انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: میشه بازی های ویندوز رو تو لینوکس نصب کرد مثلا تبدیل کرد یا . . .  (دفعات بازدید: 7396 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین arshux

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
سلام دوستان ! من تازه کارم ! فقط میخواستم بپرسم آیا میشه بازی های ویندوز رو تو لینوکس نصب کرد مثلا فایل exe رو تبدیل کرد به deb ؟
اگه سوالم خنده داره ببخشید ! گفتم که تازه کارم !

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
سلام
نه رفیق سوالت خنده دار نیست.
راه بهتری هست.
نرم افزار wine رو بگیر رایگانه تقریبا ۹۰ درصد بازی های ویندوز توی اوبونتو نصب میشه (wine یه شبیه ساز ویندوز توی لینوکسه) فوق العاده قوی.
من راحت counter strike رو توش نصب کردم.
موفق باشی.
راهنمای نصب CS اینجا هست.
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=5931.0

موفق باشی

Linux is not a word,It's a SPRITE

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
سلام دوست عزیز بله امکان اجرای اکثر بازیهای ویندوز در لینوکس وجود دارد اما نه با نرم افزار رایگان wine بلکه برای اینکار یک نرم افزار گرانقیمت بنام cedega (سدگا) وجود دارد که امسال شرکت اراپه دهنده ان این نرم افزار را با محصولی دیگر که ویژه نصب محصولات مایکروسافت است ترکیب نموده و محصولی ساخته بنام crossover pro که در این هر دو محصول خود را باهم ترکیب نموده و پکیجی ساخته که تقریبا اکثر کارهایی که در ویندوز انجام میشود مثل اکثر بازیها و نرم افزارها را یکجا ساپورت میکند اخرین نسخه ان هم ۷ است اما بازهم یاد اور میشوم این یک محصول رایگان نیست

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
سلام دوست عزیز بله امکان اجرای اکثر بازیهای ویندوز در لینوکس وجود دارد اما نه با نرم افزار رایگان wine بلکه برای اینکار یک نرم افزار گرانقیمت بنام cedega (سدگا) وجود دارد که امسال شرکت اراپه دهنده ان این نرم افزار را با محصولی دیگر که ویژه نصب محصولات مایکروسافت است ترکیب نموده و محصولی ساخته بنام crossover pro که در این هر دو محصول خود را باهم ترکیب نموده و پکیجی ساخته که تقریبا اکثر کارهایی که در ویندوز انجام میشود مثل اکثر بازیها و نرم افزارها را یکجا ساپورت میکند اخرین نسخه ان هم ۷ است اما بازهم یاد اور میشوم این یک محصول رایگان نیست

سلام
ببینم مشکل این نرم افزار رایگان wine چیه که باید رفت پول داد بابت crossover .
من با wine مشکلی ندارم.
اگه به تنظیمات وارد باشی تقریبا بیشتر نرم افزار های ویندوز توش کار می کنه.

موفق باشی

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
پاسخ به: میشه بازی های ویندوز رو تو لینوکس نص
« پاسخ #4 : 08 شهریور 1387، 12:52 ق‌ظ »
wine خیلی عالیه مخصوصاا نسخه 1.1.3 ان که تست کردم اما کراس اور هم بابت پولی بودن اصلا مقصر نیست چون این شرکت امده و کلی پول بابت قوانین
کپی رایت به انواع شرکتهای بازی و حتی مایکروسافت میدهد تا از فایلهای اجرا کننده اختصاصی ان بازیها و یا direct x  بهره ببرذ جهت اطلاع کراس اور هم بر مبنای وای و روی سکوی ان تهیه میشود وکلی فایل برای ساپورت انواع بازی که در لیست ان وجود دارد به واین اضافه میشود بصورت قانونی نه مثل بعضی دوستان که اقدام به سرقت فایلهای مورد نیاز از داخل ویندوزیا نسخه نصب شده بازی در ویندوز میکنند شما میتوانیید حتی direcx را با بدبختی روی واین بریزید اما این کارها دزدیست مایکروسافت و یا شرکتهای تولید گیم بدون هزینه اجازه اینکار رو نداده اند شما برای برای اجرای همچنین مواردی باید پول ان را بدهید مثلا با خرید کراس اور
« آخرین ویرایش: 08 شهریور 1387، 12:56 ق‌ظ توسط حسن حبیبی »

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
wine خیلی عالیه مخصوصاا نسخه 1.1.3 ان که تست کردم اما کراس اور هم بابت پولی بودن اصلا مقصر نیست چون این شرکت امده و کلی پول بابت قوانین
کپی رایت به انواع شرکتهای بازی و حتی مایکروسافت میدهد تا از فایلهای اجرا کننده اختصاصی ان بازیها و یا direct x  بهره ببرذ جهت اطلاع کراس اور هم بر مبنای وای و روی سکوی ان تهیه میشود وکلی فایل برای ساپورت انواع بازی که در لیست ان وجود دارد به واین اضافه میشود بصورت قانونی نه مثل بعضی دوستان که اقدام به سرقت فایلهای مورد نیاز از داخل ویندوز میکنند شما میتوانیید حتی direcx را با بدبختی روی واین بریزید اما این کار دزدیست مایروسافت بدون هزینه اجازه اینتکار رو نداده شما برای برای اجرای همچنین مواردی باید پول ان را بدهید مثلا با خرید کراس اور
سلام
به هر حال برای نصب بیشتر بازی ها باید اونها رو خرید پ حرف شما در این مورد درسته.اما مسپله اینه که وقتی با wine مشکلی نیست دلیلی نیست که بابت crossover  پول داد.
من یه بازی cs 1.6  خریدم پارسال توش dx9 c هست همنو توی wine نصب کردم الانم بیشتر بازی ها توش کار میکنم .
به نظر من حرف شما درسته ولی نباید پروژه عظیم wine رو که تقریبا ۱۲ سال طول کشیده دست کم گرفت.

با تشکر

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
درسته تایید میشه wine بعضی اوقات منو شوکه میکنه این نسخه جدیدش رو حتمن ببین کلی باگ رو تو فیکس کردن روز بروز بهتر میشه

آفلاین shahram001

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 270
آقا با این wien اصلا نمیشه بازی نصب کرد با 95 درصد از بازی های که باهاش نصب میکنم مشکل دارم
ولی برای نصب برنامه های ویندوز خوبه ;)

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
آقا با این wien اصلا نمیشه بازی نصب کرد با 95 درصد از بازی های که باهاش نصب میکنم مشکل دارم
ولی برای نصب برنامه های ویندوز خوبه ;)
مشکلت اینه که direct x نداری.
بازی های ویندوز به direct x احتیاج دارن.

موفق باشی

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
اره اسنک درست میگه اقا شهرام اگه دایرکت ایکس ۹ بریزی مشگلت حل میشه

آفلاین shahram001

• Sr. Member
  • *
دوست عزیز از کجا باید دانلودش کنم خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید :)

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
دوست عزیز از کجا باید دانلودش کنم خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید :)
سلام
دو تا انتخاب داری یکی نصب یک پتچ که حاوی فایلهای directx به این آدرس
http://sourceforge.net/projects/directxwine/
دوم نصب کامل directx در واین به این ادرس
http://www.linux-gamers.net/modules/news/article.php?storyid=2334

موفق باشی

آفلاین shahram001

• Sr. Member
  • *
آقا حجم خیلی زیاده 80 مگابایت
من اینترنتم دیال آپ هستش
در هر صورت تشکر

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
آقا حجم خیلی زیاده 80 مگابایت
من اینترنتم دیال آپ هستش
در هر صورت تشکر
سلام
از لینک دوم استفاده کن setup مر بوط به directx 9 توی سی دی های بازی هست بگردی پیداش می کنی.
موفق باشی

آفلاین HamidTB

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 897
    • دست نوشته هاي يه لينوكسي
snake منظور این چیه
You will need to set a large number of dlls to native for the install to work properly. Here is the full list of dlls that need to be set.

"d3d8"="native"
"d3d9"="native"
"d3dim"="native"
"d3drm"="native"
"d3dx8"="native"
"d3dxof"="native"
"dciman32"="native"
"ddrawex"="native"
"devenum"="native"
"dinput"="native"
"dinput8"="native"
"dmband"="native"
"dmcompos"="native"
"dmime"="native"
"dmloader"="native"
"dmscript"="native"
"dmstyle"="native"
"dmsynth"="native"
"dmusic"="native"
"dplay"="native"
"dplayx"="native"
"dpnaddr"="native"
"dpnet"="native"
"dpnhpast"="native"
"dswave"="native"
"dxdiagn"="native"
"mscoree"="native"
"quartz"="native"
"streamci"="native"

منظور این چیه
[Go to ~/.wine/drive_c/windows/system32 and rename d3d8, d3d9, ddraw, dsound, dsound.vxd, quartz dlls to *.bak/code]
زندگی : یه بازی بزرگ که توی این بازی فقط یه جون داری , هیچ جاشو نمیشه ذخیره کرد و جایی برای اشتباه نیست !!!