیت : پسر
    • هزاردستان
پاسخ به: پاسخی برای این؟!
« پاسخ #4 : 05 شهریور 1387، 09:29 ق‌ظ »
راستش اینترنت پره از این مقایسه‌ها و به نظر من بهتره وقتتون رو صرف این تیپ مقالات نکنید... این مقایسه‌ها عین همین مقالات زرد تو مجله‌های مختلف هستند که خیلیهاشون نظرات شخصیه و از اساس ایراد داره...
من نمیدونم چطور میشه Mac OS رو با ویندوز مقایسه کرد در حالی که Mac OS برای نصب نیاز به سخت‌افزار خاص خودش داره و اصلا نمیفهمم چطور میشه Vista رو با XP مقایسه کرد در حالی که هر دو محصول یک شرکت و اساسا دو نسل مختلف و کاملا متفاوت هستند مثل اینکه بیایید پژو 405 رو با پژو 407 مقایسه کنید و همینطور است مقایسه xp با اوبونتو... ???
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین sMoHseN

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 25
پاسخ به: پاسخی برای این؟!
« پاسخ #5 : 05 شهریور 1387، 02:18 ب‌ظ »
ممنون از دوستان عزیز
آقا مهدی نوشته شما رو عینا منتفل کردم
وبه نظرم کاملا منطقی گفتید

آفلاین snake

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
  • جنسیت : پسر
پاسخ به: پاسخی برای این؟!
« پاسخ #6 : 05 شهریور 1387، 02:55 ب‌ظ »
سلام
منم موافقم مقایسه انجام شده از یک جنس نیست واسه همین بی معنیه.
بعضی وقتها مقایسه هاپی انجام می شه هدفش فقط نشان دادن برتری یک محصول بر دیگری.
هرچند کاملا کارشناسی شده باشه.
من قبلا هم این موردها رو دیدم فلانی متخصص امنیت و هکر بسیار معروف ، امروز مثلا می گه که سیستم های سولاریس نسخه  ۱برای هر نوجوانی یه راه گذاشته تا واردش بشه.فردا می گه نسخه ۱.۱ تمام این مشکلها رو برطرف کرده.
وقتی می ری بررسی می کنی می بینی ۱ با ۱.۱ فقط توی یه حفره ساده امنیتی اختلاف دارن.حالا چطور جناب هکر معروف به بقیه حفره ها توجه نکرده بیخیال.اینجاست که میبینی فلان شرکت کلی پول خرج کرده که این نتیجه بدست بیاد در حالیکه از مقاله الصا نمی شه اینو فهمید.

بیخیال این مقایسه ها اوبونتو برای من توپ کار می کنه و من دلیلی برای استفاده از سیستم عامل دیگری ندارم پس برای من اوبونتو از همه امتیاز بالاتری داره به همین راحتی منم یه مقایسه کردم  ;D

موفق باشی

« آخرین ویرایش: 06 شهریور 1387، 12:54 ب‌ظ توسط snake »

Linux is not a word,It's a SPRITE

آفلاین HessaM TNT

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 366
  • جنسیت : پسر
  • What ?
پاسخ به: پاسخی برای این؟!
« پاسخ #7 : 06 شهریور 1387، 12:27 ب‌ظ »
جوابگوی همه نیازهای من که بوده ،‌ حتی سرتر هم بوده پس دوسش دارم و ازش حمایت می کنم
این مقایسه ها رو هم هر چند که صحیح باشند بی اهمیت می دونم .
.:: بهتره آدم بین بزرگا کوچیک باشه، تا بین کوچیکا بزرگ ::.

آفلاین mehreeizad

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 5
پاسخ به: پاسخی برای این؟!
« پاسخ #8 : 22 مهر 1387، 03:46 ق‌ظ »
با درود به همه دوستان ،
       دوستان من تازه کارم و حدود ۱ هفته ای که ubuntu رو نصب کردم ولی یه کوچولو مدتی با SCO UNIX کار کردم که بسیار بسیار به اوبونتو شباهت داره.  ولی چون دیدم بعضی از دوستان این صحبت ها رو بنوعی باور کردند دوست دارم انچه رو میدونم خدمت شما عزیزان عرض کنم اگر احیانا در گفته هام نشانه بی اطلاعی دیده شد منون میشم بهم بگید و البته بگذارید به حساب تازه کار بودنم.
۱- ابونتو در هر بار لود شدنش تمامی فایل های اجرایی رو چک می کنه و در صورتی که کوچکترین صدمه ای به هر یک از فایل های اجرایی وارد شده باشه اون رو بروز می کنه و مانند روز اول اون رو بازسازی می کنه. ( میشه این دوست خوبمون بگند که کدامیک از این OS ها در حدو اندازه این حرفها هستند؟)(اسمش خارجی بود منم که زیاد کلاس نخوندم.) ;D
۲- ابونتو این فدرت رو داره که برای هر برنامه در حال اجرا شما تنظیم کنید که با چه درصدی از وقت CPU کار کنه و وقت CPU با چه نسبت هایی بین برنامه ها تقسیم بشه. (تکرار سوال بالا)
۳- ابونتو این قدرت رو داره که اگر شما دارای یک مادر برد دوال هستید و برای مثال یک برنامه گرافیکی رو روش رندر کردی که یک ماه طول میکشه اگر بعد از ۲۸ روز یکی از CPU های شما بسوزه شما بدون نیاز به خاموش کردن کام‍پیوتر و از بین رفتن زحمت ۲۸ روزه یکی از CPU ها رو OFF کنید و انو عوض کنید و دو باره ON کنید و کار رو با ۲ CPU ادامه بدید البته نگران نشید در طول مدت تعویض سی پی یو برنامه شما توسط این OS بفول این اقا رتبه اخری با یک سی پی یو مدیریت شده و در حال رندر بوده و کارش رو انجام میداده. ( میشه این دوست خوبمون بگند که کدامیک از این OS ها در حدو اندازه این حرفها هستند؟)
بیشتر از این از حوصله دوستان خارجه دیگه ادامه نمیدم اما البته ابونتو یک نقص بزرگ داره اونم اینکه جیب پر کن نیست اینو اون دوستمون روش نشد بگه گفتم من بگم.
البته اگر این دوستون رو میدیدم ازش میپرسیدم که از کی تا حالا دوربازوی مورچه ها رو با فیل مسابقه میندازند؟   :-k

پیروز و بهروز باشید
مهـــــــــــــــــــرایزد
« آخرین ویرایش: 22 مهر 1387، 04:06 ق‌ظ توسط mehreeizad »

آفلاین narcissus

  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
پاسخ به: پاسخی برای این؟!
« پاسخ #9 : 22 مهر 1387، 11:21 ب‌ظ »
من از این مقاله بوی تبلیغات میشنوم و تمام جملاتش حساسیت زا بود جوری که اگه خواننده اطلاعات نداشته باشه در جا بلند میشه میره سیستم امل مک میخره و فکر میکنم حقیقت های بزرگ همیشه پشت ادمهایی پنهان شده که فکر میکنی خیلی عالمند (منظورم اینه که اگر یک  سری کار شناس بسیار عالم دور هم جمع بشن و این مقایسه ها رو بکنند شاید منظورشون بیان حقیقت نباشه بلکه درست کردنه یک حقیقت باشه ).میشه نتیجه گرفت سیستم عامل خوب سیستم عاملیه که کاربرش باش راحت باشه .             من که با ابونتو راحتم با این که خیلی سر به سرم گذاشته  (چون از نظر روانی بهم انرژی مثبت میده )
« آخرین ویرایش: 22 مهر 1387، 11:23 ب‌ظ توسط narcissus »
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win