انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: در پروژه موتور سرچ "داک داک گو" یه مشارکت کوچولو بکنید که نتایج بهتری نشون بده!  (دفعات بازدید: 4847 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
برای کمک به موتور جستجوی داک داک گو از این به بعد به جای اینکه از آدرس https://duckduckgo.com استفاده کنید و یا از افزونه ش استفاده کنید، سرچتون رو از لینک زیر انجام بدید.
https://duckduckgo.com/blinders
دو تا فایده داره:‌ دو حالت سرچ براتون انجام میده و فایده دوم کمکیه که شما میکنید: یکی از دو حالت (که در دو ستون نمایش داده می شه) رو به عنوان سرچ بهتر انتخاب کنید (بالای صفحه سه تا دکمه داره).

برای وقت های بیکاری:
1) Go to https://duckduckgo.com/blinders/

2) Do a search, especially one that you're familiar with so you can determine *better* results
-- All types of searches are useful to try, e.g. short, long, navigational, local, etc
-- Searches that you know well (your name, company, local area, topics of interest) are great candidates

3) Click one of the buttons on top to let us know which one you think is better, or if they are pretty much the same.
We're most concerned with getting the first link correct because most people click on that link first if they click on anything
-- Consider the links on top more important than the ones on the bottom since people click on those top ones much more
-- If one side is not *obviously better* please select the middle button

4) Repeat
« آخرین ویرایش: 16 فروردین 1392، 01:35 ق‌ظ توسط کیان »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
من شرکت کردم. در جست‌وجوهای کوچیک فرق چندانی نمی‌کنه. سعی کنید عبارات طولانی‌تری رو جست‌وجو کنید
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
خیلی ممنون من هم سعیم را می کنم
چرا این موتور سرچ برای ما مهم است مربوط میشه به آزادی نرم افزار و اینها
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
بیش‌تر مربوط به فرهنگ آزادی می‌شه. این موتور محرمانگی رو رعایت می‌کنه، کاربران رو ردیابی نمی‌کنه، اکثر قسمت‌هاش نرم‌افزار آزاده، می‌شه روش پلاگین نوشت و توسعه‌اش داد، مفاهیم جدیدی رو به دنیای جست‌وجو آورده، در اکثر موارد نتایج بهتری از موتورهای دیگه می‌ده، و گیک‌پسندترین قسمتش هم اینه که لوگوی قشنگی داره (:
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
داک داک گو یک کار آزاد نیست
فقط برای track نشدن و حریم خصوصی مناسبه
اگر به گوگل و بینگ و ... اعتماد ندارید
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1526
توی یکی دو هفته اخیر باهاش کار کردم خیلی بهش علاقه پیدا کردم. امکان بنگش خیلی خوبه. با !wfa توی ویکیپدیا فارسی جستجو میکنه. با !w کل ویکیپدیا سرچ میشه. من از !watch خیلی استفاده می کنم ;D

واقعا؟ :|
منظورتون از کار آزاد گنویه؟
« آخرین ویرایش: 25 فروردین 1392، 12:26 ق‌ظ توسط دُرفا »

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
توی یکی دو هفته اخیر باهاش کار کردم خیلی بهش علاقه پیدا کردم. امکان بنگش خیلی خوبه. با !wfa توی ویکیپدیا فارسی جستجو میکنه. با !w کل ویکیپدیا سرچ میشه. من از !watch خیلی استفاده می کنم ;D

واقعا؟ :|
منظورتون از کار آزاد گنویه؟
فقط برای حریم خصوصی خوبه برای این که ترک نشید
وگر نه نمیشه اسمشو گذاشت موتور جستجوی آزاد
البته از گوگل و بینگ و ... بهتره :)

آفلاین Midgårdsormen

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 900
از بینگ خیلی بهتره...ولی به پای گوگل نمیرسه
با این حال این همه به مایکروسافت فحش میدیم، ولی حداقل بینگ بر خلاف گوگل ریدایرکت نداره!
حالا با اینکه دیتا ماینینگ میکنه کاری ندارم، ولی خب گوگلم میکنه
« آخرین ویرایش: 25 فروردین 1392، 08:40 ب‌ظ توسط Midgårdsormen »

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
از بینگ خیلی بهتره...ولی به پای گوگل نمیرسه
با این حال من حداقل این همه به مایکروسافت فحش میدیم، ولی حداقل بینگ بر خلاف گوگل ریدایرکت نداره!
حالا با اینکه دیتا ماینینگ میکنه کاری ندارم، ولی خب گوگلم میکنه
گوگل با این کار میخواد ببینه که به کدوم یکی از سایت ها سر زدین و بهبود بده نمایش نتایج رو ولی به هر حال حریم خصوصی شما هم خدشه دار میشه
البته تو ایران با این سرعت کم ssl این ریدایرکت شدن خودش یه 4 ثانیه طول میکشه :|

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
یه سر هم به بخش  ترجمه DuckDuckGo بزنید، بعضی از بخش‌ها تا حدود صددرصد ترجمه شده. من هم تا جایی که می‌دونستم انجام دادم. افرادی که زبانشون قوی هست براشون کاری نداره:
https://dukgo.com/translate/do/index
« آخرین ویرایش: 25 فروردین 1392، 04:19 ب‌ظ توسط vandu »
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford