انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: کارت گرافیکی xfx geforce 9600 gt 512 mb لطفا برای نصب راهنکایی کنید ]حل شد]  (دفعات بازدید: 9991 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین pedram3000

• Newbie
  • *
  • ارسال: 22
با سلام و درود
خسته نباشید
ما هم چند هفته ای است که ابونتویی شدیم و خود را در عرضه سیستم عامل هم آزاد کردیم
البته با سیستم مک من کار کرده یک رایانه مک هم دارم که ازش راضیم که تصمیم گرفتم از ویندوز به صورت کامل خارج شوم .
اما حال مشکلی که من دارم فقط نصب کارت گرافیک است لطفا اگر کسی می تواند به من راهنمایی کند مودم و کارت صوتی خود را نصب کردم طبق جستجو ها و سعی و خطا کردن های بسیار حل شدند و همکنون تنها مشکل من نصب کارت گرافیکی 9600 GT  خود می باشد که بتونم در قسمت visual effects حالت های normal and extra را فعال کنم تا بتونم ابونتوی خودم را تکامل دهم
الگر درایو این مارت گرافیک و یا دستوری دارید بدهید که بتوانم آن را به ابونتو معرفی کنم .
ورژن ابونتوی من آخرین ورژن می باشد که در سایت اصلی همکنون برای دریافت آماده است !
منتظر همیاری شما هستم

پیروز باشید
« آخرین ویرایش: 09 شهریور 1387، 10:01 ق‌ظ توسط pedram3000 »

آفلاین pedram3000

• Newbie
  • *
راستی دوستان مانیتور بنده سامسونگ ۲۰ اینچ سری ۲۰۳۲bw می باشد که رزولیشن را تشخیص داده اوبنتو و مشکلی نیست اما هر چند دقیقه یک با به مدت یک ثانیه صفحه سیاه شده و بعد به حالت طبعی باز می کردد اسکرین سیور بالای ۱ ساعت تنظیم شده است !!!
خود فکر می کنم مربوط به نصب نبودن گرافیک باشد !

پیروز باشید

آفلاین pedram3000

• Newbie
  • *
در ضمن دوستان این بسته nvidia-glx-new_169.12+2.6.24.12-16.34_i386.deb را گرفتم اما گویا نصب نشد یعنی از unicode آن ایراد میگیره و اجرایش نمی کنم !
تمام کارهایی که برای گرافیک انجام داده بودم همین ها بود !
پیروز باشید

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
سلام
از envy اشتفاده کن راهنماش توی انجمن هست.
در ضمن اون ۱ پانیه هم به خاطر درایور کارت گرافیکته نصبش کنی حل می شه.

موفق باشی

Linux is not a word,It's a SPRITE

آفلاین pedram3000

• Newbie
  • *
مرسی دارم جستجو می کنم ممنون میشم برای فعال شدن ویژوال افکت هم کمک کنید و همش رفع بشه

پیروز باشید

آفلاین pedram3000

• Newbie
  • *
من اسکریپت را در ترمینال میزنم به من کار نمی دهد
--14:14:40--  http://albertomilone.com/ubuntu/nvidia/scripts/envy_0.8
           => `envy_0.8'
Resolving albertomilone.com... 208.109.14.20
Connecting to albertomilone.com|208.109.14.20|:80... connected.
HTTP request sent, awaiting response... 504 Gateway Timeout
14:15:58 ERROR 504: Gateway Timeout.

حال راهی دیگر را به من راهنمایی کنید که بتونم ویژوال افکت را فعال کنم و سیستم سر‍‍‍‍پا کار کند !
پیروز باشید

آفلاین pedram3000

• Newbie
  • *
envy را نصب کردم اما همچنان ویژوال افکت کار نمی کنید و می گوید enable نیست !
در envy هم وقتی روی اینستال انویدیا درایو کلیک می کنیم با پیام There was an error in the installation process. You can see the log file /var/log/envy-installer.log
رو به رو می شوم
لطفا راهنمایی نمایید

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
سلام
envyng  رو نصب کن
sudo apt-get install envyng-gtk
موفق باشی

آفلاین pedram3000

• Newbie
  • *
ممنون دوست من و همیار بنده
وقتی کد را زدم بصورت زیر نتیجه داد !
Reading package lists... Done
Building dependency tree       
Reading state information... Done
envyng-gtk is already the newest version.
0 upgraded, 0 newly installed, 0 to remove and 1 not upgraded.

هنوز گاهی یک لحظه مانیتور من برای یک ثانیه صفحه اش سیاه میشه و بر می گرده لطفا کمک کنید . ویژول افکت هم هنوز می گوید :
Desktop effects could not be enabled
و جالب آنکه وقتی وارد system>administration>hardware drivers می شومن هیچ چیزی در آن صفحه وجود ندارد
لطفا کمک کنید  تا مشکل حل شود
ممنون

آفلاین pedram3000

• Newbie
  • *
لطفا راهنمایی کنید که این ویژوال افکت ما کار کنه هر کاری باید انجام شود را بگویید که قدم به قدم این قسمت کار کند !

پیروز باشید

آفلاین pedram3000

• Newbie
  • *
با سلام
بالاخره شد و ویژول افکت را با کلی نصب و پاک کردن و نصب درایو  و enavyng نصب شد و الان همه چیز  درست است جز رزولیشن مانیتور مانیتور بنده ۲۰ اینچ است و روی ۱۰۵۰×۱۶۸۰ کارایی خوب آن نمایان می گردد در صورتی که در فهرست رزولیشن ها چنین رزولیشنی وجود ندارد !
لطفا کمک کنید !

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
سلام
رزولیشن رو با چی عوض می کنی.
با xconfig خود nvidia از توsystem/administraion/nvidia x settings عوض کن. ببین درست می شه.

موفق باشی

آفلاین pedram3000

• Newbie
  • *
بله رفتم این راه را دوست من اما رزولیشن 1680*1050 در آن لیست موجود نیست !
لطفا کمک کنید کجا باید این رزولیشن را به آن معرفی کنم ؟

آفلاین pedram3000

• Newbie
  • *
من سیستم را خاموش و دوباره روشن کردم دیدم ویژول افکت رفته و مثل قبل می گوید باید باز بشه در هارد ور درایو آن !
اما اگر بخوام دوباره گرافیک را از enavyng نصب کنم و درست بشه بعد از هر بار روشن و خاموش شدن که برگردد به حالت قبل که فایده نداره ! .و باید دایمی باید باشد !
از طرفی همکنون رزولیشن لینوکس دورست اورده حالا با نصب به هم میریزه راهنمایی کنید خواهش میکنم !
پیروز باشید

آفلاین pedram3000

• Newbie
  • *
من دوباره نصب کردم گرافیک را و خدا را شکر کودش دیگه ایندفعه رزولیشن صفحه را در لیست اورد و درت تنظیم شد اما آیا با هر بار خاموش شدن باید گرافیک را برای ویژوال افکت نصب کرد ؟
من هنوز به سیستم را خاموش نکردم ببنم برای بار دوم هم خراب میشه یا نه اما امیدوارم نشود فعلا همه چیز درست است تا ببینم چطور می گردد بعد از خاموش شدن لطفا برای نصب compiz روی اوبونت ۸ هم راهنمایی کنید که از این خاصیت هم ما بهره من شویم !
پیروز باشید