انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب درایورها  (دفعات بازدید: 3028 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین error.2012

• Newbie
  • *
  • ارسال: 19
نصب درایورها
« : 14 فروردین 1392، 02:57 ب‌ظ »
با سلام خدمت دوستان.هم عضو جدید انجمن هستم و هم عضو جدید در کار با اوبونتو!دوتا سوال داشتم.ممنون میشم بهم جواب بدین:
همه جا میگن بعد از نصب اوبونتو درایورها نصب شه ولی برای من در اون قسمت چیزی نوشته نیست.یعنی میگه چیزی واسه نصب نیست.چیکار باید کرد؟ آخه اونجا که مشخصات سیستمو نشون میده گرافیک رو نشناخته ولی چیزی هم برای نصب درایور نیست.در ضمن لپتاپم دوتا کارت گرافیک داره. اینتل3000 hd و geforce gt520m.در ضمن اوبونتو 12.10 هست.ی خرده تو انجمن گشتم تونستم گرافیک آنبوردو بیارم و الان اونو میشناسه ولی یکی دیگه رو چطور بیارم؟ تو فیلمها مشکل نیست و سایز صفحه هم که مناسبه و لگ نمیزنه.
دوستان با این مشخصات سیستم من کدوم نسخه از این سیستم عاملو بنصبم خوبه؟
ram 4---- cpu intel i3 2.1----- و گرافیک اینتل3000 hd و geforce gt520m. الان اینی که من نصبیدم اوبونتو 12.10 نسخه 64 بیت.
پیشاپیش ممنون دوستان. :)
« آخرین ویرایش: 14 فروردین 1392، 03:45 ب‌ظ توسط error.2012 »

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
پاسخ : نصب درایورها
« پاسخ #1 : 14 فروردین 1392، 04:22 ب‌ظ »
سلام خیلی خوش آمدید
نصب کردن درایور اگر به آن نیازی نیست(بازی کردن و کارهای گرافیکی)لازم نیست
با بروز کردن کرنل طبق آموزش های انجمن می توانید لیست تمامی درایور ها را داشته باشید
منظورتون از نسخه ی سیستم عامل چیست؟1:توزیع مناسب    2: 32 بوت یا 64 بیت بودن
1:همین اوبونتو برای شما بهتر است      2: من 64 بیت را ÷یشنهاد می کنم
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین محمد اعتماددار

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 96
« پاسخ #2 : 14 فروردین 1392، 04:25 ب‌ظ »
البته من سررشته‌ای درمورد نصب درایورها ندارم. اما برای چک کردن اینکه درایورها در دبیان (یا اوبونتو) کار می‌کنند یا نه می‌تونید ابتدا فرمان زیر را در ترمینال بزنید. سپس خروجی را در این وبسایت کپی و چک کنید.

lspci -n
--~~~~

آفلاین error.2012

• Newbie
  • *
« پاسخ #3 : 14 فروردین 1392، 04:27 ب‌ظ »
ممنون دوست عزیز. ی سوال دیگه : این swap که میگن کمک رم هست چطوری باید مقدارش کم و زیاد شه؟
اخه من موقع نصب ندیدمش. الان داخل سیستم مانیتور نوشته ۲۵۶ مگ. ولی اینقدری که من میدونم باید ۱.۵ تا ۲ برابر رم باشه؟ درسته؟ میشه الان زیادش کرد؟ من در یک درایو ۸۰ گیگی c  وین۷ و ابونتو رو باهم دارم

آفلاین error.2012

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 14 فروردین 1392، 04:34 ب‌ظ »
ممنون دوست عزیز. ی سوال دیگه : این swap که میگن کمک رم هست چطوری باید مقدارش کم و زیاد شه؟
اخه من موقع نصب ندیدمش. الان داخل سیستم مانیتور نوشته ۲۵۶ مگ. ولی اینقدری که من میدونم باید ۱.۵ تا ۲ برابر رم باشه؟ درسته؟ میشه الان زیادش کرد؟ من در یک درایو ۸۰ گیگی c  وین۷ و ابونتو رو باهم دارم
ممنون دوست عزیز. زدم.یه جدول داد. نوشته بود یه چیزایی کار میکنه و یه چیزایی کار نمیکنه. حالا اونایی که کار نمیکنه چطور باید کاری کرد که کار کنه؟؟؟ ممنون

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
« پاسخ #5 : 14 فروردین 1392، 05:31 ب‌ظ »
swap مال قدیم ها بود که رم کم بود ولی حالا نه رمتون چقدر است؟
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین xubuntu4iran

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 748
« پاسخ #6 : 14 فروردین 1392، 06:11 ب‌ظ »
با برنامه ی مدیریت پارتیشن باید زیادش کنی مثل
gparted
البته بصورت لایو بالا بیای تا بتونی unmount ش کنی!
« آخرین ویرایش: 14 فروردین 1392، 06:13 ب‌ظ توسط xubuntu4iran »

آفلاین error.2012

• Newbie
  • *
« پاسخ #7 : 14 فروردین 1392، 08:26 ب‌ظ »
swap مال قدیم ها بود که رم کم بود ولی حالا نه رمتون چقدر است؟
رم ۴ هست.

آفلاین error.2012

• Newbie
  • *
« پاسخ #8 : 14 فروردین 1392، 08:28 ب‌ظ »
با برنامه ی مدیریت پارتیشن باید زیادش کنی مثل
gparted
البته بصورت لایو بالا بیای تا بتونی unmount ش کنی!
بنظر شما لازمه زیادش کنم؟رم ۴ گیگ هست. و swap مگ 256 هست.

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
« پاسخ #9 : 15 فروردین 1392، 08:38 ق‌ظ »
سلام
اگه اتومات نصب شده سواپ 4 گیگ رو دارین خروجی این دستور رو برام بزار ببینم چقدر سواپ داری
sudo fdisk -l
* کاربرد سواپ برای هایبرنت سیستم هست که در اوبونتو بصورت پیش فرض غیر فعاله! و اگه کارهای سنگینی قرار نیست با سیستم انجام بدین و یا هایبرنت رو فعال کنین نیازی به سواپ و یا سواپ بالا ندارین!!  در ضمن سواپ برای قدیما 2 برابر رم بود ولی آلان کمی بیشتر از مقدار رمی که استفاده میشه قرار میدن (خودت بعدا میفهمی چقدر بزاری)
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
« پاسخ #10 : 15 فروردین 1392، 09:25 ق‌ظ »
با سلام خدمت دوستان.هم عضو جدید انجمن هستم و هم عضو جدید در کار با اوبونتو!دوتا سوال داشتم.ممنون میشم بهم جواب بدین:
همه جا میگن بعد از نصب اوبونتو درایورها نصب شه ولی برای من در اون قسمت چیزی نوشته نیست.یعنی میگه چیزی واسه نصب نیست.چیکار باید کرد؟ آخه اونجا که مشخصات سیستمو نشون میده گرافیک رو نشناخته ولی چیزی هم برای نصب درایور نیست.در ضمن لپتاپم دوتا کارت گرافیک داره. اینتل3000 hd و geforce gt520m.در ضمن اوبونتو 12.10 هست.ی خرده تو انجمن گشتم تونستم گرافیک آنبوردو بیارم و الان اونو میشناسه ولی یکی دیگه رو چطور بیارم؟ تو فیلمها مشکل نیست و سایز صفحه هم که مناسبه و لگ نمیزنه.
دوستان با این مشخصات سیستم من کدوم نسخه از این سیستم عاملو بنصبم خوبه؟
ram 4---- cpu intel i3 2.1----- و گرافیک اینتل3000 hd و geforce gt520m. الان اینی که من نصبیدم اوبونتو 12.10 نسخه 64 بیت.
پیشاپیش ممنون دوستان. :)
من هم لپ تاپم دو گرافیمه هست و یه intel hd 4000 و یه گرافیک amd
گرافیک اینتل با لینوکس کاملا سازگاره ولی گرافیک های amd و ati با لینوکس مشکل دارن
در ضمن لینوکس قابلیت سویچ کردن گرافیک ها رو نداره و باید یکی رو انخاب کنید
خلاصه هر چند راه هایی هست برای نصب درایور اختصاصی گرافیک ولی هیچ وقت درست جواب ندادن بیخیال شید بهتره
البته اگر کار گرافیکی نمیکنید با توجه به این که بازی خاصی هم روی لینوکس اجرا نمیشه و اینتل جواب گوی کارتون خواهد بود پس نصب نکنید بهتره
اگر بازی اجرا میکنید بهتره یه ویندوز کنار لینوکس داشته باشید (ویچرال باکس توصیه نمیشه)
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین error.2012

• Newbie
  • *
« پاسخ #11 : 15 فروردین 1392، 02:12 ب‌ظ »
سلام
اگه اتومات نصب شده سواپ 4 گیگ رو دارین خروجی این دستور رو برام بزار ببینم چقدر سواپ داری
sudo fdisk -l
* کاربرد سواپ برای هایبرنت سیستم هست که در اوبونتو بصورت پیش فرض غیر فعاله! و اگه کارهای سنگینی قرار نیست با سیستم انجام بدین و یا هایبرنت رو فعال کنین نیازی به سواپ و یا سواپ بالا ندارین!!  در ضمن سواپ برای قدیما 2 برابر رم بود ولی آلان کمی بیشتر از مقدار رمی که استفاده میشه قرار میدن (خودت بعدا میفهمی چقدر بزاری)
ممنون از پاسخ همتون دوستان.تو سیستم مانیتور که نوشته ۲۵۶ مگ.نتیجه اون دستور این امد :

Disk /dev/sda: 500.1 GB, 500107862016 bytes
255 heads, 63 sectors/track, 60801 cylinders, total 976773168 sectors
Units = sectors of 1 * 512 = 512 bytes
Sector size (logical/physical): 512 bytes / 512 bytes
I/O size (minimum/optimal): 512 bytes / 512 bytes
Disk identifier: 0xdd15dd15

Device Boot      Start         End      Blocks   Id  System
/dev/sda1              63        2047         992+  42  SFS
/dev/sda2   *        2048      204799      101376   42  SFS
/dev/sda3          204800      206847        1024   42  SFS
/dev/sda4          206848   169857023    84825088   42  SFS
« آخرین ویرایش: 15 فروردین 1392، 02:14 ب‌ظ توسط error.2012 »

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
« پاسخ #12 : 15 فروردین 1392، 04:40 ب‌ظ »
Disk /dev/sda: 500.1 GB, 500107862016 bytes
255 heads, 63 sectors/track, 60801 cylinders, total 976773168 sectors
Units = sectors of 1 * 512 = 512 bytes
Sector size (logical/physical): 512 bytes / 512 bytes
I/O size (minimum/optimal): 512 bytes / 512 bytes
Disk identifier: 0xdd15dd15

Device Boot      Start         End      Blocks   Id  System
/dev/sda1              63        2047         992+  42  SFS
/dev/sda2   *        2048      204799      101376   42  SFS
/dev/sda3          204800      206847        1024   42  SFS
/dev/sda4          206848   169857023    84825088   42  SFS
لطفا این ها رو درون کد بزارین تا اینجوری نمایش بده >:(
من که چیزی از این هارد 500 گیگ شما نفهمیدم!!! :( :o ???
کسی فهمیده چی شده اون 500 گیگ کجاست؟؟؟

مطمین هستی که تمام خروجی رو قرار دادی؟؟؟
خوب من دارم یه 101 میگ برای بوت میبینم و یه 84.8 گیگ برای پارتیشن چهارم!خوب بقیه 500 گیگ کجاست؟؟

اگه طبق گفته خودتون هر دو رو درون پارتیشن C ریختین باید این رو پاک کنین و یه قسمتی از هارد رو بدون پارتیشن بندی بزارین و اوبونتو رو درون اون نصب کنین  اینجوری دول بوت خواهین داشت و به سواپ هم دسترسی دارین  و گر نه اینجوری سواپی در کار نخواهد بود
تصمیم با خودتونه (فقط قبلش یکم اطلاعات عمومیتون در مورد نصب اوبونتو ببرین بالا   هر چند خودم تا حالا مشکلی نداشتم حتی دفعه اول ولی یه پیشنهاد هست ;) )

ویرایش: رک بگم اوبونتو رو بد نصب کردین! به روشی که گفتم نصب کنین یادتون باشه اوبونتو از نوع قالب بندی پارتیشن ویندوز برای درایوهاش استفاده نمیکنه
« آخرین ویرایش: 15 فروردین 1392، 04:43 ب‌ظ توسط amin7r »

آفلاین error.2012

• Newbie
  • *
« پاسخ #13 : 15 فروردین 1392، 05:21 ب‌ظ »
یعنی چی بد نصب شده :o ! من مشکلی که با خود os ندارم.کلا ۳تا درایو دارم در وین۷.که در درایور c  اوبونتو و سون رو باهم دارم.داخل اوبونتو هم به دو درایور دیگه دسترسی دارم.مشکلم با درایور کارت گرافیک دوم یعنی جی فورس 520هست.که ظاهرا اینطور که معلومه باید بیخیال شد.ولی چطور میشه خفش کرد؟ یعنی خاموش شه و مصرف باطری کم شه.داخل سیستم مانیتور نوشته که سواپ ۲۵۶ مگ هست. با کدهایی هم که داخل ی تاپیکی بود زدم دیدم میگه 256 مگ.رم سیستم ۴ هست. فکر نکنم کم باشه.اخه من معمولا سیستمو خاموش میکنم. از هایبرنیت استفاده نمیکنم.با این os هم کارای عادی انجام میدم.سنگین نیستن.الانم راحت میتونم بین سیستم عاملها جابجا شم. یهنی ری استارت و انتخاب بین سون و اوبونتو.
« آخرین ویرایش: 15 فروردین 1392، 05:24 ب‌ظ توسط error.2012 »

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
« پاسخ #14 : 15 فروردین 1392، 06:10 ب‌ظ »
دوست عزیز شما مگه 500گیگ هارد ندارین؟؟؟ خوب چرا توی خروجی 85 گیگ دارین؟؟ پس بقیه اش کو؟؟ مطمین هستی کل خروجی رو گذاشتی؟؟ (اگه کل خروجی رو گذاشتی اوبونتو رو بد نصب کردی و هر دو داخل یه درایو هستن   یه جورایی مجازی میشه   ولی مجازی هم نیست!! نمیدونم چیه چون فقط 12.10 این امکان رو داره که اینجوری نصب بشه)خوب تا اینجا درست؟؟

برای کم شدن حرارت هم از طریق آپدیت منیجر یه چک بکنین و اوبونتو رو بروز کنین (در واقع کرنل بروز بشه کافیه)چون تازه کار هستین همون گرافیکی برین به نظرم راحت تر باشین    بعد از چک در آپدیت منیجر (25 میگ دانلود)یه چیزی حدود 400 میگ فایل آپدیت هست که اگه نصب کنین مشکل گرما درست میشه

اگه دوست دارین خودتون کرنل رو کامپایل دستی کنین آموزشش دراخل انجمن هست (جستجو در بالا رو بزنین)و طبق اون کرنل 3.8.5 که فکر کنم آخری باشه رو کامپایل و نصب کنبن

در هر صورت شما کرنل رو بروز کنین مشکل دماتون حل میشه

موفق باشی