انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: آیا باید حتما گیک باشیم؟  (دفعات بازدید: 3762 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین keshavarz2440

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 28
آیا باید حتما گیک باشیم؟
« : 12 فروردین 1392، 01:46 ق‌ظ »
دوستان عزیز درود بر شما.

بعضا رفتارهایی دیدم که منو به فکر وادار کرده و اونم اینه که «برای استفاده از لینوکس باید گیک بود!» . من خودم نه با لینوکس آشنایی دارم و حتی تحصیلاتم هم بالانیست! (به قول بچه ها کاردانش هم به زور راهم دادن :D ) .
ولی خب لپتاپ Dell خریدم و روی اون یک اوبونتوی ترگل ورگل نصب بود. از همون اول مات و مبهوت رابط کاربریش شدم. از اونجایی که قبلا توی فروشگاه لپتاپ کار میکردم که مدیرش آدم باحالی بود و من رو از گمراهی در آورد (کلا لینوکس و مک و ویندوز و ... رو یادم داد!) اوبونتو رو دیده بودم و میتونستم همونجوری ازش استفاده کنم که از ویندوز استفاده میکردم. اما حالا میخوام بدونم مثلا منی که راننده آژانسم، شیرینی فروشم ، نمیدونم اصلا شغلم و تحصیلاتم  ربطی به کامپیوتر (چه برسه لینوکس!) نداره نمیتونم کاربرش بشم؟ لطفای توی رفتارهاتون تجدید نظر کنید.

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
پاسخ : آیا باید حتما گیک باشیم؟
« پاسخ #1 : 12 فروردین 1392، 02:11 ق‌ظ »
حرفت کاملا حقه.
فقط یه مشکلی که هست اینه ملت آشناییتی با توزیعهای لینوکس ندارن. اکثرا فقط ویندوز رو میشناسن. اگه کسی هم پیدا بشه بشناسه فکر میکنه محیطش کاملا متنی هست و این تصور رو داره که واقعا این جور رابط کاربری به دردش نمیخوره. اینجور باورهای غلط توی مردم زیاده مثلا خیلی از کسانی که اسم اسمبلی رو شنیدن فکر میکنن باید با صفر و یک کد اسمبلی رو نوشت ;D ](*,)
به خاطر همین مسائل شما اگه به صورت رندم روی افرادی که لینوکس کار میکنن دست بزاری احتمال اینکه گیک باشن بالای ۷۰ یا ۸۰ درصده. ولی بازم میگم حرف شما درسته. لزومی نداره که فرد برای لینوکس کار کردن گیک باشه. فقط نیاز به تبلیغ هست. چون اکثر ملت نرم افزارای تخصصی خفن کار نمیکنن، اتفاقا لینوکس گزینه بهتری هست برای کارای روزمره نسبت به ویندوز.
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #2 : 12 فروردین 1392، 03:05 ق‌ظ »
بعضا رفتارهایی دیدم که منو به فکر وادار کرده و اونم اینه که «برای استفاده از لینوکس باید گیک بود!» .
بعضی‌ها فکر می‌کنند گیک بودن خیلی چیز باحالی هست و می‌خوان بگن ما گنو-لینوکس استفاده می‌کنیم و گیک هستیم :) ولی خوب شما قرار نیست که سیستم‌عاملتون رو بر اساس حرف بقیه انتخاب کنید.
اگر یک گیک باشید، گنو-لینوکس دستتون رو برای خیلی کارها باز میذاره، اگر هم نباشید، می‌تونید به عنوان یک کاربر عادی از اون استفاده کنید.

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #3 : 12 فروردین 1392، 09:56 ق‌ظ »
گیک تعریف خاصی نداره!
پیشنهاد می‌کنم مقاله جادی عزیز رو راجع به کلمه گیک در این‌جا مطالعه کنید.

آفلاین shahrooz68

• Full Member
  • *
  • ارسال: 111
« پاسخ #4 : 12 فروردین 1392، 02:11 ب‌ظ »
نه عزیز جان نیازی نیست گیک باشی. من هم نیستم. من هم یه بدبخت بیچاره‌ایم که خوشش می‌یاد با سیستمهای مختلف ور بره. اوبونتو واقعا برام معتاد کننده بوده و هنوز هم یه دستور ساده‌ی متنی رو بلد نیستم به پیغمبر.

فکر کنم دیگه یواش‌یواش داره به یه سیستم‌عامل کاربرپسند تبدیل میشه.

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
« پاسخ #5 : 12 فروردین 1392، 03:43 ب‌ظ »
با این که نمیدونم گیک یعنی چی ولی
همیشه به همه ی دوستانم گفتم و بازهم میگم وقتی می تونیم پیشرفت کنیم چرا همونجا بایستیم وقتی میشه از لینوکس استفاده کرد وپیشرفت کرد با یکم سختی(البته به نظر خودم اصلا سخت نیست) چرا از همون ویندوز استفاده کنیم و دردسرهایش را هم بکشیم؟
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
« پاسخ #6 : 12 فروردین 1392، 08:13 ب‌ظ »
دوستان عزیز درود بر شما.

بعضا رفتارهایی دیدم که منو به فکر وادار کرده و اونم اینه که «برای استفاده از لینوکس باید گیک بود!» . من خودم نه با لینوکس آشنایی دارم و حتی تحصیلاتم هم بالانیست! (به قول بچه ها کاردانش هم به زور راهم دادن :D ) .
ولی خب لپتاپ Dell خریدم و روی اون یک اوبونتوی ترگل ورگل نصب بود. از همون اول مات و مبهوت رابط کاربریش شدم. از اونجایی که قبلا توی فروشگاه لپتاپ کار میکردم که مدیرش آدم باحالی بود و من رو از گمراهی در آورد (کلا لینوکس و مک و ویندوز و ... رو یادم داد!) اوبونتو رو دیده بودم و میتونستم همونجوری ازش استفاده کنم که از ویندوز استفاده میکردم. اما حالا میخوام بدونم مثلا منی که راننده آژانسم، شیرینی فروشم ، نمیدونم اصلا شغلم و تحصیلاتم  ربطی به کامپیوتر (چه برسه لینوکس!) نداره نمیتونم کاربرش بشم؟ لطفای توی رفتارهاتون تجدید نظر کنید.
نه بابا نیازی نیست کافیه دست به سرچ خوب و انگلیسیت در حد متوسط باشه خیلی راحت میتونی با سرچ کردن خوب جواب سوالهات رو پیدا کنی!  :) وبه مرور پیشرفت کنی

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #7 : 13 فروردین 1392، 01:58 ق‌ظ »
خیر. سوال بعدی :D
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین aliboy

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 558
« پاسخ #8 : 19 فروردین 1392، 10:11 ب‌ظ »

بستگی داره،ولی در هر حال کافی نیست چون در برگیرنده تمام مسائل نیست،بخصوص برای افرادی که قصد ادامه تخصیل دارن.این افراد در کنار گیگ بودن می تونن ادامه تحصیل بدن و مقاطع بالاتر تحصیلی رو به عنوان هدف انتخاب کنن ولی برای کسب سواد و دانش شما باید یک گیگ باشید.
 :)
و ما میطوانیم

آفلاین Object69

• Full Member
  • *
  • ارسال: 136
« پاسخ #9 : 20 فروردین 1392، 12:59 ق‌ظ »
نمیدونم چرا اکثر اشخاص فکر میکنند کسی که داره از گنو / لینوکس استفاده میکنه حتما کاربر متخصص هست . من کسایی رو میشناسم که کارهای بسیار عادیشون رو با این سیستم عامل انجام میدند . کسی رو میشناسم که با اوبونتو فیلم میبینه - آهنگ گوش میده - داستان مینویسه . چون این کارارو رو هم این سیستم عامل راحتتر از ویندوز انجام میده . کسایی رو هم میشناسم که کارهای تولید نرم افزار و شبکه باهاش انجام میدند . این سیستم عامل داره به سمتی میره که همه ی  اشخاص جامعه رو پوشش بده . دلیلش هم اینه که ای سیستم عامل دست کل جامعه هست . همه میتونند بنا به نیازهاشون تغییرش بدند .

آفلاین شاهچراغیان

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 293
    • shgn.ir
« پاسخ #10 : 20 فروردین 1392، 10:44 ق‌ظ »
البته باید این را هم در نظر بگیرید که شما وقتی لینوکس دارید حتما باید اینترنت هم داشته باشید. چون وقتی یه کاربر معمولی ویندوزش خراب میشه می بره مغازه کامپیوتری سر کوچه شون، یارو هم میزنه ویندوزش را عوض می کنه (ممکنه برخی از فایلهای خانوادگی اون بدبخت را هم برداره) یه ۱۰ ۲۰ تومنی هم ازش می گره. اون بنده خدا هم خوشحال بر می گرده خونشون. ولی اگه لینوکسش را آپیدت کنه تصویر نیاد یا هر مشکل دیگه ای باید به کدوم مغازه کامپیوتری یا هر جایی دیگه ای مراجعه کنه؟؟؟؟؟
درسته جامعه متن باز گسترده است ولی تفکر متن باز هنوز به این گستردگی نیست، یا بهتر بگم هنوز یک فرهنگ عمومی نشده متأسفانه.
www.shgn.ir
www.shgn.ir/category/linux

In a world without any fences or walls,Who needs Gates or Windows!

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #11 : 20 فروردین 1392، 02:21 ب‌ظ »
ولی اگه لینوکسش را آپیدت کنه تصویر نیاد یا هر مشکل دیگه ای باید به کدوم مغازه کامپیوتری یا هر جایی دیگه ای مراجعه کنه؟؟؟؟؟
به لاگ شهرش. تازه پولم نمی‌گیرن ازش.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین edris

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 81
  • nerdha.com
    • سایت اموزشی خبری
« پاسخ #12 : 20 فروردین 1392، 05:11 ب‌ظ »
گیک واقعی درگیر کارش هست تو کارش گم میشه این قدر درگیره نه , به هر کس گیک نمیگن
nerdha.com

آفلاین aliboy

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 558
« پاسخ #13 : 20 فروردین 1392، 11:48 ب‌ظ »
باید در درجه اول هدفت رو در زندگی مشخص کنی حالا هر مدرکی که میخوای داشته باشی؟
وضعیت کشور ما طوری هست که به دنبال مدرک آدم میگردن تا سوادش بخصوص در رشته کامپیوتر این قضیه بیشتر نمود پیدا میکنه!مثال میزنم:
یا در نظر بگیرید کارشناسی ارشد علم و صنعت نتونه با جاوا کد بنویسه از کاردانی کامپیوتر کمک میگیره!!!
 دلیلش هم مشخصه کسی که توی همچنین دانشگاهی درس میخونه سوادش در گروه مدرکش بود یا اصطلاحا با کلاس کنکور و حل تست به اون دانشگاه رسیده بود،حالا در نظر بگیرید امثال این ها بخوان استاد دانشگاه بشن  (خیلی ها از این افراد استاد خودم بودن و استاد دیگران) بخوان تولید محتوا و علم در کشور انجام بدن؟به نظر شما اصلا میتونن؟مسلما دانشجوی زیر دستش هم فردا مثل خودش میشدن سوادشون در گرو مدرکشون هست.پس ما هم باید شروع به حل تست کنیم و مدرک مقاطع بالاتر رو بگیریم چون کسی با سواد شما کاری نداره همه دنبال مدرکتون هستن نه سواد شما.
در واقع محیط جامعه ما پذیرش افراد با سواد (در حوزه کامپیوتر گیک ها) رو نداره چون فقط مدرک دانشگاهی رو قبول داره (مدرکی که وابسته به ترجمه مقالات خارجی هست نه سواد و تلاش خود شخص) پس وقتی جامعه پر بشه از همچنین افرادی شما هم باید جایی برید که ارزش کار شما رو بدونن نه از مدرکتون سراغ بگیرن.!
همین جامعه رو در نظر بگیرید مگه چند نفر دانشجوی از دانشگاههای طراز اول کشور اینجا دارن تولید محتوا میکنن؟به نظر شما اکثریت اونها کجان؟ حقوق بگیر دولت هستن،در واقع کاری ازشون بر نمیاد.
خیلی از افراد این جامعه،افرادی هستن که شاید مدرک معتبر دانشگاهی نداشته باشن ولی در حال تولید علم و محتوای مفید برای کاربران پارسی زبان هستن طبیعتا پذیرش اینکه 4 نفر با مدرک داشنگاهی بالاتر و سواد کمتر باشن رو ندارن.
متاسفانه از این دست استعداد هایی که در هر لحظه برای رفتن از کشور لحظه شماری میکنن زیاد شده،چون ما فقط به دنبال مدرک هستیم نه سواد.
شما با گیک بودن مرز محدودیت ها رو از بین میبرید و طبیعتا روزی هستن افرادی که ارزش  تلاش شما رو بدونن...هر جایی که دوس داره باشه.

« آخرین ویرایش: 23 فروردین 1392، 09:19 ب‌ظ توسط aliboy »
و ما میطوانیم

آفلاین shervinkh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 197
  • An ENFP
    • سایت شخصی
« پاسخ #14 : 21 فروردین 1392، 12:00 ق‌ظ »
به نظر من برای استفاده از گنو/لینوکس حتما نباید کاربر حرفه ای بود. ولی متاسفانه تجربم نشون داده هر کسی که به یادگیری و کامپیوتر علاقه مند نبوده رو بهش گنو/لینوکس معرفی کردم یه مدت استفاده کرده و بعد به اون سیستم عامل به درد نخود قبلیش برگشته.
Gentoo KDE x86_64
Notebook:Asus N53SN
www.shervin.org