انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مگه اوبونتو هم هنگ میکنه؟  (دفعات بازدید: 2290 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین syd323

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
مگه اوبونتو هم هنگ میکنه؟
« : 17 فروردین 1392، 03:11 ب‌ظ »
سلام
من تازه اوبونتو نصب کردم12.10(کنار ویندوز ۸)
بعضی وقتاتو فایر فاکس سیستم حالت شبیه هنگ کردن پیدا میکنه  ](*,) ](*,) ](*,)
نور صفحه یه خورده کم میشه!
من فک میکردم لینوکس از این مشکلا نداره ??? ??? ???
« آخرین ویرایش: 17 فروردین 1392، 03:13 ب‌ظ توسط syd323 »

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
پاسخ : </b>مگه اوبونتو هم هنگ میکنه؟<b>
« پاسخ #1 : 17 فروردین 1392، 03:16 ب‌ظ »
سلام
من تازه اوبونتو نصب کردم12.10(کنار ویندوز ۸)
=))
نگو که مردم از خنده :D
باید اسم اوبونتو رو با هنگ مترادف قرار بدن :D
بله اوبونتو هم هنگ (کرش)‌ میکنه
تمام نرم افزار ها اینجوری هستن
بخصوص نرم افزار هایی که تازه منتشر شدن و زیاد تست نشدن و حالت پایدار ندارن البته به مرور برنامه های اصلاح میشن
برای مثلا اگر شما از توزیع های پایدار استفاده کنی (که معمولا تو سرور ها استفاده میشه سیستمتون کرش نمیکنه ولی از آخرین تکنولوژی ها بی بهره میمونی )
صدای پلیس : هاپ هاپ

آنلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4869
  • masoft قدیم
پاسخ : مگه اوبونتو هم هنگ میکنه؟
« پاسخ #2 : 17 فروردین 1392، 04:07 ب‌ظ »
به دلیل Flash هستش. افزونه Flash توی گنو-لینوکس به طور کامل از شتاب‌دهنده گرافیکی پشتیبانی نمی‌کنه برای همین سرعت خیلی کمتری داره. می‌تونید برای رفع این مشکل از افزونه Flashblock توی Firefox استفاده کنید.

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #3 : 17 فروردین 1392، 04:15 ب‌ظ »
به دلیل Flash هستش. افزونه Flash توی گنو-لینوکس به طور کامل از شتاب‌دهنده گرافیکی پشتیبانی نمی‌کنه برای همین سرعت خیلی کمتری داره. می‌تونید برای رفع این مشکل از افزونه Flashblock توی Firefox استفاده کنید.
سوای این حرف ها
بله اوبونتو هم هنگ میکنه

آفلاین شاهچراغیان

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 293
    • shgn.ir
« پاسخ #4 : 17 فروردین 1392، 04:15 ب‌ظ »
اگه flashplayer را به روز کنید این مورد بر طرف میشه. البته بعضی ساتهایی باز هم این مشکل را دارند.
راستی می تونه به خاطر گرافیک بالای یونیتی باشه؟ اگه مثلا با گنوم یا دسکتاپ دیگری کار کنیم این مشکل بر طرف میشه؟
www.shgn.ir
www.shgn.ir/category/linux

In a world without any fences or walls,Who needs Gates or Windows!

آفلاین Sir-Shadow

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 69
« پاسخ #5 : 17 فروردین 1392، 05:02 ب‌ظ »
درود
من از این مشکلات نداشتم تا این که فایرفاکس ۱۹ رو نصب کردم و دیگه نتونستم از فایرفاکس استفاده کنم
همش فریض می‌کرد
توی ویندوز سون و ۸ که دوستام روی سیستماشون داشتن هم می‌گفتن فایرفاکس بی دلیل هنگ می‌کنه
فلش هم که معلوم نیست کی بالاخره شرش کم می‌شه، حتی توی کروم هم بعضی مواقع اذیت می‌کنه!

آفلاین Sir-Shadow

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 17 فروردین 1392، 05:44 ب‌ظ »

سیستم‌عامل‌های گنو/لینوکسی دو بخش دارن
اولیش لینوکس که هسته سیستم‌عامل باشه
و دومیش ابزارهای پروژه گنو

توی گنو/لینوکس‌ها به سختی می‌تونید مشکل جدی پیدا کنید که مربوط به هسته‌ی سیستم‌عامل باشه. یه کامپیوتر سرور که از  سیستم‌عاملی با هسته‌ی لینوکس استفاده می‌کنه رو می‌تونید ماه‌ها بدون مشکل روشن نگه دارید و حتی یک بار هم نیاز به ریست کردن سیستم پیدا نکنید

ولی این‌جا داریم از سیستم‌عامل‌های دستکاپ حرف می‌زنیم، نرم‌افزارهایی که شدت توسعشون خیلی خیلی زیاده.
یه موقعی اوبونتو از میزکار گنوم ۲.۶ استفاده می‌کرد و گنوم ۲.۶ واقعا پایدار بود. یه موقعی KDE 3 بود که به پایداری معروف بود، ولی بعدا KDE 4 اومد که کاملا دسکتاپ رو زیر و رو کرده بود و این یعنی کرش و باگ!
گنوم سیاستش یکم فرق می‌کنه، آروم‌تر توسعه داده می‌شه ولی تقریبا همیشه پایداری خوبی داره.
ولی باز هم Unity و Gnome shell مشکلاتی دارن که فقط به خاطر میزان زیاد تغییراتی هست که این روزها توشون اعمال می‌شه.

گذشته از این‌ها شما می‌گید اوبونتو ۱۲.۱۰

اوبونتو ۶ ماه یه بار ورژن جدید می‌ده و هر ۴ ورژن یه ورژن LTS می‌ده که پایداره، پشتیبانی طولانی مدت داره و ۵ سال هم ازش پشتیبانی می‌کنه
۱۲.۰۴ آخرین ورژن پایدار بوده و ۱۲.۱۰ دقیقا ورژنیه که بعد از یه نسخه‌ی پایدار اومده. راحت بگم تمام تغییرات تا نسخه‌ی LTS بعدی که ۱۴.۰۴ باشه از همین نسخه شروع شده، مثلا یکیش پشته‌ی گرافیکی سیستم بوده که تغییر کرده و مشکلات زیادی رو هم به وجود آورده قرار هم نیست که توی ۶ ماه این همه تغییر درست بشه، لااقل تا ۱۳.۰۴ی که خودم نصب دارم و به نظر پایدارتر میاد این مشکلات باقی مونده.

ته حرفم اینه که نمی‌تونه واقعا بی مشکل باشه
ولی سعی می‌کنن بهتر تلاششون رو انجام بدن
شما اگه یه اوبنتوی ۱۰۰ درصد پایدار می‌خوای بهتره فقط نسخه‌های LTS رو نصب کنید
و گرنه نسخه‌های غیر LTS بیشتر مال کساییه که همیشه دوست دارن جدیدترین تغییرات رو داشته باشن و اصلا از اونجایی بفهمید این نسخه‌ها پایدار نیست که فقط ۹ ماه پشتیبانی دارن

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 17 فروردین 1392، 05:55 ب‌ظ »
عالی و مفصل +۱
--
دقیقا تمام نرم افزار ها همچین حالتی دارن
واسه همینه که نسخه های بتا آلفا و ... دارن نرم افزار ها یه نرم افزار که ساخته میشه باید تست بشه
اول خودشون تست میکنن بعد به صورت بتا و آزماشی منتشر میشه افراد داوطلب تست میکنه بعد منتشر میشه
بعد انتشار پایدار هم ممکنه مشکلاتی پیش بیاد و اون ها هم حل میشه
نرم افزار های stable  تقریبا تمام مشکلاتشون در طول زمان حل شده
شناسایی و رفع مشکلا نیاز به زمان داره برای همین معمولا نرم افزار های جدید مشکلاتی دارن
اوبونتو نسخه های lts تقریبا پایدار هستن ولی نسخه های معمولیش تقریبا آخرین نسخه های نرم افزار ها روش نصبه و تا بیاد مشکلات شناسایی و رفع بشه زمان میبره
به هر حال یا یه سیستم به روز با آخرین امکانات و تکنولوژی ها یا یه سیستم قدیمی ولی کاملا پایدار و تست شده و یا یه چیزی وسط این
هر توزیعی تقریبا یه فلسفه خاصی داره برخی ها صرفا هدفشون پایداری هست مثل ردهت / سنت اواس
بعضی ها مثل فدورا آخرین بسته ها رو دارن و ...
البته هنگ کردن علاوه بر اینا ممکنه به دلایل دیگه مثل ضعیف بودن سخت افزار ها یا درست شناسایی و نصب نشدنشون باشه
معمولا لینوکس با کارت های گرافیکی کمی مشکل داره که گویا خبر هایی هست و قراره حل بشه و ...

آفلاین امیرمسعود مهرابیان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
    • http://ammir.ir
« پاسخ #8 : 17 فروردین 1392، 08:11 ب‌ظ »
نقل‌قول
و اصلا از اونجایی بفهمید این نسخه‌ها پایدار نیست که فقط ۹ ماه پشتیبانی دارن
که از ۱۳.۰۴ به بعد به ۶ ماه یعنی فقط تا انتشار نسخه ی بعد پشتیبانی داره نسخه های اوبونتو اما پشتیبانی lts ها به همون صورت میمونه.
اگه از اوبونتو استفاده میکنین و میخواین سیستمتون پایدار هم باشه از lts ها استفاده کنید. این رو هم در نظر بگیرین که واقعا تا این حد که گفته میشه بسته های lts ها مال عهد بوق نیستن، فقط دبیان بسته هاش یه خورده قدیمیه ولی به شدت پایدار.
Freedom and community are important

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #9 : 17 فروردین 1392، 08:26 ب‌ظ »
سوای این حرف ها
بله اوبونتو هم هنگ میکنه
لطفا نظر خودتون رو به کل تعمیم ندید. چرا من این هنگ‌ها رو نمی‌بینم؟
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین Sir-Shadow

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 17 فروردین 1392، 11:07 ب‌ظ »
نقل‌قول
که از ۱۳.۰۴ به بعد به ۶ ماه یعنی فقط تا انتشار نسخه ی بعد پشتیبانی داره نسخه های اوبونتو اما پشتیبانی lts ها به همون صورت میمونه.
اگه از اوبونتو استفاده میکنین و میخواین سیستمتون پایدار هم باشه از lts ها استفاده کنید. این رو هم در نظر بگیرین که واقعا تا این حد که گفته میشه بسته های lts ها مال عهد بوق نیستن، فقط دبیان بسته هاش یه خورده قدیمیه ولی به شدت پایدار.

نه دیگه اذیت نکن
۱۸ ماه بود کردنش ۹ ماه
نشون به اون نشون که ۳ ماه هم وقت گذاشتن، اگه کاربر خواست ۳ ماه صبر کنه تا نسخه‌ی جدید پایدار بشه

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
« پاسخ #11 : 17 فروردین 1392، 11:13 ب‌ظ »
نقل‌قول

نه دیگه اذیت نکن
۱۸ ماه بود کردنش ۹ ماه
نشون به اون نشون که ۳ ماه هم وقت گذاشتن، اگه کاربر خواست ۳ ماه صبر کنه تا نسخه‌ی جدید پایدار بشه
خیالم راحت شد فکر کردم واقعا اینقدر اوضا را سخت کردند
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین امیرمسعود مهرابیان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
    • http://ammir.ir
« پاسخ #12 : 17 فروردین 1392، 11:34 ب‌ظ »
نقل‌قول

نه دیگه اذیت نکن
۱۸ ماه بود کردنش ۹ ماه
خوب شد اصلاح کردی، وگرنه ۱۳.۰۴ میومد دانلودش نمیکردم.  :D
ممنون  ;)
Freedom and community are important

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #13 : 18 فروردین 1392، 01:18 ق‌ظ »
بالاخره هر ساخته‌ی دست بشر مشکل پیدا می‌شه، بحثی که در این مورد هست روی تعداد و اهمیّت اون مشکل‌ها هست که خب در اوبونتو نسبت به ویندزد خیلی کم‌تر/کم‌اهمیت‌تر و مثلاً نسبت به دبیان بیش‌تره. ولی خب هنگ یه تعریف خاصی داره که معمولاً توی توزیع‌های سیستم‌عامل گنو/لینوکس به خاطر ساختارشون دیده نمی‌شه. این مشکلی هم که شما داری به خاطر فایرفاکس و فلش هست که ربط مستقیمی به اوبونتو نداره
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین syd323

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
« پاسخ #14 : 18 فروردین 1392، 01:07 ب‌ظ »
سوای این حرف ها
بله اوبونتو هم هنگ میکنه

آره ظاهرا مشکل از فایر فاکس بود :D