انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: راهنمایی برای ادامه دانلود نا تمام  (دفعات بازدید: 1304 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین asemani49

• Newbie
  • *
  • ارسال: 21
راهنمایی برای ادامه دانلود نا تمام
« : 13 فروردین 1392، 07:56 ب‌ظ »
سلام,من از بک ترک 5 استفاده میکنم.امروز در ترمینال از دستور apt-get upgrade استفاده کردم.ولی بخاطر اینکه دیدم خیلی طول میکشد تا تمام شود,اینترنت را قطع و از سیستم عامل خارج شدم.حالا میخوام بدانم آیا میشه ادامه این دانلود را انجام دهم؟ از چه دستوری برای اینکار استفاده کنم؟ بطور کل در زمانی که یک دانلود نا تمام ماند چه باید کرد؟
در ضمن به نظر شما چه مدیا پلیری نصب کنم که هم سبک باشد و هم تمام پسوندها را پشتیبانی کند؟
ممنون از راهنمایی شما

آفلاین xubuntu4iran

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 750
پاسخ : راهنمایی برای ادامه دانلود نا تمام
« پاسخ #1 : 13 فروردین 1392، 08:11 ب‌ظ »
gnome mplayer
apt-get  که دانلود منیجر نیست اون پکیج هایی رو که دانلود کرده نیاز نداره ولی پکیج هایی رو که نصفه دانلود کرده فکر کنم دوباره باید دانلود کنی!
« آخرین ویرایش: 13 فروردین 1392، 08:13 ب‌ظ توسط xubuntu4iran »

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #2 : 13 فروردین 1392، 09:47 ب‌ظ »
اونایی که قبلا دانلود شده که هیچی، چون با زدن اون دستور یک فایل که دانلود نمیشه، یهو مثلا ۲۰۰ تا فایل دانلود میشن، اونا که قبلا دانلود کردی سر جاشون هستن، اون فایلی که هنگام دانلودش اینترنت رو قطع کردین هم اگر مشکل پیدا نکرده باشه، از ادامش دانلود میشه، در کل خیلی نگران نباشید! :)
پخش کننده‌ هم به‌نظرم xine به‌حد کافی سبک و کارا هست. ;)

آفلاین asemani49

• Newbie
  • *
« پاسخ #3 : 13 فروردین 1392، 11:56 ب‌ظ »
سلام,من قبلا بک ترک 5 را در vmware بالا می آوردم و همیشه وقتی از طریق ترمینال در حال دانلود بودم و بهر دلیلی دانلود نا تمام میماند,وقتی دوباره همان دستور را وارد میکردم ادامه دانلود را انجام میداد(البته ترمینال را نمیبستم و وقتی دوباره سیستم را راه می انداختم همان صفحه ترمینال را دستور وارد میکردم).
اما حالا بک ترک را روی هارد نصب کردم و حدود 400مگ بود که من 80مگ را دانلود کرده بودم که میخواهم ادامه اش را انجام بدم.حالا برای ادامه دانلود همان دستور را تکرار کنم یا اینکه دستور جدیدی اضافه کنم؟

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4877
  • masoft قدیم
« پاسخ #4 : 14 فروردین 1392، 12:23 ق‌ظ »
حالا برای ادامه دانلود همان دستور را تکرار کنم یا اینکه دستور جدیدی اضافه کنم؟
اگر اون دستور apt-get هست، همون دستور رو بنویسید.

آفلاین asemani49

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 14 فروردین 1392، 05:26 ق‌ظ »
حالا برای ادامه دانلود همان دستور را تکرار کنم یا اینکه دستور جدیدی اضافه کنم؟
اگر اون دستور apt-get هست، همون دستور رو بنویسید.
سلام‌‌ . من که عرض کردم کدام دستور است.اما بهرحال اینبار که بک ترک را بوت کردم همان دستور قبلی را دوباره وارد کردم اما از اول شروع کرد.یعنی اون ۸۰مگ که دیشب دانلودش و نا تمام مانده بود را ادامه نداد.
دستوراتی که بوسیله apt-get(فرقی نداره ادامه این دستور چی است) داده شود و دانلود نا تمام باشد در صورتی میشه اون دانلود نا تمام را ادامه داد که از سیستم عامل خارج نشده باشیم.یعنی تا زمانی که سیستم عامل بوت است میشه دوباره همان دستور را وارد کرد و دانلود ناقص را ادامه دهد.البته من فقط دستوراتی که با apt-get شروع بشود را امتحان کردم.

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
« پاسخ #6 : 14 فروردین 1392، 11:24 ق‌ظ »
شما می تونید از یک دانلود منیجر برای دانلود هاتون استفاده بکنید(آموزش در انجمن موجود می باشد) ولی من بعید می دونم چیز هایی که دانلود شده دوباره دانلود بشوند مگر آنکه ذخیره نشده باشند
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین ~!~

• Full Member
  • *
  • ارسال: 111
« پاسخ #7 : 14 فروردین 1392، 12:19 ب‌ظ »
دستوراتی که بوسیله apt-get(فرقی نداره ادامه این دستور چی است) داده شود و دانلود نا تمام باشد در صورتی میشه اون دانلود نا تمام را ادامه داد که از سیستم عامل خارج نشده باشیم.یعنی تا زمانی که سیستم عامل بوت است میشه دوباره همان دستور را وارد کرد و دانلود ناقص را ادامه دهد.
فکر نکنم این‌جوری باشه، فایل‌هایی که به صورت ناقص دانلود شده‌اند، می‌رن توی دیرکتوری زیر:
/var/cache/apt/archives/partial
الآن برای من چندتا فایل داخلش هست.

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #8 : 16 فروردین 1392، 05:50 ب‌ظ »
دستور رو دوباره بزن ادامه میده ...