به نظر من بهترین روش همون چیزی هست که بعضی دوستان گفتن ، سیستم امتیاز دهی پست محور باشه نه کاربر محور ، شما بزرگترین غول های شبکه اجتماعی رو می بینید که از این سیستم استفاده می کنند ! نمونه واضحش هم فیسبوک ! این روش امتحان خودش رو پس داده
به نظر من این اقدام به این شکل مشکلی رو حل نمی کنه !
البته من خودم به حذف این سیستم رای دادم ، البته اولش رای من این بود که ، امتیاز مثبت و منفی با هم باشه ولی بعد پشیمون شدم نظرم رو عوض کردم !
بدترین اشکال این سیستم رای گیری اینه که خیلی سلیقه بازی می شه ! و اصلا معیار مفید بودن ازش می ره !
من خودم یادمه اولش که اومدم توی این فروم کلی بهم از این عددها دادن ! بعدش یواش یواش این عددها کم شدن ولی من هیچ وقت نفهمیدم چرا ؟ اصلا واسه من این عدد ها مهم نیست قبلا تو جاهای دیگه هم درباره این عددهای الکی گفته بودم
یه سوال هست مدتی ذهن بنده رو مشغول کرده ! بنده در مدتی که در این فروم فعالیت می کردم یه چیز جالب برام پیش اومد و اون این بود کسانی که با اوبونتو مشکل داشتن نه اینکه با open source مشکل داشته باشند منفی می خورن ، یکی از دوستان یادم هست ایشون BSD کار می کرد که همین بلا به سرش اومد یادمه ۴۰ ، ۵۰ تا منفی داشت با وجود اینکه آدم فعالی بود ، آقایون مگه نمی گید آزادی و از این حرف ها خوب یه خورده آزاد اندیش باشید من اصلا برام این امتیاز ها مهم نیست می خواین۱۰۰ نفری جمع شید هر چند ساعت یه بار یه منفی بدید که منفی ها به ۱۰۰۰۰۰ برسه تازه این واسم افتخار هم هست ، من هر وقت اومدم تو این فروم و فعالیت کردم بر خلاف انتظاری که داشتم هی منفی می خورم ، پس بزنید منفی هاتون رو که نشون افتخار من می شه ! فکر می کنید برای من مهمه ! ولی یه چیز من رو ناراحت می کنه و اون اینکه کسانی این کار رو می کنن که ادعای آزادی طلبی شون گوش دنیا رو کر کرده و هی دم و دقیقه به ویندوز بد و بیراه می گن ، خوب مگه گناه کردن کار می کنن پول در می یارن درسته که انحصار طلبن ولی تلاششون قابل تقدیر نیست ، من خودم بیل گیتس رو قبول ندارم ایشون یه سرمایه داره و به فکر جیب خودشه ، پول می ده انتظار داره بازده هم بگیره که می گیره اما فحش و بد و بیراه واقعا کار غیر اخلاقی هست
...
آزادی به حرف نیست به عمله بعضی از ماها به زور می خوایم آزادی ایجاد کنیم ! یعنی یک متناقض نما ! با یک چیز می خواهیم ضدش را ایجاد کنیم با آتش می خواهیم خنکی ایجاد کنیم ! مسخره است
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,56077.0.html